• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kötü bir durumdayım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar merhaba ben evleneli üç yıl oldu ilk iki yıl köyde kaynanam gile birlikte oturduk sonra biz ayrıldı ağrıdan Kayseri'ye taşındık benim kayınımda Kayseri'de çalışıyor normalde biz gelmeden önce rezidans ta kalıyor du bu iki yıldır biz buraya gelmişten beri bizimle kalıyor bide gece işi yapıyor yani gazinolarda çalışıyor sabahta bizim eve gelip yatıyor o sabah gelirken benim kocamda işe gidiyor kaynım la tek kalıyoruz altı yedi saat o odada uyuyor bende bebeğim ağlamasın onu uyandırmasın diye günümu yatak odamda geçiriyorum nerdeyse eşimde buna hiç bir tepki vermiyor hatta bazen kaynım uyanıyor ona kahvaltı hazirlarlamama izin vermiyor çıkıp gidiyor bazen eşim gelincee soruyor bişey yedimi diye ben yok diyince bana kızıyor hazırla yesin bilmem ne ne yapicam peki ben yeni üç aydır ikinci çocuğumu doğurdum yine bizdeydi ve iki tane küçük çocuğum var hem onun ütüsü kıyafeti yemeği hemde ev işi çocuk çok zor bir durumdayım eşim hiç birşey demiyor bana bi fikir verin kızlar ne yapmam gerek ( bu arada kaynım 28 yaşında ve bekar)

3 yıllık evlilik hadi 4 olsun, köyde kayınaile ile geçirilmiş iki yıllık süre, hemen iki çocuk doğurma, köylü adamla evlenip köylü gibi yaşayıp modern hayat mı bekliyorsunuz? Bu hikayede rıza dışı evlenme durumu varsa üzülürüm sadece gerisi cehalet

Abbbaaroooovvv neler neler yav

( Ne iş yaptığının bi onemı yok ama size ne )
Gece kaynınız gazınolarda sarhoslara kons sunsun die siz onun elbiselerini ütülüyor hazırlıyor karnını doyuruyor işe mi gönderiyorsunuz maşallah maşallah ne kadar da iyi niyetli insanlarsınız siz öyle
Hamilelik gecırdınız bebegınizi bile emzirmek için yatak üstlerinde oturdunuz şöyle bi evinizin ortasında çocuklara alan açamadınız ama öyle minnak kalbınızde kocaman iyilikler taşıyorsunuz ki evı kalktınız kaynınızın üstüne yaptınız . Waaaw diyorum

Lütfen ya lütfen bugün bi kaynınızı evden kovalayın yani bunu gerçekleri bi nebze görmek ıcın yapın olacakları izleyin . sonra dibine kadar guvendıgınız eşiniz varya hani size kardesının midesini nie doldurmadın die kızan eşiniz acaba kardesını evden kovalayınca nasıl bir tavır alacak izleyin .

Yapmayın ya bu kadar normalleştirmeyin gece kocaya kadınlık yap gündüz kaynına sacmalığa bak e çocukların kıyafetini falan da o alıyormuş siz galiba daha kimin eşi oldugunuzu çözememişsiniz eşinizde sürekli birileriyle yaşamaktan kadınını sahiplenmeyi idrak edememiş hepsını gectım eşinizin babalıgından da haberi yok galiba karısını emzirme döneminde yatak odasına tıkılı bırakıp diğer çocuğu da yatak üstünde oturttuğunuza göre tüm gün çocukların psikolojisini düşünemiyorum tek ayak üstünde yaşamaya alıştırılıyorlar . Kendınize ne yaptığınızın farkında bile değilsiniz muhtemelen hıc arkadaşınız da yoktur malum arkadaşınız olsa nasıl eve davet edip oturup ses yapıp iki çay kaşığı vuracaksınız muhabbet edip kahkahalar atacaksınız dimi eee gündüz temizlikte yapamazsınız yazın terleyince bi duş falan almakta yok kız nie evlendın sen otursaydın ya babanın evinin bi göz odasında ailende mi bisey demiyor kaynınla yaşıyor olmana
Kaynimi kapi dışarı ettim hatta bir saat önce

Kızlar kayınımla konuştum bi saat önce dedim abi bize gelmezsen olur mu döndü gözüme baktı niye diyee sordu dedim abi rahat değilim anla artık diyor iyi beni kovdunuz bilmem ne kocana söyle gelsin çarşıya tapuyu onun adına aliyim herkes kendi yoluna karsi remen beni kovdu dedim abi seni kovmuyorum sadece rahat değilim diyorum sen evdeyken baktım oda diyor aynı şey gitti dolaptan bi tane poşet aldı geldi tüm kıyafetini topladi tabi poşete de sığmadı 😂 bazılarınida götürüp arabaya koydu çıktı gitti giderkende döndü dedi bir daha ölürüm de bu eve ayak basmam siz olseniz de gelmem sanki hiç yokmuşum gibi davranın
Oh iyi etmişsiniz. İnşallah kalbi temiz eşiniz fazla tepki göstermez size.

Heee aynen bu da bu sitede yeni meşhur oldu, geceden sabaha sorunlar çözülüyor eve yerleşenler hemen de gidiveriyor. 😄😂 ben inanmadım inanana başarılar. 4 senedir kocaya ağzını açamayan kadın birden açıverdi yersen

Helal kız sana gerçekten yaptıysan tebrik ederim maşallah eşiniz guvendıgınız kadar varmış hemen kardesı kovalanınca evime ailen yaklaşmasın die 4 senedir herkesin kahrını size cektırıp sizin aileyi hemence silivermıs . Akşam bunu kutlayın

3 yıllık evlilik hadi 4 olsun, köyde kayınaile ile geçirilmiş iki yıllık süre, hemen iki çocuk doğurma, köylü adamla evlenip köylü gibi yaşayıp modern hayat mı bekliyorsunuz? Bu hikayede rıza dışı evlenme durumu varsa üzülürüm sadece gerisi cehalet
Ben kendim de köylüyüm hatta aynı köylüyüz ben herhangi bir modernlik istemiyorum sadece kayinim bizimle birlikte oturmasını istemiyorum

Demi ya 😅bide kıyafetleri ütülü olmayınca surat asıyor kaynım

Yuh yani. Koca adam bir zahmet yemeğini yesin, ütüsünü yapsın. Ama eşin adam değil ki kardeşine ayrı ev tut demiyor,bir de arsız asalak idare et diyor.

Aradım söyledim ona bana tek dediği şey senin annen baban kardeşlerin evime sakın yaklaşmasın bile bende o zaman seninkiler de son gelmesin artık hiç biri istemiyorum
Ay sizin anneniz babanız evinize mi çörekleniyor, bu ne saçma bir kısas… 😐

Kızlar kayınımla konuştum bi saat önce dedim abi bize gelmezsen olur mu döndü gözüme baktı niye diyee sordu dedim abi rahat değilim anla artık diyor iyi beni kovdunuz bilmem ne kocana söyle gelsin çarşıya tapuyu onun adına aliyim herkes kendi yoluna karsi remen beni kovdu dedim abi seni kovmuyorum sadece rahat değilim diyorum sen evdeyken baktım oda diyor aynı şey gitti dolaptan bi tane poşet aldı geldi tüm kıyafetini topladi tabi poşete de sığmadı 😂 bazılarınida götürüp arabaya koydu çıktı gitti giderkende döndü dedi bir daha ölürüm de bu eve ayak basmam siz olseniz de gelmem sanki hiç yokmuşum gibi davranın
Hadi inşallah ne güzelde trip atmış ağzına çiçek attığım 🙂

buna inanan varsa satılık 4. köprü ye de talip olsun başka birşey demiyorum :KK70:

Tarafını seçer beni seçer yani ama hergün konuşurlar kardeşim bizde kaldı gidecek başka yer yok tu sen bunu sorun ettin der halbuki gidip kendisine ev bile tutabilir koca adam
Desin .Bazı kavgaların çıkması bazı sözlerin açık açık söylenmesi lazım.İstemiyorum ,bitti.Ne çirkin bir durum ayrıca.Senin gündüz özel bir ihtiyacın olur ,kayın evde.Kendine yapma bunu,azıcık ses çıkar.Ne hali varsa görsün.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X