• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kötü bir şey oldu.

İnşallah alınmamıştır teşekkür ederim. Benim arsız olmamamla ilgili değil de annem üzülüyor. O şekilde düşünmüyor. Benim yüreğim nasıl el verir diyor. Babamın hala nasıl keyif peşinde gibi olabildiğini falan düşünüyor. Annemi biliyor ama neden böyle yapıyor bilmiyorum. Başka bir sorun yok yani önemi yok her ailede sorunlar olur. Teşekkür ederim
Sen anneni yönlendir ozaman.Abimin anısına de.O olsaydı bu arabayı isterdi bizim de bu arabaya binmemizi isterdi de

Abinin istediği arabayı almış işte.Rahmetli abin giremese de onun anısına kullanin..
.Senin sorunun arsız olmamak belki de..Bunu takma bukadar..Arkasindan da konuşsan baban senin.Mahcup olma.Dediysen dedin".Degisik "de birşey yok hem...Aileyle ilgili sıkıntılar var mı?Rahatsız olduğun şeyler?

Bence babanın gözünün içine bak herzaman.Baban o senin...Biz yasamla savaşmayı ailede öğreniriz.. .Seni bir önceki söylediğin şeyle birlikte değerlendiriyorum..Aa nerden anladı bukadar mi belli deyip kahrolma benim gibi:KK66:
Haklısın babama biraz daha sıcak davranmam gerekiyor. Babamı seviyorum zaten onu üzersem ağlıyorum. Canım yanıyor. Ama daha dikkatli olmam gerekiyor galiba. Daha saygılı olmalıyım.

Sende bir değişiksin canım ya okurken güldüm, ilahi! sen çok yaşa.. korkma o anda tepki verirdi zaten :D komik olmuş ama :D

Değişik demek kötü bir şey değil ki?
Ben de babama bazen bugün bir değişik davranıyorsun diyorum, o da bana kızınca bazı sitemkar laflar eder.

Çok büyük bir başlık yazmışsınız konunuza girmeden önce korktum. :KK17: Baba-kız arasında böyle şeyler olur.

Anlam onemli nedeni onemli.
Ben babamin yuzune derim baba cidden degisik adamsin diye sende degisik adamin degisik kizisin der.babam cidden degisik cok cok cok iyi ve sabirli degisik ben manyak 1 degisik.
Yani degisik var degisik var.
Ayrica insan babasindan korkar mi hic

bence kotu bırsey dememıssınız
hatta annenızın yanında oldugunuzu bılmesı ıyı
bundan sonra annenıze sıze sormadan kendı kafasına gore ıs yaparken sızın o babam degısık lafını hatırlar ınsallah
rahat olun

Değişik demek kötü bir şey değil ki?
Ben de babama bazen bugün bir değişik davranıyorsun diyorum, o da bana kızınca bazı sitemkar laflar eder.

Çok büyük bir başlık yazmışsınız konunuza girmeden önce korktum. :KK17: Baba-kız arasında böyle şeyler olur.
Özür dilerim kusura bakmayın.

Back
X