- 24 Mayıs 2020
- 227
- 162
- 23
- Konu Sahibi yosunkokusu
Selam nasılsınız ben küçük bir ilçede çalışıyorum neyse 1.5 aydır bir polis bana baktığını takip ettiğini anladım. Karşılaşma her yerde vs böyle anladım zaten, doğru anlamışım neyse sonra numaramızı verdik karşılıklı biraz bana dengesiz gelmişti yani beni beğendiğini ilk başta söyleyip bazı lafları kaçamaklı idi ki ben sahte Bi instagram açmıştım o kızla da konuştu, neyse sonra 4 gündür Konuşuyoruz zaten ben memlekete gidecektim geldi yanıma Biraz sohbet ettik sonra ben otobüs bindim. Hani beni beğendiğini de söylemişti ya ayrıldıktan sonra mesaj attım sordum hoşlanıyor musun diye, bana arkadaşlık ve duyguları karıştırıyorsun elif dedi şok oldum bu kadar mı dengesiz olunur diye amacı neydi bilmiyorum. bende dedim kusura bakmayın ben bu soruyu sorduktan sonra arkadaş gibi de devam edemem ki biz arkadaş olma taraftarı idik ilk etapta neyse sorun değil kendine iyi bak dedi o da şimdi ben acaba beni yakından mı beğenmedi e yine de önceden yakından görüyordu ya da en büyük ihtimalle başkası ile de konuşuyor ağladım ben acaba yakından çok mu çirkinim diye ne olur içimi rahatlatın