Çok kötü hissediyorum:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi Aria
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

Aria

Ziyaretçi
erkek arkadasımla baya bi yakınlastık.. bi kızlığım bozulmadı yani.. kendimi cok kötü hissediyorum
aile olarak asırı olmasa da dindar bi aileyiz ama ne annem ne babam bizimle(çocuklarıyla) iyi bir iletişim kuramıyorlar, hiç ama hiç bir şeyimi paylaşmadım su ana kadar onlarla, ne sevgililerimi ne ruh halimi. çoğu zaman ağlarken yakalarlardı beni o zaman azcık bişeler anlatırdım coğu da o an uydurdugum yalanlar olurdu... zaten kendi aralarında da hiç anlaşamıyorlar, ayrılsalar diye dua ettiğim bile oluyodu yani...
erkek arkadasım ilan-ıaşk ettiğinin ertesi gunu buluşalım dedi, buluştuk dısarda, sonra bi bahaneyle evine gittik yemek filan yaptık, sonra film izleyelim dedi tmm dedim ama bikaç dk gecti öpmeye basladı beni, ben kactıkca yapışıyodu sonra dudağımdan öptü filmi kapattı yatırdı beni yatagına, inanın nasıl oldu anlamıyorum hala :1no2: öyle bi önsevisme oldu sonra cıktım evden.. kendimi cok kotu hissediyodum.. ayrılmak istedim, ayrılık mesajları yazdım ama bi türlü yollayamadım, cünkü bana o kadar yakın davranıyo ki her sabah mesajlarıyla uyanıyorum en guzel iltifatları ediyo kimseden görmediğim ilgiyi görüyorum ondan, kopamıyorum...ne annem ne babam bu kadar yakın oldular bana ne de bi başkası...
ve ikinci buluşma oldu, yine evine cağırdı esyalarını toplicaz die birlikte, sehir dışına cıkacak die. ben de bu sefer öyle bişey yasamayız diye dusundum, esyaları toplarız cıkarım, üstüme gelirse izin vermem filan diyodum ama esyaları toplama faslına gecmeden atladı yine ustume.
yapmam etmem diyorum ama onun yanındayken karsı gelemiyorum:1no2: yuzunu asınca dayanamıyorum kaybetmek istemiyorum ama isteklerine yetişemem onun. "asla ilişkiye girmem senle, sınırımı bilirim, korkma seni üzmek istemem" diyo ama..offf. ayrılmak istiyorum artık ondan kesin, cunku onun sevgili olmak derken ne anladığı belli oldu, ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.. ayrıca aynı okuldayız ya bi başkasına söylerse ya da söylemekle tehdit ederse diye de korkuyorum..
akıl verin bana kızlar nolurr kafayı yicem ben hiç kimseyle öpüşmemiştim bile hayatımda, ona da demiştim bunu "beni deli eden de bu belki" demişti..
nasıl ayrılcam ben yaa ayrılınca yine tek basıma kalakalcam böle hiçbişeimi hiçkimseye anlatamadan, arkadaslarımla da o kadar yakın olamıyorum herşeyimi anlatacak kadar, belki de aileden öyle bir ilgi görmediğim için karşımdakilere de veremiyorumdur bu yuzden hep ilgiye ac yasıycam belki de... senağlama senağlama

Benim ailemde hiç bana ilgi göstermedi...
Hep benden bir şey beklediler
sanki ben anne ve babayım...beni hiç anlayan olmadı...
Hep yanlızdım..hep
bende hep geceleri ağlar dua ederdim....
Ben sığınacak bir liman bulmuşken beni seven bir erkek bulmuşken..megersem yılan imiş...
Asla ve asla kötü bir şey yapma
sığındığım adam beni aldattı...
Daha taze... 1 hafta önce... Aldatıldığımı öğrendim...
Sende sakın yapma...

yaa daha ilk günden bismillah yani....
bence de ayrıl daha ilk günkü buluşma da üstüme atladı diyosun ben pek bi parlak göremiyorum yani bunun sonunu..
sende hiç mi tahmin edemedin eve gidince nelerin olucanı iyi daha kötü şeyler yaşamamışın en azından..
derdimi anlatayım ona yanımda olsun dersen kendinden çok şey kaybetmiş olacaksın

canım ılıskınız ne kadardır devam edıyor onu tam anlayamadım bırde cıkmaya basladıgın ılk gunmu evıne gıttın..

cok uzuldum cnm yaa:1no2:
sığındığım adam derken evlenmismiydiniz yoksa ilişkiniz mi vardı sadece??

abi dediğim guvendiğim evli bi tanıdığım var ona anlattım, bana "erkek bu, illa ki daha fazlasını isteyecektir o zaman cok pişman olursun" dedi, ama nası ayrılcam yaasenağlama

uslu uslu dururuz sanıyodum yaa hiç dusunemedim:1no2: aklımda öle bişey yoktu, evt iiki daha kötüsü olmadı..

canım
Daha yolun başındayken ayrıl bu insandan.a.s
Sana hayrından çok zararı olucak.
Gençsin biraz aşk acısı çekeceksin belki ama unutucaksın inan bana.:teselli:
Kimsem yok diye üzülme,bizler varız.
ne zaman bir derdin olursa gel dök içini.
Allah hakkında hayırlı olanı versin....
:Saruboceq:

canım ayrıl gitsin yaa şimdi 2 gün ağlarsın ama ayrılmassan daha kötü şeyler olur hergün ağlarsın kimseye söyleyemez bence korkma..

canım olmuş olan neyseki durman gereken yerde durmuşsun. ne kadardır berabersiniz bilmiyorum ama erkek arkadaşın hiçte güvenilir biri gibi gelmedi bana aklı fikri senle yatmakta sanırım eğer öyleyse hemen kurtul ondan derim ben ...

senin arkandan başkalarına yaşadıklarınızı anlatırsa o onun adiliğini gösterir. bu durumda ondan kurtulduğun için kendini şanslı hissedebilirsin bile.. ayrıca kime ne söylerse söylesin sen kendini biliyosun senin lafınami daha çok güvenirler onunkinemi öyle düşün

ne erkekler var daha elini tutmadan arkadaşlarına yattım diyor şöyle yaptım böyle yaptım diyor... sen kendini biliyorsan onun söyleyecekleri kimin umrunda olurki...

canım ılıskınız ne kadardır devam edıyor onu tam anlayamadım bırde cıkmaya basladıgın ılk gunmu evıne gıttın..

biz iki haftadır filan tanısıyorduk, yakın arkadastık sadece, 1 hafta önce aşkını itiraf etti bana, arkadasken de buluşuyorduk dısarda, geziyoduk filan guzel geciyodu. sonra aşkını söyledikten sonraki gun de buluştuk, evine gittik, ona guvenmistim o yuzden kabul ettim gittm evine..sadece yemek yaparız yeriz filan demiştik.:1no2:

canım..senin acizliğinden faydalanmak isteyen bu insandan baharımın dediği gibi bencede ayrıl..
kurtul bir an önce..
kendi sapkınlıklarını gidermek için zaafından faydalanıyor emin ol ki..
zarar görmeden bitir ilişkini:teselli:

türk filmi gibi valla dikkat et
sonra bırakıp gider uzulen sen olursun

Ailen ilgi göstermiyor diye başka erkeğin evine ilk buluşma da gidilmez mantığa ters bu bir kere, benim ailem bana zerre kadar ilgi göstermese de ben o ikinci buluşma da öpmeye çalıştığı andan itibaren ilişkimi keserim onunla..!
Ne demek daha ikinci de yatağına yatırmak ya da yatmak ya , sen ilgiyi başka bir şey sanıyorsun heralde...:çok üzgünüm:Bu seni hataya götürür canım, mazeretlerin arkasına sığınma...
Dünya da annesi babası olmayıp böyle bir şeye muhtaç olmayan -senin deyişinle ilgi- o kadar insan var ki senin annen baban hayatta hiç olmazsa.....
Yazık edersin kendine ....Bence bir an önce kurtar kendini a.s

yok ilişkim vardı...
Bir mesajı bile okusam nasıl mutlu olurdum...
Annemde babamda kardeşlerimde hep benden istediler...
Bir günde takdir etmediler beni....
Ilkdefa bei seven biri çıkmıştı...
Bana da ne vaadler ne söz vermeler....
Ama yalanmış.. Hepsi...
Daha annemin kucagına oturup saçlarımı okşayıp gönlümce aglayıp boşalamadım ben...
Daha babam bir gün gelipte bana sarılmadı...
Kızım derdin varmı diye....
Ilk defa biri sevmişti beni ama oda zehirini boşalttı bana...
Bir allaha sığınıyorum oda günahım çok dıye beni terk ederse...ondan korkuyorum..

Bence madem erkek arkadaşının niyetini anladın ona göre tavrını koy
sonuçta ilk defa olduğu için sen bile kendini rahatsız hissetmişsin
madem kendini rahatsız
hissediyorsun bir daha yapma derim
Arkadaşlarına söyler beni rezil eder yok şöyle olur sakın düşünme nedenine gelince herkesin öyle pislikleri varki öyle namuslu geçinen insan çok ki kendi doğrundan çıkma neyin doğru olduğunu sen daha iyi bilirisin herkes hata yapabilir önmli olan ders almaktır
hepimiz çoğu zaman sevgisizlikten şikayet ettik en yakın sevgi göstersinde bulunana canım cicim dedik ama onlardan yediğimiz kazığıda kimseden yemedik bu hem arkadaş hem sevgili olarak düşün ve ona göre harket et hakkına hayırlısı ne ise o olsun işallah

Ama ayrıl ondan sonra çok üzülürsün

hala mesajlar atıyo bana, gunun her saati her yaptığını yazıyo, ne yaptığımı soruyo, bazen sevdiğini yazıyo, her mesajında aşkım, bitanem yazıyo offf ayrılmak istiyorum ama onun bi mesajını okuyunca yine kafam karışıyo. ondan ses cıkmıyorken, kendi halimde düşünüyorken "kesin ayrılcam" deyip ayrılık mesajı yazıyorum, tam göndercem elim kaç kere gidip geliyo yapamıyorum.. Allah'ım akıl fikir ver bana...

anladım canım aslında senın ıyı nıyetınden kaynaklanıyor aslında cok erken bunu yasamak ıcın. belkı onunda ıcınde fesatlık yoktur yanı gercekten senden hoslanıyordur ama yınede kendını asla kullandırma canım sonra cok uzulursun kı sımdıden baslamıs bu cunku benım anladıgım kadarıyla sen masum bır ask ıstıyorsun oda sana deger verıyorsa mutlaka senı bekler canım sırf onu kaybetmemek ıcın sakın ama sakın ıstemedıgın ve sonradan pısman olacagın bısı yapma kıb sevgıler..

ailendeki sıkıntıyı neden erkek arkadasınla olan ilişkiye bağladın anlamış değilim
her anne babayla mutsuz olan illa birileriyle bişeyler yasamak zorunda mı kaydirigubbakcemile
çocuk nasıl bi çocuk senin kadar bilemeyiz ;acizliğinden faydalanıyor da olabilir..
evine gitmeden bi flört edin bakalım , hala eve çağırmakla filan ısrar ederse bilki niyeti farklıdır..
ay yok ben erkekler ile ilgili iyi şeyler düşünemiyorum kusura bakma benneyaptımki

canım merak ettiğim bu çocuğun sevgisinden ne kadar emin olduğun,
eğer seni sevdiğine inanıyorsan ve sen de çok seviyorsan bu kişiyi çok iyi tanıdığını düşünüyorsan ayrılaman gerekmez bence..
Rahatsız olduğun şey cinsellik anladığım kadarıyla ve sen de ilişkinize devam etmeniz için cinselliği hayatınızdan çıkarmanızı istediğini kendini kötü hissettiğini söyliyebilirsin...Seni seviyorsa zaten bazı şeyleri kabullenecektir, belki böylece çok sağlam bir ilişkiye başlamış olursunuz...

Ama tabi aklı fikri hep o işteyse arkadaşların dediği gibi uzak dur, erkeğe dur demediğin sürece sürekli istiyecektir.Aklını başına topla annenin babanın veremediğini hiç bir erkek veremez, dışarıda arama başına büyük dertler alırsın...

Herkes istediğini yaşamakta özgürdür ama bekar arkadaşlarıma söylüyorum evlenmeden bırakın ilişkiye girmeyi,elletmeyi göstermeyin bile....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…