- Konu Sahibi Aria
-
yok ilişkim vardı...
Bir mesajı bile okusam nasıl mutlu olurdum...
Annemde babamda kardeşlerimde hep benden istediler...
Bir günde takdir etmediler beni....
Ilkdefa bei seven biri çıkmıştı...
Bana da ne vaadler ne söz vermeler....
Ama yalanmış.. Hepsi...
Daha annemin kucagına oturup saçlarımı okşayıp gönlümce aglayıp boşalamadım ben...
Daha babam bir gün gelipte bana sarılmadı...
Kızım derdin varmı diye....
Ilk defa biri sevmişti beni ama oda zehirini boşalttı bana...
Bir allaha sığınıyorum oda günahım çok dıye beni terk ederse...ondan korkuyorum..
ailendeki sıkıntıyı neden erkek arkadasınla olan ilişkiye bağladın anlamış değilim
Her anne babayla mutsuz olan illa birileriyle bişeyler yasamak zorunda mı kaydirigubbakcemile
çocuk nasıl bi çocuk senin kadar bilemeyiz ;acizliğinden faydalanıyor da olabilir..
Evine gitmeden bi flört edin bakalım , hala eve çağırmakla filan ısrar ederse bilki niyeti farklıdır..
Ay yok ben erkekler ile ilgili iyi şeyler düşünemiyorum kusura bakma benneyaptımki
hala mesajlar atıyo bana, gunun her saati her yaptığını yazıyo, ne yaptığımı soruyo, bazen sevdiğini yazıyo, her mesajında aşkım, bitanem yazıyo offf ayrılmak istiyorum ama onun bi mesajını okuyunca yine kafam karışıyo. ondan ses cıkmıyorken, kendi halimde düşünüyorken "kesin ayrılcam" deyip ayrılık mesajı yazıyorum, tam göndercem elim kaç kere gidip geliyo yapamıyorum.. Allah'ım akıl fikir ver bana...
canim son sözün cok etkiledi beni ama sakin korkma bizim rabbimizin merhameti okadar geniski senin ne kadar cok günahin olursa olsun o seni kesinlikle ama kesinlikle birakmaz hic üzülme tabi allah affeder diyede koyvermemk lazim o ayri ama allah u teala kendisinden ümidimizi kesmemizi hicbirzaman istemiyor o bize anamizdan babamizdan daha merhametli ben bir anneyim cocuklarima olan merhametimi düsündükce allahim diyorum ne büyüksün sen senin merhametinden sual olunmaz diyorum sende böyle negatif düsünme ne olur basina gelen kötü seyleride sinavin olarak gör sakin ama sakin allahin seni terkedecegini düsünme asil o zaman yalniz kalirsin allah dertlerini hafifletsin sana sabir versin hakkinda hayirlisini versin ins
sonunda soyledim ona, "devam etmek istemiyorum böyle" dedim..
canım ya iş cinsellik oldumu yazıkki işin boyutları değişiyor. Seninle 2 haftada bunu yaşamaya çalışan insandan sana gözyaşı gelir. Tabiki hayatına başka kimsenin girmemesi erkek arkadaşına cazip geliyor ve kaldıki şuanda sarılacak bir kol ve yaslanacak bir omuz ve dahası sevgi istiyorsun. Ailem soğuk davranıyor diyorsun birde sen yakınlaş bakalım onlara sen sarıl anneciğinin koynuna babacığının yanaklarına. Sen sokul ne olucak.
cok uzuldum cnm yaa:1no2:
sığındığım adam derken evlenmismiydiniz yoksa ilişkiniz mi vardı sadece??
abi dediğim guvendiğim evli bi tanıdığım var ona anlattım, bana "erkek bu, illa ki daha fazlasını isteyecektir o zaman cok pişman olursun" dedi, ama nası ayrılcam yaasenağlama
En iyisi canım benim en iyisi:teselli:
Hakkında hayırlısı olmasını diliyorum ama lütfen böyle şeyler düşünüp kendini kullandırtma, ilk adımı attın zaten tebrik ediyorum seniŞeniz
cok saol canım, destege cok ihtiyacım var su an...
sebebini sordu, ben de "kötü hissettiriyor" dedim "en azından ara verelim" dedim o da "tamam istediğin kadar ara sana" dedi, yani bitmiş oluyo di mi:1shok: bu kadarcıkmış demek onun gözündeki değerim senağlama
sen yanlış üstüne yanlış yapıyorsun..korkuyorum ki yakında sen "eyvah hamile kaldım,napiyim" diyede bi konu açacaksın...güvendiğim abi dediğim birine anlattım bunu diyosun..güzel kardeşim aslında seni bu anlamda istismar edebilecek birine gidip kendi ağzınla anlatmışsın,ya okuldakiler duyarsa die endişe ediyosun bide..ne diyim..aklını başına topla..erkeklerin köküne kıran girmedi..eğer çok sevgi ihtiyacı hissediyosan git bi huzur evine yada çocuk esirgeme kurumuna o insanlarla ilgilen..hem onlara bi faydan olur,hem kendini terap i edersin bacım..klava:
cok saol canım, destege cok ihtiyacım var su an...
sebebini sordu, ben de "kötü hissettiriyor" dedim "en azından ara verelim" dedim o da "tamam istediğin kadar ara sana" dedi, yani bitmiş oluyo di mi:1shok: bu kadarcıkmış demek onun gözündeki değerim senağlama
ama bu cok onceden tanıdığım biri guvendiğim biri ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?