- 23 Kasım 2016
- 209
- 52
- 13
- 33
- Konu Sahibi Adinibilenyazsin
-
Ben ilk evlendigimde hala yelinde cesitli internet sitelerinde oldugu ve konustugunu gordum sonradan tartisma ozurker faln bu 5 6 ay gibi bi surecte yapmadi ve ben hamile kldim.hamileyken cok yanimda olsu ama simdi bebegimiz olali bes ay oldu yine yapiyo ve hic belli etmiyo benide seviyo gibi davraniyo.bende ugrasmak istemiyorum insanin icinde varsa yapar zaten diyeEvliliğin 2 yıllık, hamile kalıp doğum yapman çocuk 5 aylık etti 14 ay. Evliliğin kaçıncı ayında aldattı bilmiyorum ama sen 1 yıl dolmadan çocuk yapmışsın eşinin karaktersizliğinin üstüne.
Ben ilk evlendigimde hala yelinde cesitli internet sitelerinde oldugu ve konustugunu gordum sonradan tartisma ozurker faln bu 5 6 ay gibi bi surecte yapmadi ve ben hamile kldim.hamileyken cok yanimda olsu ama simdi bebegimiz olali bes ay oldu yine yapiyo ve hic belli etmiyo benide seviyo gibi davraniyo.bende ugrasmak istemiyorum insanin icinde varsa yapar zaten diye
Sizce napmaliyim diyorum.boyle tepkisiz kalmamam gerek ama icimden gelmiyo beni yonkendirmenizi istiyorum siz olsaydiniz ne yapardiniz diyorun
E siz kabullenmişsiniz uğraşmakta istemiyorsunuz bu konu neden var o zaman insanlar yorum yapıyor?
Ayrılırdım 2.kez ihanet çünkü.Sizce napmaliyim diyorum.boyle tepkisiz kalmamam gerek ama icimden gelmiyo beni yonkendirmenizi istiyorum siz olsaydiniz ne yapardiniz diyorun
tabi ki boşan deriz. sen ne istiyorsun?Sizce napmaliyim diyorum.boyle tepkisiz kalmamam gerek ama icimden gelmiyo beni yonkendirmenizi istiyorum siz olsaydiniz ne yapardiniz diyorun
Sanmak iatiyorun ama bebegim var ailem yok bakacak.kendm calisaam cocukla kim kabul eder kitabi ki boşan deriz. sen ne istiyorsun?
ailen nerede?Bosanmak istiyorun ama bebegim var kim bakar ona.kimsem yok calismak istesem bebekle kin isterki
Anne baba ayri babaannem bakti inlarin da bi geliri yok yaslikarailen nerede?
zor bir durum. bebeğin büyüyene kadar açıktan lise veya üniversite oku. meslek kurslarına git. ondan sonra gerekeni yaparsın. ikinci çocuğu düşünmezsin inşallahAnne baba ayri babaannem bakti inlarin da bi geliri yok yaslikar
Arkadaslar ben iki yillik evli bes aylik oglu olan allaha sukur bi sikintisi olmayan bir insanim.esimle severek evlendik.ama esim ilk baslarda sanalda beni aldatmisti ve ben cok kirildim ayrilmayi bile dusunmustum cok kotu tartismalarimiz olmustu.tekrar yapmamisti hatasini duzeltmisti.ama simdsi gene yapiyo ve ben hic tepki veremiyorum.noye boyleyim.bende eskisi gibi esime cok ask duymuyorum onu seviuorum ama ona ilgisizim.aslinda ustume dusenleri cok olmasada genede yapiyorum ama hic isteyerek olmuyo.eskiden o isten gelince cok heyecanlanirdim surekli ilgi duyardim.simdi hic oyke degilim.gozume hic gozukmuyo.niye boykeyim ben fikri olan soylermi cok ihtiyacim var yorumlariniza
internet sitesinden sohbet mi ediyor ne yapıyor tam olarakBen ilk evlendigimde hala yelinde cesitli internet sitelerinde oldugu ve konustugunu gordum sonradan tartisma ozurker faln bu 5 6 ay gibi bi surecte yapmadi ve ben hamile kldim.hamileyken cok yanimda olsu ama simdi bebegimiz olali bes ay oldu yine yapiyo ve hic belli etmiyo benide seviyo gibi davraniyo.bende ugrasmak istemiyorum insanin icinde varsa yapar zaten diye
Bu sene yazildim aciktan.liseyezor bir durum. bebeğin büyüyene kadar açıktan lise veya üniversite oku. meslek kurslarına git. ondan sonra gerekeni yaparsın. ikinci çocuğu düşünmezsin inşallah
Evet intten flortlesiyor.kadinlainternet sitesinden sohbet mi ediyor ne yapıyor tam olarak
iyi çalışırsanız 2,5 senede biter.Bu sene yazildim aciktan.liseye
aldatıldıgınızdan olabilirsiniz oyleArkadaslar ben iki yillik evli bes aylik oglu olan allaha sukur bi sikintisi olmayan bir insanim.esimle severek evlendik.ama esim ilk baslarda sanalda beni aldatmisti ve ben cok kirildim ayrilmayi bile dusunmustum cok kotu tartismalarimiz olmustu.tekrar yapmamisti hatasini duzeltmisti.ama simdsi gene yapiyo ve ben hic tepki veremiyorum.noye boyleyim.bende eskisi gibi esime cok ask duymuyorum onu seviuorum ama ona ilgisizim.aslinda ustume dusenleri cok olmasada genede yapiyorum ama hic isteyerek olmuyo.eskiden o isten gelince cok heyecanlanirdim surekli ilgi duyardim.simdi hic oyke degilim.gozume hic gozukmuyo.niye boykeyim ben fikri olan soylermi cok ihtiyacim var yorumlariniza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?