Cok kotu kavga ettik

İlk tokatı yediğimde dönemedim pişmanım ama o zaman ki aklımla sanki bosanirsam ailemi üzerim diye düşündüm.Sonra düzelir gibi oldu hamile kaldım evet şimdide beni bağlayan çocuğum.salladigim bir şey yok kimse yok sayıldığı bir adamla birlikte olmak istemez

Ayda bi ben görürsün dedim ona.Ben şunu merak ediyorum evet şiddetin sebebi olmaz ama ben mi bu adamı delirttin sizce ama beni delirten bu noktaya getirende o .Sorun kimde ben bilmiyorum

Ayda bi ben görürsün dedim ona.Ben şunu merak ediyorum evet şiddetin sebebi olmaz ama ben mi bu adamı delirttin sizce ama beni delirten bu noktaya getirende o .Sorun kimde ben bilmiyorum
Stockholm sendromun eksikti şimdi tam oldu

Güzelim benim evliliğin üçüncü gününde bu olay başlamış elbette sizin suçunuz yok kendinizi suçlamayın. Ayrılmak da istemiyosanız terapist şart yoksa da zaten boşanmıyosunuz diye ömür boyu böyle bi evlilik yaşıycaksınız adam siz bunları kabul ederken niye değişmek istesin ki

Eşiniz çocuğunuzu özel çocuk olduğundan dolayı gözden çıkarmış benim anladığım...sizdende boşanıp cocuguda size bırakıp kendi hayatını yaşamak istiyor gibi geldi bana...
Oysaki bu özel meleklerin anne baba sevgisine daha çok ihtiyaçları olur ama adamın umurunda değil
Bidaha böyle bir konu açarsa çocuğu sana bırakırım annen bakar bende ailemin yanına döner kendi ayaklarimin üzerinde durur hayatımı yaşarım cocuguda ayda bir görürüm yeter olan sana olur deyin..
Ama tabiki kastettigim şey blöf sadece... ciddi manada hiçbir annenin çocuğunu bırakması taraftarı değilim,olamam o ayrı
Eşiniz evden eşten çocuktan sıkılmış kendi hayatını yaşamak istiyor o çok belli

Ben bu adam bu kadar rahat va kalin kafalı diye bu raddeye geldim.Tas olsa çatlar yani
E sen bu şekilde yaklaşıp kendi hatanı asla görmezsen yarın bunun daha beterini yaşarsınız. Niye kabul etmiyorsun takıntılı ve dırdırcı olduğunu? Kaç kişi aynı şeyi söylemiş, insan biraz durur düşünür. Kimse senin düşmanın değil burada, amaç suçlamak da değil; kendi yanlışını da gör, bil ve mümkünse düzelt, düzelt ki bunlar tekrarlanmasın. Madem boşanmayacaksın, bari mümkün mertebe kavga dövüş azalsın.
"Ama ben eşim yüzünden böyleyim" demek bi şeyleri çözüyorsa da buyur, devam et.

Son düzenleme:
Ona haksızlık dediği.mi çocuğa.ben mutlu olayım diye o babasız büyüyecek
böyle babayla büyüyeceğine babasız büyüsün daha iyi. kendimde boşanan bir ailenin kızı olarak kötü evvliliklerin devam etmesi çocuğa daha zarar. annem babamdan boşandıktan sonra eve huzur gelmişti valla

Evet birikmişlikler var bu adam dha üç günlük evliyken babasyla ben kavga ettiğim için babasının önünde bana tokat atan adam

Buna ragmen bu adami baba yaptiniz masallah. Simdi ise cocugum babasiz buyumesin diyorsunuz. Sizin gibiler sadece sikayet eder. Ara sira gelip konu acin biz esinizi gomeriz boylece sinirinizi atmis olursunuz.

Evet bi kere dönmüştüm eve ama korkuyorum bilmiyorum oğlum olmasa daha kolay olurdu.Simdi bi çocuğu babasız bırakmak beni çok üzüyor

Hayır babasız bırakmak değil toplumda evli olmamak, ayrılmak, boşanma açıklaması yapmak seni üzüyor. Kolay bir şey de değil ama temelinde bu yatıyor kendinize bunu itiraf ederseniz daha kolay ilerler.

Eşiniz çocuğunuzu özel çocuk olduğundan dolayı gözden çıkarmış benim anladığım
Diğer tarafı dinlemediğimiz için bilemeyiz belki o da tam tersi çocuk için katlanıyordur.

(Şiddet,kaba söz bunları onaylamıyorum o konuda herif ayı)

Bana da öyle geldi. Boşanıp çöpsüz üzüm olarak gezecek. Konu sahibinin eşi ayrılmaya kalkarsa çocuğunu bu adama bırakmalı bence. Kadınların illa çocuk annede kalsın ısrarı yüzünden hem kendi hem çocuğu fakirlik ızdırap çekiyor.

O zaman herkese o çok diretti beni tahrik etti bende tutamadım kendimi dicek bilmyeyecekler ki beni delirtene kadar uğraşan o
Ne önemi var? Ne isterse desin. Sizin amacınız madem boşanmak,o zaman boşanın arkadaşım. İnsan boşanmak istediği adamla ev almayı nasıl ister aklım almadı benim. Çok ilginç bir kadınsınız

Ben neden çıldırdım biliyo musunuz baştan beri bu adam böyle dediğim dedik o böyle olduğu için ben bu kadar dirertiyorum. Yani ailem.bile farkında eşimin. Kafa yapısının

Yanlış anlamayın ama dediğim dedik bir insana, inatla laf anlatma çabanız neden? Neden her şeyi bu kadar sorun haline getirmek de ısrar ediyorsunuz? Madem dün akşam konuştunuz adam hayır dedi, neden 24 saat dolmadan adamın üstüne gidiyorsunuz? Köprüde karşılaşmıs iki keçi hikâyesi gibi. Arada olan çocuğa oluyor. Biraz sakinleşin. Haklı olduğunuz konularda bile ısrarınız yüzünden haksız oluyorsunuz.

Eşinizin yaptığı kabalik, hata çok kırıcı onun davranışı sorunlu ona laf yok.

Oyle olduğunu sanmıyorum cocugunu seviyor. Yani o değil ben ayrılmak istiyorum kendinde hata gormuyo ki

Ben buradaki kadınları gerçekten anlamıyorum adam üç gunluk evliyken tokat atmış şu anda şiddet uygulamış . Konu sahibi de belli ki kadın dedigin susar denilen bir ortamda büyümüş . Hepiniz sen dirdircisin takintilisin yazarak bu kadının aklına bende de hata var susmaliyim olarak kodluyorsunuz. Gerçekten bu kadının vebali boynunuza . Bu yaşanırken bunu gören cocugin vebali de boynunuza .
Kendinizi mi tatmin ediyorsunuz böyle yaparak hiç bu kadar sinirlendiğimi hatırlamıyorum

Konu sahibi senin eşim dediğin adam takıntılı asıl ailesiyls ilgili sinir koydun ya kuduruyor . Bu adam sen tuzsuz yemek yaptın diye bile saldırabilir sana . Onun derdi sadece ailesi ne dedi. Çok çaresiz hissediyor olabilirsin. Ama seni evine kabul edecek bir ailen varsa lütfen firma git . Şiddetin her türlüsünun devamı gelecek. En kötüsü çocuğun kötü etkilenecek.

Ailen kabul etmiyorsa bu adamla iletişime çok geçme belirli bir süre sonra kesinlikle iş bulmak zorundasın çocuğunu bir kreşe verip . Biliyorum çok zor ama bu adamla eninde sonunda bosanacaksin . Bu adam dediğime bakma ailesi için herkesi hadcad . Çok sevdiğini iddia ettiği çocuğu bile ayda bir görürse yetermis. Kesinlikle kadesi indir şiddet uygularsa polis çağır

Ona haksızlık dediği.mi çocuğa.ben mutlu olayım diye o babasız büyüyecek
Çocuğa haksızlık olan tek şey sizin bu adamı baba yapmanız. Siz zaten çocuk için ayrılmak zorundasınız kolay olanı seçip bu adamın yanında kalmak bencillik olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…