Çok kötü kavga ettik :(

Bazı erkekler hatta bir çoğu evliliğe kolay adapte olamıyor,özgürlüklerinin elinden alındığı,büyük sorumluluk altına girdiği hissine kapılıp agresifleşiyorlar,hele birde borç harç altındaysa bu duygu daha da çoğalıyor.
8 yıllık evliliğimde anladım ki mutluluğun ve huzurun sırrı,bir taraf sinirliyken bir tarafın sakin kalıp,olayı daha da büyütmemesi,he o kişinin sakinleştiğinde burnundan getirebilirsiniz o hallerini:)
Yok niye susacakmışım ezikmiyim ben moduna girerseniz,mahkeme salonu kaçınılmaz olur,sıkıntılar biter mi?
Bitmez.Yalnızca boyut değiştirir,başka sıkıntılar başlar..
Bu söylediklerim evlilikte olağan üstü sorunlar olmayanlar için..

Bogazini sikmak olaganustu sorun bence.

Ben genelde alttan alıyorum ama ağır konuştuğu zaman susamam ki..en son ki tartışmada da o bağırıyordu ben susuyordum sonra ben de konuşmaya başladım ama o bağırarak konuştu hakaretle..ben sakince konuştum en ufak olumsuz bısey dediiimde üstüme yürüdü

En azından bu son tartışmanın çıkış noktasını anlatır mısınız? Hiç kimse üstüne yürünmeyi haketmez ama ilgi istemek var ilgi istemek var. Sitede ilgi istiyorum diye bininci konusunu açan kadınlar yüzünden kadınlardan soğudum resmen. Siz hiç detay vermemişsiniz o yüzden tam anlayamıyorum neden çıkıyor tartışmalarınız.

Dediğim gibi öfke kontrol problemi olabilir,doktora gitmeyi teklif edebilirsiniz..

O safhaya birden geldiğini düşünmüyorum,öncesi olmalı
Haklı mı? Tabiki değil,onun mazereti olamaz,eşinde öfke kontrol problemi olabilir,çözümüne bakmalı..
Cok sacma ya oncesi olsa ne olur olmasa ne olur? Mazereti de yok ne yapacak o zaman? Anasinin babasinin egitemedigini 20-30 senede karisi mi egitecek?

Dedim ki çok fazla kişiyle konuşuyorsun arama kayıtların dolu ama bana gelince yoğunum diyorsun tamam arıyosun da ilk zamanlar gibi Yok mesaj da öyle..o da başladı bağırmaya sanane istediğimle konuşurum görüşürüm..normalde işleri yoğun geçer ama bi arkadaşıyla 4kez üst üste görüşmüş başka bi adamla 2kez görüşmüş beni de 2 saat geçmiş hiç aramamış üstüne bide amcasıyla 2kez görüşmüş..sanane diyip durdu bagırdı ben de iyi ozaman beni de arama fazla istemiyorum artık ilgini dedim sonra durduk yerde üstüme yürüdü

Bu arada maddi problemleriniz var mı?Yüklü miktarda borç gibi,ve siz çalışıyormusunuz?

çok iyi bir teşhis bunu yıllardır uygulayan biri olarak ,deneyerek eşini öğrenebilirsin daha 7 ay olmuş evleneli .

Evet öfke problemi var birden bire bagırabiliyor en ufak şeyde terslenmeye başlıyor

Eşim bağırmaya başladığında gayet sakin bir ses tonuyla "seni duyabiliyorum bağırmana gerek yok" diye telkinde bulunuyorum ve saat tutuyorum sadece 20 dakika sakince konuşabilir miyiz sonra istediğin kadar bağır diyorum. Daha çok yeni evlisiniz kişilik çatışmaları çok normal ama boğazına sarılması anormal bir durum. Cinsel anlamda durumunuz nasıl?

İyi de gerçekten bundan sana ne?
eşin arama listesini kontrol edip
şunla 2 kere bunla 3 kere, onla 4 kez üst üste..
görüşmüşsün demek normal mi..

peace nin eşine üzülüyordum, bir de senin ki çıktı
axqglhvdçd

adamın arama geçmişini mi kontrol ediyorsun sürekli?
kimle kaç kere görüşmüş sanane gerçekten.
2 saat geçmiş beni aramamış derken? saat başı aramasını mı bekliyorsunuz?
böyle yaşamak zor olsa gerek..
kendinize uğraş edinin, kitap okuyun kurslara gidin telefon kayıtlarını kontrol ederek hayat geçmez..

siz elde 1 siniz eşinizin gözünde akşam eve dönünce evde olacaksınız sizi neden arasın ki önemli birşey olmadığı sürece,yada konuştuğu kişilerle kendinizi neden mukayese ediyorsunuz?bekarlık zamanlarındaki laylaylom hayat evlilikte olmuyor maalesef ,hergün bana yanaşsın her zaman tatlı sözler söylesin bunlar bir süre sonra monotonluğa bırakıyor yerini.çalışan birimisiniz bilmiyorum ama ben bayan olarak bile bir günüm bir günü tutmuyor,iş yerinde stres olsam eve gelir gelmez çok gerginim deyince eşim anlıyor ,keza onun durumu da öyle ,bu seferde ben yanaşmıyorum ,her şey karşılıklı ,

Devamlı eşinizin kimlerle, ne sıklıkla konuştuğunu kontrol ediyorsanız eşinizi bıktırmış olabilir misiniz?
Önceki konunuzda eşinizin çok arkadaşı olmasıyla ilgiliydi.
Çok arkadaşı olması sizi niye rahatsız ediyor, arkadaşlarının niteliğinden mi yoksa niceliğinden mi rahatsızsınız?
Düşünüyorum da benim eşim devamlı arkadaşlarıma karışsa ben de kızardım.
2 saat aramamak da evli çiftler için çok değil bence.
Üstünüze yürüyüp, boğazınızı sıkmasının özürü yok hiçbir şekilde ama bu noktaya gelmesinde sizin de payınız var sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…