- 24 Temmuz 2009
- 1.043
- 2.220
- 658
- 42
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Aynen biraz bazı şeyler oturur diye düşündümIyi de bu adam evlenince bir anda degismedi ya evlenmeden once de cevresi ayniymis hareketleri de ayni sekilde. Evlenince degisir diye mi dusundunuz
Bogazini sikmak olaganustu sorun bence.Bazı erkekler hatta bir çoğu evliliğe kolay adapte olamıyor,özgürlüklerinin elinden alındığı,büyük sorumluluk altına girdiği hissine kapılıp agresifleşiyorlar,hele birde borç harç altındaysa bu duygu daha da çoğalıyor.
8 yıllık evliliğimde anladım ki mutluluğun ve huzurun sırrı,bir taraf sinirliyken bir tarafın sakin kalıp,olayı daha da büyütmemesi,he o kişinin sakinleştiğinde burnundan getirebilirsiniz o hallerini:)
Yok niye susacakmışım ezikmiyim ben moduna girerseniz,mahkeme salonu kaçınılmaz olur,sıkıntılar biter mi?
Bitmez.Yalnızca boyut değiştirir,başka sıkıntılar başlar..
Bu söylediklerim evlilikte olağan üstü sorunlar olmayanlar için..
Ben genelde alttan alıyorum ama ağır konuştuğu zaman susamam ki..en son ki tartışmada da o bağırıyordu ben susuyordum sonra ben de konuşmaya başladım ama o bağırarak konuştu hakaretle..ben sakince konuştum en ufak olumsuz bısey dediiimde üstüme yürüdüBazı erkekler hatta bir çoğu evliliğe kolay adapte olamıyor,özgürlüklerinin elinden alındığı,büyük sorumluluk altına girdiği hissine kapılıp agresifleşiyorlar,hele birde borç harç altındaysa bu duygu daha da çoğalıyor.
8 yıllık evliliğimde anladım ki mutluluğun ve huzurun sırrı,bir taraf sinirliyken bir tarafın sakin kalıp,olayı daha da büyütmemesi,he o kişinin sakinleştiğinde burnundan getirebilirsiniz o hallerini:)
Yok niye susacakmışım ezikmiyim ben moduna girerseniz,mahkeme salonu kaçınılmaz olur,sıkıntılar biter mi?
Ya bi insan sevdiği kadına nasıl zarar verebilir ona kıyamaması lazım kadınlar çiçektirBogazini sikmak olaganustu sorun bence.
O safhaya birden geldiğini düşünmüyorum,öncesi olmalıBogazini sikmak olaganustu sorun bence.
Canim kaza geliyorum demis ama... Kahveye giden arkadas ortami bozuk bir insan evlenince degisecegim dese inanmam sahsen ben. Kim degisiyor ki o kadar?Ya bi insan sevdiği kadına nasıl zarar verebilir ona kıyamaması lazım kadınlar çiçektir
Dediğim gibi öfke kontrol problemi olabilir,doktora gitmeyi teklif edebilirsiniz..Ben genelde alttan alıyorum ama ağır konuştuğu zaman susamam ki..en son ki tartışmada da o bağırıyordu ben susuyordum sonra ben de konuşmaya başladım ama o bağırarak konuştu hakaretle..ben sakince konuştum en ufak olumsuz bısey dediiimde üstüme yürüdü
Cok sacma ya oncesi olsa ne olur olmasa ne olur? Mazereti de yok ne yapacak o zaman? Anasinin babasinin egitemedigini 20-30 senede karisi mi egitecek?O safhaya birden geldiğini düşünmüyorum,öncesi olmalı
Haklı mı? Tabiki değil,onun mazereti olamaz,eşinde öfke kontrol problemi olabilir,çözümüne bakmalı..
Dedim ki çok fazla kişiyle konuşuyorsun arama kayıtların dolu ama bana gelince yoğunum diyorsun tamam arıyosun da ilk zamanlar gibi Yok mesaj da öyle..o da başladı bağırmaya sanane istediğimle konuşurum görüşürüm..normalde işleri yoğun geçer ama bi arkadaşıyla 4kez üst üste görüşmüş başka bi adamla 2kez görüşmüş beni de 2 saat geçmiş hiç aramamış üstüne bide amcasıyla 2kez görüşmüş..sanane diyip durdu bagırdı ben de iyi ozaman beni de arama fazla istemiyorum artık ilgini dedim sonra durduk yerde üstüme yürüdüEn azından bu son tartışmanın çıkış noktasını anlatır mısınız? Hiç kimse üstüne yürünmeyi haketmez ama ilgi istemek var ilgi istemek var. Sitede ilgi istiyorum diye bininci konusunu açan kadınlar yüzünden kadınlardan soğudum resmen. Siz hiç detay vermemişsiniz o yüzden tam anlayamıyorum neden çıkıyor tartışmalarınız.
Eğitimden değil varsa bir sorun tedaviden bahsettim.Cok sacma ya oncesi olsa ne olur olmasa ne olur? Mazereti de yok ne yapacak o zaman? Anasinin babasinin egitemedigini 20-30 senede karisi mi egitecek?
Bazı erkekler hatta bir çoğu evliliğe kolay adapte olamıyor,özgürlüklerinin elinden alındığı,büyük sorumluluk altına girdiği hissine kapılıp agresifleşiyorlar,hele birde borç harç altındaysa bu duygu daha da çoğalıyor.
Evet öfke problemi var birden bire bagırabiliyor en ufak şeyde terslenmeye başlıyor
Dedim ki çok fazla kişiyle konuşuyorsun arama kayıtların dolu ama bana gelince yoğunum diyorsun tamam arıyosun da ilk zamanlar gibi Yok mesaj da öyle..o da başladı bağırmaya sanane istediğimle konuşurum görüşürüm..normalde işleri yoğun geçer ama bi arkadaşıyla 4kez üst üste görüşmüş başka bi adamla 2kez görüşmüş beni de 2 saat geçmiş hiç aramamış üstüne bide amcasıyla 2kez görüşmüş..sanane diyip durdu bagırdı ben de iyi ozaman beni de arama fazla istemiyorum artık ilgini dedim sonra durduk yerde üstüme yürüdü
Dedim ki çok fazla kişiyle konuşuyorsun arama kayıtların dolu ama bana gelince yoğunum diyorsun tamam arıyosun da ilk zamanlar gibi Yok mesaj da öyle..o da başladı bağırmaya sanane istediğimle konuşurum görüşürüm..normalde işleri yoğun geçer ama bi arkadaşıyla 4kez üst üste görüşmüş başka bi adamla 2kez görüşmüş beni de 2 saat geçmiş hiç aramamış üstüne bide amcasıyla 2kez görüşmüş..sanane diyip durdu bagırdı ben de iyi ozaman beni de arama fazla istemiyorum artık ilgini dedim sonra durduk yerde üstüme yürüdü
Devamlı eşinizin kimlerle, ne sıklıkla konuştuğunu kontrol ediyorsanız eşinizi bıktırmış olabilir misiniz?Dedim ki çok fazla kişiyle konuşuyorsun arama kayıtların dolu ama bana gelince yoğunum diyorsun tamam arıyosun da ilk zamanlar gibi Yok mesaj da öyle..o da başladı bağırmaya sanane istediğimle konuşurum görüşürüm..normalde işleri yoğun geçer ama bi arkadaşıyla 4kez üst üste görüşmüş başka bi adamla 2kez görüşmüş beni de 2 saat geçmiş hiç aramamış üstüne bide amcasıyla 2kez görüşmüş..sanane diyip durdu bagırdı ben de iyi ozaman beni de arama fazla istemiyorum artık ilgini dedim sonra durduk yerde üstüme yürüdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?