Çok kötü oldum.

bla bla

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
1.181
415
333
Nişanlıyım 3 ay sonra düğünüm var. Ama resmi ve dini nikah kıyıldı. Ev kendimizin olduğu için eşya aldıkça yerleştiriyoruz. Babam sağolsun her işe koştu çok yoruldu en ufak tadilatı Bile yaptı ama gelin görünki herşeye çok müdahale ediyor eşyaların düzenine neyi nasıl yapacağıma sürekli karışıyor. Nişanlımın yanında kaç kez bağırdı şakaya vurdum ama birkeresinde ağlattı.
Neyse anahtar verdim biz işteyken halletsin işleri diye ama adam eve istediği gibi rahat girip çıkıyor. Sıkıntı yok düğünden sonra alacağım ama bugün çok kötü yakalandık. Eşimle kıyafetler üzerimizde iken biraz yakınlaştık. Özür dileyerek söylüyorum boşaldı. Pantolonu leke oldu. Ama gömleği kapatıyor sonuçta. Henüz eve taşınmadığımız içinde kıyafeti yok evde. Neyse markete gitmemiz gerekti eve döndüğümüzde babam yine girmiş eve. Perde diktirmiş ti tak diye baya ısrar etti ben yok dedikçe. Neyse eşime dedim dikkat et görünüyor leke diye tamam dedi ama sorumsuz etmedi ve babam gördü rezil rüsva oldum. Babama mı isyan edeyim eşimin pasaklı sorumsuz oluşunamı sırf ailemden kurtulmak için evleniyor olmama ve tamamen hayal kırıklığı yaşamama mı isyan edeyim bilmiyorum. Yaşamayı çok sevmeme rağmen ölmek istiyorum.

Eşimi eve girince ayak kokusu bütün evi sarıyor. Çok hassas biri incitmekten korkuyorum ama hastalıktan ziyade temizliğine dikkat etmemesi sorun bence. Ne yapayım kızlar nasıl düzelteyim bu adamı

Nişanlıyım 3 ay sonra düğünüm var. Ama resmi ve dini nikah kıyıldı. Ev kendimizin olduğu için eşya aldıkça yerleştiriyoruz. Babam sağolsun her işe koştu çok yoruldu en ufak tadilatı Bile yaptı ama gelin görünki herşeye çok müdahale ediyor eşyaların düzenine neyi nasıl yapacağıma sürekli karışıyor. Nişanlımın yanında kaç kez bağırdı şakaya vurdum ama birkeresinde ağlattı.
Neyse anahtar verdim biz işteyken halletsin işleri diye ama adam eve istediği gibi rahat girip çıkıyor. Sıkıntı yok düğünden sonra alacağım ama bugün çok kötü yakalandık. Eşimle kıyafetler üzerimizde iken biraz yakınlaştık. Özür dileyerek söylüyorum boşaldı. Pantolonu leke oldu. Ama gömleği kapatıyor sonuçta. Henüz eve taşınmadığımız içinde kıyafeti yok evde. Neyse markete gitmemiz gerekti eve döndüğümüzde babam yine girmiş eve. Perde diktirmiş ti tak diye baya ısrar etti ben yok dedikçe. Neyse eşime dedim dikkat et görünüyor leke diye tamam dedi ama sorumsuz etmedi ve babam gördü rezil rüsva oldum. Babama mı isyan edeyim eşimin pasaklı sorumsuz oluşunamı sırf ailemden kurtulmak için evleniyor olmama ve tamamen hayal kırıklığı yaşamama mı isyan edeyim bilmiyorum. Yaşamayı çok sevmeme rağmen ölmek istiyorum.
Sirf ailenden kurtulmak icin evlilige basvuruyosan cok pisman olursun he severek evlenip ayni zamndada aileden kurtulmayida goz onunde bulunduruyosan bisey diyemem ama sevmedgin biriyle evlenmeyi kurtulus yolu olarak secme yagmurdan kacarken doluya yakalanma ve sevmedgin biriyle evleniyosan sana yaptigi en ufak hata bile taammul edilmiycek bi evlilige yol acar hakkinda hayirlisi

En büyük problem
Ailenizden kaçma yolu olarak evlilik yapmanız.

Umarım ayak kokusu cilt doktoru ve
Ayakkabı çorab seçimleri ile çözülür

Babadan baslayip nisanlidan ciktiniz.
Ayak kokusu cozumlenebilir birsey..
Pasakli demissiniz ama oradaki lekeyi gostermenin pasaklilikla alakasi ne
Genel yapisi bu mu demek istediniz

Ölünecek birsey yok suan.
Halledilebilir seyler bunlar.
Nisanlinizla ya konusursunuz problemlerinizi ve vakit tanirsiniz ya da nisan atarsiniz.
Bende nisan attim ama daha ölmedim.
Babadan kacarken pekte memnun olmadiginiz biriyle nisanlandiniz galiba....

Konu içinde birkaç konu var. Başlığı "ailemden kurtulmak için evlendiğim, pis kokulu ayakları olan adamın boşalma lekesini gören babam" diye değiştirseniz mesela. Kafalar falan hep karıştı. Başlığa babanın densizliğini de eklemek lazım ama çok uzun oluyor o zaman.

Aileden kurtulmak için evlenmeyiniz.

Konu içinde birkaç konu var. Başlığı "ailemden kurtulmak için evlendiğim, pis kokulu ayakları olan adamın boşalma lekesini gören babam" diye değiştirseniz mesela. Kafalar falan hep karıştı. Başlığa babanın densizliğini de eklemek lazım ama çok uzun oluyor o zaman.

Aileden kurtulmak için evlenmeyiniz.
:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: Cok iyiydi başlık

Dolmuşsunuz , düğün, eşya , tadilat hepsi bir araya gelmiş, herşey gözünüzde büyüyor ve son olay bardağı taşırmış galiba... sadece ayak kokusu varsa bence çözümsüz bir sorun değil, her akşam atar kirli sepetine, ayaklar yıkanır kremlenir biter gider...

Düğüne 3 ay var 3 aaayyy nikah(lar) kıyılmış ne kadar saçma ya. Ayrılırsan resmi olarak boşanmış olacaksın farkında mısın ?
E zaten evli insanların yapacağı şeyleri yapiyorlarsa ha kagitta boşanmış yazmış ha yazmamis ne fark ediyor?
Bende düğünden önce nikahlandim.
Hem 3 ay varken -ya ayrilirsak la- diyecegin adamla evlenme zaten.
Düğün esnasında da ya bosanirsak diye düşünmen gerekir

Back
X