- 6 Aralık 2022
- 4.205
- 10.819
- 123
- Konu Sahibi bizbozdukk
Çok seviyesiz bir üslubunuz var.Mal bu kadın gerçekten normal değil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok seviyesiz bir üslubunuz var.Mal bu kadın gerçekten normal değil
Visenya nasil becerdiler seni ahh visenya ahhhMal bu kadın gerçekten normal değil
O yüzden ellemiyorum bende. Yoksa üstüne ettiği hakaret, argoların ss’ni alıp avukatıma bildiririm. Bunu yaparsam kocadan iyice dayak yiyecek. Belki tazminat ödeyecek parası yok. Anneden zaten yaralı hayatı boyunca aşağılanmıs. Koca desen yanında değil. Bi kızı var o da anneanne, dede diye ağlıyor annesinden kaçıyor.Bengi hanım ben anladım sizin gönlünce sevişen kadınları neden çattır çatır kıskandığınızı. 2 sene ha? Zor hayat gerçekten...
Kendisi söyledi zaten verici olduğunu ahhh yazıkÇok seviyesiz bir üslubunuz var.
Seks hayatımın hayallerini kurup orgazm mı olacaksın? Hiç deneme aklın durur 2 senenin acısı orgazm yapmaz seni baraj akar.Visenya nasil becerdiler seni ahh visenya ahhh
Yazık şu visenyaya içim acıdıSeks hayatımın hayallerini kurup orgazm mı olacaksın? Hiç deneme aklın durur 2 senenin acısı orgazm yapmaz seni baraj akar.
Adam 2 senedir yorgunmuş vakti yokmuş cima etmeye. Eyyy visenya, bu kadın nikahlı kocasıyla şeyedemezken sen nasıl rahat rahat sevişirsin?O yüzden ellemiyorum bende. Yoksa üstüne ettiği hakaret, argoların ss’ni alıp avukatıma bildiririm. Bunu yaparsam kocadan iyice dayak yiyecek. Belki tazminat ödeyecek parası yok. Anneden zaten yaralı hayatı boyunca aşağılanmıs. Koca desen yanında değil. Bi kızı var o da anneanne, dede diye ağlıyor annesinden kaçıyor.
Durum çok patetik. O yüzden ellemiyorum.
Öncelikle herkes. Herkes herkesBir kadın olarak birbirinize bu şekilde hitap etmeniz çok kötü aslında bengi hanım kötü birşey söylememiş evlilik öncesi cinsel ilişkinin kendince uygun olmadığını belirtmiş herkez için bu değişkendir oda kendince olmasi gerekeni söylemiş aslında tartışılabilir bir konuya değinmiş ama biraz da kışkırtılmış gibi yorumlara baktıgımda bunu görüyorum bengi hanımın haklı olduğu yerler de var yorumcu arkadaşlar fazlaca tepki vermiş herkez aynı düşüncede olmayabilir ama bengi hanımin amaci kadinlari asagilamak veya yargilamak degil bence aslinda kadinlik degerlerimize sahip cikalim koruyalım korunalım demek istiyor hatta orada konu sahibine bir açiklamada bulunmuş hamile kalmis olsaydiniz erkek arkadaşınız size destek olacakmiydi diye ordada tepki almış ama aslinda konu sahibi annesinden azar yemiş ve çok pişman![]()
Nikahlanıncaya kadar kocaya rezil olmamak icin prova… cünkü egitim sart. Nütfen.Adam 2 senedir yorgunmuş vakti yokmuş cima etmeye. Eyyy visenya, bu kadın nikahlı kocasıyla şeyedemezken sen nasıl rahat rahat sevişirsin?
Aynı kisi aynıÖncelikle herkes. Herkes herkes
Sonra koruduğunuz begi hanımın uslubuna bir baktınız mı? Ettiği hakaretler iğrenç.
Ben yorumlarını okurken utandım yeminle siz hala haklı diyorsunuz.
Sizinle ilk ve son kez aynı fikirdeyim.Eğitim şart!Gidip alınız.Asıl sizin gibi zihniyetlere yazık çocuklarınızda aynı bu şekilde bilinçsiz yetisicek elin adamıyla yatıp kalkicak bende çok normal yavrucum devam et mi dicemm çocuklarınıza güzel seyler ögretin mesela eğitim gibi.............
Mal bu kadın gerçekten normal değil
Ne kadar terbiyesiz cümleler bunlarVisenya nasil becerdiler seni ahh visenya ahhh
Çok güzel, çatır çatır, bu dünyada cenneti yaşadık; darısı başına. Bekarken bile iki senem sekssiz geçmedi.Visenya nasil becerdiler seni ahh visenya ahhh
Söyledigi tek dogru cümle. Ama kendisi icin gcerli degil tabi cahil cahil konustuguna göreSizinle ilk ve son kez aynı fikirdeyim.Eğitim şart!Gidip alınız.
Çocuklarınıza güzel şeyler öğretin, eğitim gibi….Sizinle ilk ve son kez aynı fikirdeyim.Eğitim şart!Gidip alınız.
İyi sabrediyorsunuz. Ben şahsen değil bir çocuk 5 çocuğu olsa , tazminat için 5 kuruşu bulunmasa bile veririm avukata çatır çatır tazminat alıp ihtiyacı olanlara bağış yaparımO yüzden ellemiyorum bende. Yoksa üstüne ettiği hakaret, argoların ss’ni alıp avukatıma bildiririm. Bunu yaparsam kocadan iyice dayak yiyecek. Belki tazminat ödeyecek parası yok. Anneden zaten yaralı hayatı boyunca aşağılanmıs. Koca desen yanında değil. Bi kızı var o da anneanne, dede diye ağlıyor annesinden kaçıyor.
Durum çok patetik. O yüzden ellemiyorum.
evlenmeden cinsellik yasayanlar dogruyla yanlisi ayiramayaxak insanlar ki size gore? Neden herkesin dogrusu farkli olabilecegi gercegine inanmak istemiyosunuz? Her insan bir bireydir ve her birey kendi dogrularini yasar siz istediginiz kadar evladiniza kendi dogrularinizi hayatinizi empoze etmeye calisin o sadece istedigi kadarini alir.Annesi ozaman hep kızının yanında olsaydı. Kınamıyorum haşa benimde evladım var. Ama sevgi verseydi arkadaş olsaydı doğruyu yanlışı gösterse idi kızı yanlış yapsa idi derdik tavır yapıyor haklı. Ama Kıza baskı yapıp saçma sapan bir şeyden dolayımımana olduğu aklına gelmiş
İnsan bomba olur 2 senede ya o ne? Üzüldüm biraz şimdi.Bengi hanım ben anladım sizin gönlünce sevişen kadınları neden çattır çatır kıskandığınızı. 2 sene ha? Zor hayat gerçekten...
Bu şekilde konuşmayın artık. Sabahtan beri bel altı kelimelerle doldu konu. Burda konu Visenya değil konu sahibi. bir kendinize gelin artık, bir kadına yakışan kelimeler mi bu yazdıklarınız ?Visenya nasil becerdiler seni ahh visenya ahhh