Çok kötü seyler oldu?

Yazık şu visenyaya içim acıdı
Ay sana kim acısın? A. koduğumun karısı diye çağrılıyorsun sen evde. Çocuğunu da seni de istemiyorum diyor evdeki. Arada bir gelip alnını öpüyor diye seviyor sanıyorsun zavallı. Bütün bunlar olurken boşanmak tercihlerin arasında bile değil. Çünkü onurlu, gururlu yaşamak nedir bilmiyorsun.

Ay sana kim acısın? A. koduğumun karısı diye çağrılıyorsun sen evde. Çocuğunu da seni de istemiyorum diyor evdeki. Arada bir gelip alnını öpüyor diye seviyor sanıyorsun zavallı. Bütün bunlar olurken boşanmak tercihlerin arasında bile değil. Çünkü onurlu, gururlu yaşamak nedir bilmiyorsun.
O adam içinmi harcamış kutsal bakireligini 😂😂😂😂😂yazık olmuş tühh tüh

Asıl sizin gibi zihniyetlere yazık çocuklarınızda aynı bu şekilde bilinçsiz yetisicek elin adamıyla yatıp kalkicak bende çok normal yavrucum devam et mi dicemm çocuklarınıza güzel seyler ögretin mesela eğitim gibi.............
Kim ki namustan bahseder en ala namussuzdur

Bir kadın olarak birbirinize bu şekilde hitap etmeniz çok kötü aslında bengi hanım kötü birşey söylememiş evlilik öncesi cinsel ilişkinin kendince uygun olmadığını belirtmiş herkez için bu değişkendir oda kendince olmasi gerekeni söylemiş aslında tartışılabilir bir konuya değinmiş ama biraz da kışkırtılmış gibi yorumlara baktıgımda bunu görüyorum bengi hanımın haklı olduğu yerler de var yorumcu arkadaşlar fazlaca tepki vermiş herkez aynı düşüncede olmayabilir ama bengi hanımin amaci kadinlari asagilamak veya yargilamak degil bence aslinda kadinlik degerlerimize sahip cikalim koruyalım korunalım demek istiyor hatta orada konu sahibine bir açiklamada bulunmuş hamile kalmis olsaydiniz erkek arkadaşınız size destek olacakmiydi diye ordada tepki almış ama aslinda konu sahibi annesinden azar yemiş ve çok pişman🙁

Bari bu kadar belli etmeseydin kim olduğunu

Anne baba dahil, cinsel hayatina karisma haklari yok. Senin kendine ait bir hayatin, dusuncelerin, yasam tarzin var. Ailem her seyim diyerek kendini pasiflestirme ve arkasinda durmani tavsiye edebilirim. Yok ben aileme hesap verme yolunu seciyorum diyorsan, kolay gelsin, o raporu bulmak zor olmali.

İstemekte de haklı bir yerde çünkü güveni kalmamış artık
Bekaret Güven/güvensizlik meselesi yapılacak bişey değil

Yemek İcmeK sıcmAK ile aynı sey cinsellik
Niye güven/namus/ahlak meselesine dönüşüyor anlamış degilim

Saçma değil dinen uygun değil .Herşey aslında kendi iyiliğimiz için, tabiki erkek arkadaşınız olabilir ama herşey belli bir seviyede yaşanmalı herşey seks veya cinsellik demek değil ayrica cinselliği kötü yönde kullanan insanlar da var sonuçta bunu bilemeyiz
Herkes aynı dine veya bir dine inanmak zorunda değil. Nedense şu dini buyruklar hep biz kadınlara gelince stop diyor. Tec*vuze uğramadığım sürece karşılıklı yaşadığım bir cinsel ilişkide kötüye kullanıldığımı düşünmem. O beni kullandiysa ben de onu kullanmışımdır. Malum aynı anda şey oluyoruz

30 yaşında bir kadınsa konu sahibi neden bu kadar panikledi demekki yaptığı şeyin uygunsuz olduğunu kendiside idrak edebiliyor Bir de savunduğunuz şeye bakın erkek 1 dikkat ediyorsa kadın 2 daha dikkat etmeli kadın her zaman iffetini korumak zorunda.Burada kabahati erkeklerde aramanız yanlış çünkü erkekler zaten yaratılış gereği her zaman nefsine yeniktir ama kadınlar bu konuda daha hassas davranmalı her önümüze gelene bizde tamam evet dersek ne olur halimiz.
erkek 1 dikkat ediyorsa kadın 2 daha dikkat etmeli ne demek acaba niye erkeklerden beklenmeyen çaba kadınlardan bekleniyor ben de bunu anlamıyorum kadınlar günaha giriyorsa erkekler daha az günaha girmiyor ki

Bir kadın olarak birbirinize bu şekilde hitap etmeniz çok kötü aslında bengi hanım kötü birşey söylememiş evlilik öncesi cinsel ilişkinin kendince uygun olmadığını belirtmiş herkez için bu değişkendir oda kendince olmasi gerekeni söylemiş aslında tartışılabilir bir konuya değinmiş ama biraz da kışkırtılmış gibi yorumlara baktıgımda bunu görüyorum bengi hanımın haklı olduğu yerler de var yorumcu arkadaşlar fazlaca tepki vermiş herkez aynı düşüncede olmayabilir ama bengi hanımin amaci kadinlari asagilamak veya yargilamak degil bence aslinda kadinlik degerlerimize sahip cikalim koruyalım korunalım demek istiyor hatta orada konu sahibine bir açiklamada bulunmuş hamile kalmis olsaydiniz erkek arkadaşınız size destek olacakmiydi diye ordada tepki almış ama aslinda konu sahibi annesinden azar yemiş ve çok pişman🙁
Aaa aynı hesaptan kendi mi başkası gibi savunuyor aaa deli ayol 😂😂

Back
X