- 16 Aralık 2011
- 13.790
- 13.669
- 498
- Konu Sahibi elfida12345
-
Zaten iş msn si 8 kişi var diğerleri iş arkadaşı birbirlerine ileti yazmışlar kız demiş daha nefsine sahip çıkamayan bahçeme girmiş falan aynı anda başharflerini ileti yapmışlar iş dışı sadece o kız var işle alakalı bütün mailleri bütün belgeleri o hesapta ohh canıma değsin bakalım nasıl temin edecek o evrakları benim yaptığımı anlayıp arayacak mutlaka
ZAten tarihlere baktım benden sonra başlamamış bunu bulmuş ve beni terketmiş adi pislik...
Aysima inan elim ayağım titriyo zaten bu şekilde beni silmesine anlam veremiyodum hayatımda kimse yok diye inklar ediyodu korkusundan maskesi düştü içim kıpır kıpır yerimde duramıyorum
İnsanı öldürmeyen güçlük,onu güçlü kılarmış..
Siz de hayatınızın kazığını,hiç ummadığınız kişiden ve ummadığınız anda yemişsiniz ne yazık ki..
Size hayat bundan sonra hep gülecektir.. Buna inanın.. Artık daha da güçlüsünüz..
O ise kolay kolay gülemeyecektir..
Allahim sana bol sabir ve guc versin canim ya. gercekten durumun cok zor. ama zannetme ki yanina kalacak.
elbet cekecek,bu da senin imtihaninmis gibi dusun,Rabbimize bol dua et,sabret. seni bu adamdan evlenmeden once kurtarmis. ben uzattim erteledim falan diye de dusunme evliligi.
olsaydi zaten olurdu siz ayrilmazdiniz,sifreyi kiramazdin,gercek yuzunu goremezdin,hem sana erteleten de Allahtir unutma.kendini sakin suclama.
Rabbim hepimizin kalbimize gore,hayirli duzgun insanlar cikarsin,mutlulugumuzu da paylasiriz insallah bir gun.
ben hala msn den facenden sil at her şeyi geride bırak yeni bi hayat oluştur kendine diyorum ancaaaak görüyorum ki içindekileri onlara aksettirmeden rahat edemeyeceksin o halde şunu öneririm:internet üzerinden işlenen suçlar yüksek oranda tespit ediliyor. ne yazacaksan yaz kıza ya da eski sevgiline, düzgün aklı başında cümlelerle, fakat sakın hakaret/tehdit içeren cümleler etme.. zaten anlayacaktır benim heklediğimi diyosun.. ekmeğine yağ sürme derim.
canım seni merak ettim son durumlar ne? umarım braz daha iyi hissediyorsundur biliyorum söylemesi kolay ama inan geçecek, böyle zamanlarda Allah'a güvenmeliyiz... olayın altından başkası çıkmasına çok şaşırdım böyle şeyleri duyunca çok korkuyor insan ilişki yaşamaya
canının ne kadar yandıgını anlamak zor değil . emeklerin hayallerin ... ama böyle yaptıgın sürece hiç bi zaman cevap vermeyecek bunu bil . çünkü en güzel cevap susmaktır . bak burda yazıp yazıp neden cevap vermedi diyosun . bırak ki o kafayı yesin . arama ki onsuz devam ettiğini görsün . o merak etsin desin bu niye yazmıyo artık umrunda değil mi diye düşünsün . ona sürekli hakaret içerikli mesajlar gönderdiğinde canının yandıgını anlıyo ve eminim okuyup bi kenera atıyo . bence bu yanlış bi davranış .
Canım çok teşekkür ederim beni merak ettiğin için
önce ona okkalı bi mesaj döşedim ama gerçekten okkalı seni doğuran anaya yazıklar olsun o yalancı dilin tutulsun
o yalncı gizlerin kör olsun kanser oduğun günü iple çekiyorum dedim bayramım olacak ogün dedim daha neler neler
çok fena siniri bozulmuştur.
Bunların hepsini haketti o kadar yalancıki bana ben seni aldatmadım bieşy yapmadım bana tepki verme dedi ben uyuyamazken gecelerce ağlarken o sevgilisiyle aşk meşk yapıyomuş msn den birbirine göndermeler falan.
Sonra aradım bunu anında meşgule attı.
Sonra 2 .aşamaya geçtim kızın mailin 1.5 sayfa döşedim tüm kirli çamaşırlarını ortaya serdim o kadar aşağıladım ki kız o yazılanlardan sonra ona bakabilirse çok midesizdir.bu yazdıklarımı ona ilet ne kadar erkek olduğunu görürsün bana onda birini deseler döverim ama o beni arayamaz bile it gibi korkar benden dedim dene istersen.
O kadar ağır şeyler yazdım ki içi daralmıştır yalancı pislik ben iyi değilim çok kötüyüm hiç kimse yok uzun sürededüşünmüyorum
falan hepsi hikayeymiş
Biraz korktum o yazdıklarımdan sonra gelir falan diye ama gelemedi:) yalnız pisliği uyku tutmamış galiba gece 5 te özelden aradı 2 kez ama konuşmadı veya konuşamadı uyku tutmadı galiba beter olsun beter:)
İşte kızlar son durum bu o laflar nasıl yenildi yutuldu anlamadım ama daha yapıcam hırsım geçmedi beni resmen aptal yerine koydu oynadı
mesajla ayrılmaya kalkmıştı psikolojim bozuk vs zorla getirttim aklında bunalım ayağı yaptı burda eşofmanla saç baş dağınık geldi
beni kandırıyo maskesini fena düşürdüm ama iş mailimi neden kırdın şifreyi ver bile diyemedi içinde birsürü belge var oh olsun.
ama daha beterlerini yapıcam bikaç gün rahatlasın devamı gelecek bi bayanın canını yakmanın aptal yerine koymanın ne kadar kötü olduğunu göstercem ona
kızlar neden tepki vermedi sizce?
üzüntünü ve acını anlıyorum. ancak lütfen iletişime geçme. nefret içerikli bile olsa, ona ağzından bir kelime bile çıkarma. zor dönemdesin farkındayım. ancak ekmeklerine yağ sürmekten başka bir işe yaramaz bu. istediğin kadar mail at yine sinirlerin harap olacak. onlara birşey olmayacak. aksine kız senden sakınmak için daha çok bağlanacak vs. kendini kimseye küçük düşürme. eyvallahın olmasın. sen iletişimi tamamen kes. zaten bir süre sonra arar. ancak mühim olan araması değil. senin ona dönmemen, iletişimi tamamen koparman, ayakta kalman.. Allah reva görmez ona emeklerine karşılık yapılanı. haktır bu. ahın bulur onları. yeter ki sen hala koşan imajı çizme rica ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?