Çok kötüyüm Allah rızası için dertleşelim ..

Daha boşanma davamın açılmadığı mikrop adam benim evime kız atmış bugün kızla da sarmaş dolaş fotoğrafını instagramdan paylaşmış ben ne yaptım nasıl bir belaya düştüm hanımlar bana bir akıl verin
Resmi cek sakla mahkemede delil olsun.

Daha boşanma davamın açılmadığı mikrop adam benim evime kız atmış bugün kızla da sarmaş dolaş fotoğrafını instagramdan paylaşmış ben ne yaptım nasıl bir belaya düştüm hanımlar bana bir akıl verin
Böyle bir adamdan kurtulduğuna sevinmelisin bence , gerçi ona da adam denmez de neyse biran önce ayrılmaya bak...!!

Yaa pis adam sen delilleri al kuzum mahkemede lazım olur sana , biliyorum su an kötüsün ama geçecek..

Ben çok kızgınım evden gideli 4 gün oldu daha 4
Üzülecek bir şey mı var diye soracağım kızmazsan. Hayır adam daha boşanmadan başka bir kadın ile görüntü veriyorsa, o zaman aklımdan şüphe ederim. Af edersin ama donuna kadar soyabilirsin adamı... bunu bilde, hakkını ara.

Tazminat davası için geç değil aç davanda sun delilleri hatta kadına da dava aç

bu adam gerizekalımı, senin o fotoları mahkemeye vereceğini düşünemiyomu. kesin daha öncede vardı.

Al o fotoğraf ı delil olsun. Rezil adam. Gerçekten boşanmak istemen en doğrusu olmuş. Sakın ardına bakma kaç kurtul böylesinden

Böyle erkek müsveddelerinin yedek kulübeleri her daim doludur.Hiç şaşırmadım.Siz barışmayı düşünüyor dunuz sanırım ,böylece hatanızdan dönersiniz belki.Zor biliyorum ama bir son değil bu bir başlangıç.Güçlü durun.

Sarmas dolas fotoğrafı sosyal medyadan paylaşmış oyle mi :işsiz: daha bosanma olmamis, akillica davranirsan tazminat alabileceğini biliyorsun degil mi? Her ikisinden de..

Back
X