Maalesef benim durumumda bunların hiçbirisi ise yaramıyor hatta cok ağır ilaçlar bile soruma takılsa gözümü kirpamıyorum çok ağır maalesefBöyle durumlarda sizin dikkatinizi dağıtacak sizi motive edecek bir hobi bir iş bir film falan belirleyin. Ben cok daralinca hemen ekmek yapıyorum ekşi mayalı tam buğday ünlü falan, ya da güldür güldür izleyin. Açık havada koşu yapın biraz. Meditasyon yapın.
Seruma demek istedimMaalesef benim durumumda bunların hiçbirisi ise yaramıyor hatta cok ağır ilaçlar bile soruma takılsa gözümü kirpamıyorum çok ağır maalesef
Bence bir psikiyatriye danışın. Bebek için de bi kan verin kan testinde hemen belli olur hamile olup olmadığınız. Bence kendinizi değiştirin yani fikrinizi Kuran a başlayın suphesiz o en güzel şifadır her okuduğunuzda eminim eskisinden de daha çok huzur bulacaksınız her sikinti ve darlık için de inşirah süresini okuyun o ferahlatacaktir. Şüphesiz kalpler Allah 'ı anmakla huzur bulur.Merhaba herkese.
Uzun suredir anksiyete hastasıyım bunu yaşamayan anlayamaz, antidepresan kullanirken sizler gibi normal hissediyorum.Ama kesince icimde sadece ölme isteği ve müthiş bir sıkıntı oluyor. Rabbim hayırlı ömür versin bir yavrum var.Ikinci bir bebek deli gibi istiyorum öyle böyle değil.6 aydır ilaci bıraktım şaşılacak derecede iyiydim dedimki artik gözümü kararttim bebek yapacağım.Yumurtalama testi aldim yumurtladigim günü öncesini ve sonrasını tamamen değerlendirdim.Gece oldu birden bana bir sıkıntı geldi rabbim kimseye yaşatmasın anksiyetem birden hortladı.Sabah işe zor gittim zor geldim eşime ertesi gün hapı aldırdım ictim.Sorun şuki yumurta döllenmişse ki buyuk ihtimal döllendi.etki etmiyormuş mantıken yumurtlamayi geçiştiriyormuş.Şu an anksiyeteden ölmek üzereyim ve böyle 9 ay mümkün degil geçmez.Dun antidepresana geri başladım ama etki etmesi uzun surecek halen rahatlamadim.Bir taraftan ya hamileyken içiyorsam diye deliriyorum.Eger bebek varsa ve ben ilac içerek devam edersem bebegi aldırmak zorunda kalırsam bunu da atlatamam zaten psikolojim bozuk.Cok istiyordum ama aylarca guvenedim kendime o yuzden bekledim .Kendimi yiyorum.Neden yazdim onuda bilmiyorum, buraya ama çok kötü hissediyorum ,inşallah hamile değilimdir inşallah kendiliğinden sonlanır, rabbim yardim atsin bana
Böyle durumlarda sizin dikkatinizi dağıtacak sizi motive edecek bir hobi bir iş bir film falan belirleyin. Ben cok daralinca hemen ekmek yapıyorum ekşi mayalı tam buğday ünlü falan, ya da güldür güldür izleyin. Açık havada koşu yapın biraz. Meditasyon yapın.
Umarim dollenmemistir ama ilk cocugumda ilk denemede gebe kalmıştım. Yumurtlama testi ile takip ettiğim için büyük ihtimal tutmuştur diyorum,rabbim yardım etsin ,olmamış olsun inşallahYumurtanın döllendiğini nasıl anladınız?
Ilaca böyle başlayıp bırakamazsınız ki ,aslında siz kendinize kötülük yapıyorsunuz. Bu ilaçların bırakması da böyle kolay değil, etkiside hemen çıkmıyor zaten. En kisa sürede psikiyatriste gitmelisiniz.
Muhakkak öyledir ama yasim 35 cok vaktim yok ,annelik isteğine yenik düştüm, aylarca bekledim korunarak ilaci kesip ,kendimi iyi hissedince karar verdimKafanıza göre kesip bırakmazsanız en sonunda tedavinizden yanıt alırsınız bence.
Yaşlanmaktan fazlası olacak muhtemelenBeni anlatmışsınız sanki.Hamileliğimden önce yaşadığım zamanlar aynı sizin gibiydi.Naçizane tavsiyem ,evet Allah hayırlısını versin evlat gibisi yok,hergün şükrediyorum evladımın varlığına ama hamileliğim ilaçsız nasıl geçti bi ben bi Allah bilir,yaşlandım yani öyle söyleyeyim.Yaşınız kaç bilmiyorum ama iyice tedavi olmadan sadece ilaçla değil terapilerle de,erteleyin bence.
Tavsiyeniz icin teşekkür ederim ancak ben hastayken öyle bir hal alıyorum ki bunu sadece rabbim biliyor.O söylediklerinizi asla yapamıyorum yapsamda asla hicbirsey yardim etmiyor.Yasadigim şey benim kontrolumde olan irademle falan yenebilecegim birşey degilBence bir psikiyatriye danışın. Bebek için de bi kan verin kan testinde hemen belli olur hamile olup olmadığınız. Bence kendinizi değiştirin yani fikrinizi Kuran a başlayın suphesiz o en güzel şifadır her okuduğunuzda eminim eskisinden de daha çok huzur bulacaksınız her sikinti ve darlık için de inşirah süresini okuyun o ferahlatacaktir. Şüphesiz kalpler Allah 'ı anmakla huzur bulur.
İlaç genelde kesilirken bile öyle bir anda kesilmez ama.Muhakkak öyledir ama yasim 35 cok vaktim yok ,annelik isteğine yenik düştüm, aylarca bekledim korunarak ilaci kesip ,kendimi iyi hissedince karar verdim
Ilaci birden kesmedim zaten aylara yardım,su durumda bebek istemiyorum zaten.Korkum ve konu açma.sebebimde bu. Şu an asla hamileliğe hazır değilim. Hersey bir günde tepetaklak oldu.Bu hastalik bu şekilde maalesef sadece yaşayanlar bu duyguyu anlayabilirİlaç genelde kesilirken bile öyle bir anda kesilmez ama.
Azalta azalta kesilir.
Anne olsanız ama psikolojiniz yerinde olmasa çocuğa ne faydası olacak?
Ne Pahasına olursa olsun diyorsanız o ayrı tabi ki
Onun değerlendirmesini de eşiniz yapmalı
Yaşadığım için biliyorum zatenIlaci birden kesmedim zaten aylara yardım,su durumda bebek istemiyorum zaten.Korkum ve konu açma.sebebimde bu. Şu an asla hamileliğe hazır değilim. Hersey bir günde tepetaklak oldu.Bu hastalik bu şekilde maalesef sadece yaşayanlar bu duyguyu anlayabilir
Sizin gibi bir tanıdığım var bana onu hatırlattınız.. Böyle yaşamak çok zor.. Ne desek size çözüm olmayacak .. Ne öneride bulunsak sizi rahatlatmayacak biliyorım.. Çünkü bu durumu yakından tanıyorum... Ama hayatı bu şekilde erlemek de çok zor.. Ben hep söylüyorum durum düzelmiyorsa bir üst tedavi yöntemini araştırın kurtarın kendinizi.. Bahsettiğim o tanıdığıma da dedim aynısı.. Ne desek olmuyor ne yapsak olmuyor, ilaç kullanıyor faydası yok.. Demek ki bir yerlerde eksik birşeyler var.. İnanın hem sizin hem çevrenizdekiler için çok yorucu.. Bence iyice araştırıp çok iyi bir doktor bulun.. Gerekiyorsa farklı şehir olsun gidin tedavinizi olun..Allah korusun Fiziksel bir problem olsa çok daha fazlası için çabalıyor insanlar ama konu ruh sağlığı olunca aynı hassasiyetimiz yok.. Bu arada sizin durumunuz hakkında çok bilgi sahibi değilim yorumlara da bakmadım ama sadece yazdığınız kadarından bu sonuca vardım eğer durum farklıysa beni affedinMerhaba herkese.
Uzun suredir anksiyete hastasıyım bunu yaşamayan anlayamaz, antidepresan kullanirken sizler gibi normal hissediyorum.Ama kesince icimde sadece ölme isteği ve müthiş bir sıkıntı oluyor. Rabbim hayırlı ömür versin bir yavrum var.Ikinci bir bebek deli gibi istiyorum öyle böyle değil.6 aydır ilaci bıraktım şaşılacak derecede iyiydim dedimki artik gözümü kararttim bebek yapacağım.Yumurtalama testi aldim yumurtladigim günü öncesini ve sonrasını tamamen değerlendirdim.Gece oldu birden bana bir sıkıntı geldi rabbim kimseye yaşatmasın anksiyetem birden hortladı.Sabah işe zor gittim zor geldim eşime ertesi gün hapı aldırdım ictim.Sorun şuki yumurta döllenmişse ki buyuk ihtimal döllendi.etki etmiyormuş mantıken yumurtlamayi geçiştiriyormuş.Şu an anksiyeteden ölmek üzereyim ve böyle 9 ay mümkün degil geçmez.Dun antidepresana geri başladım ama etki etmesi uzun surecek halen rahatlamadim.Bir taraftan ya hamileyken içiyorsam diye deliriyorum.Eger bebek varsa ve ben ilac içerek devam edersem bebegi aldırmak zorunda kalırsam bunu da atlatamam zaten psikolojim bozuk.Cok istiyordum ama aylarca guvenedim kendime o yuzden bekledim .Kendimi yiyorum.Neden yazdim onuda bilmiyorum, buraya ama çok kötü hissediyorum ,inşallah hamile değilimdir inşallah kendiliğinden sonlanır, rabbim yardim atsin bana
Cok teşekkür ederim çok empati kurmuşsunuz.Inanin bütün şartları zorluyorum tedavi olmaya çalışıyorum bu öyle birşey ki ben ruh kanseri olarak tanimliyorumSizin gibi bir tanıdığım var bana onu hatırlattınız.. Böyle yaşamak çok zor.. Ne desek size çözüm olmayacak .. Ne öneride bulunsak sizi rahatlatmayacak biliyorım.. Çünkü bu durumu yakından tanıyorum... Ama hayatı bu şekilde erlemek de çok zor.. Ben hep söylüyorum durum düzelmiyorsa bir üst tedavi yöntemini araştırın kurtarın kendinizi.. Bahsettiğim o tanıdığıma da dedim aynısı.. Ne desek olmuyor ne yapsak olmuyor, ilaç kullanıyor faydası yok.. Demek ki bir yerlerde eksik birşeyler var.. İnanın hem sizin hem çevrenizdekiler için çok yorucu.. Bence iyice araştırıp çok iyi bir doktor bulun.. Gerekiyorsa farklı şehir olsun gidin tedavinizi olun..Allah korusun Fiziksel bir problem olsa çok daha fazlası için çabalıyor insanlar ama konu ruh sağlığı olunca aynı hassasiyetimiz yok.. Bu arada sizin durumunuz hakkında çok bilgi sahibi değilim yorumlara da bakmadım ama sadece yazdığınız kadarından bu sonuca vardım eğer durum farklıysa beni affedinyazınızı okuyunca o kadar tanıdık geldi ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?