Çok kötüyüm ,araf buymuş

Geçmiş olsun öncelikle. İlacı kendi kafanıza göre kesip doktora danışmadan gebeliğe hazırlanmanız çok yanlış olmuş. Bence doktorunuzla görüşün belki en azından hafifletici gebelik ihtimalinde kullanılması gereken bi ilaç önerebilir. Erken gebelik testlerinden alın ama illa yumurtlama gününde yaptınız diye hamile kalacağınız kesin değil o ii biraz nasip işi.

Keşke tam tedavi olmadan olamadan bebek denemeseydiniz
Siz iyi olmalısınız ki hem hamileliginiz hem de karnınızdaki bebeginiz iyi olsun.

Panik atak da bir anksiyete bozukluğudur.
Ben bunu biliyorum tabiki ,hatta psikoloji ile ilgili bir egitimim var .Ama bilmek çok başka hissetmek o kadar başka ki ,panik atakta çok zor biliyorum ama çoğu zaman düşünüyorum keşke panik atak olsaydım en azindan atak belirli bir süre devam ediyor ,ben aylarca yataktan kalkamıyorum hic bir ilac gözümü açamıyor .Bir ailem,çocuğum ve işim var ama bunu hickimse anlamiyor

Doktoruma sordum bu tamamen senin kararın dedi ayrıca bir nevi göze almak yaşayacakları.Her zaman terapi diyor ama kac terapi denedim bir turlu aradığımı bulamadım

Benimki kesin hamileyim değil aslında ya hamileysem ve ilaca başladım acısı çünkü eğer hamileysem bu sefer asıl kendimi yerim.ilac içmemek için direndim ama olmadı

Cok teşekkür ederim çok empati kurmuşsunuz.Inanin bütün şartları zorluyorum tedavi olmaya çalışıyorum bu öyle birşey ki ben ruh kanseri olarak tanimliyorum
Çok geçmiş olsun bu hastalığı yaşamayan bilemez gerçekten uzaktan davulu sesi hoş gelir misali.bende bir panik atak hastasiyim ve kronikleşmiş her sene mutlaka bir hafta süren ataklarım oluyor o zamanlar olup olup diriliyorum resmen dünya başına yıkılıyor Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar

Birebir ayni sebepten suan kafayi yiyorum cok kötuyum.. antidepresan kullanirken hamile kaldim hemen kestim.. 3 gundur icmiyorum ama öluyorum resmen..
Ne yapacagim ben.. nasil gececek 9 ay banada yardim edin lutfen.. anksiyetem tetiklenirse diye korkuyorum..
Neden bu sekilde kaldin demeyin lütfen zaten orasi ayri bir olay.. biraz teselliye ihtiyacim var

Geçmiş olsun hamilelikte bazı ilaçlar kullanilabiliyor diye okumuştum doktorunuza sordunuz mu

Geçmiş olsun hamilelikte bazı ilaçlar kullanilabiliyor diye okumuştum doktorunuza sordunuz mu
Cok tezekkurler..Bugun sordum kullanma dedi.. ilk 3 ay idare etmeye calis dedi.. simdilik deneyecegim insallah kötu olmamda gerek kalmaz

Cok tezekkurler..Bugun sordum kullanma dedi.. ilk 3 ay idare etmeye calis dedi.. simdilik deneyecegim insallah kötu olmamda gerek kalmaz
Bunu yaşamayan bilemez sizi çok iyi anlıyorum Allahım yardımcınız olsun inş sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi

öncelikle hamilelik konusuna gelirsek her yumurtlama döneminde gebelik gerçekleşmeyebilir ve birde ertesi gün hapı kullandıysanız gebelik için çok bir şansınız zaten yok bunu bilerek rahatlayın. bir anksiyete hastası ve ağır ilaçlar kullanmış bir insan olarak söylüyorum ki ilaçlar tamamen bağımlılık yapıyor ben çok zor bıraktım öldüm öldüm dirildim fakat bıraktım. psikolog denetiminde tabii. üç dört gün hiç uyumayıp fenalaşıp acile gittiğimi biliyorum. ama ilaçları tekrar kullanıp tekrar böyle olmaktansa zor uykuya dalmayı tercih edip kafamı başka yerlere yönlendiryorum. kaç terapi denerseniz deneyin fakat vazgeçmeyin, gidin memnun kalmazsanız başka yere gidin. benim teyzem bu ilaçları 25 yıldır içiyor ve inanın bir süre sonra boş bakan ve biri bir şey söylediğinde bazen duymayan biri oluyorsunuz. Allah gönül ferahlığı versin.

Ben bebegimi aldirdim eger hamileyseniz sakin aldirmayin pismanlik o kadar kotu ki iyice iyisene kadar da bebek dusunmeyin

Ayni seyleri yasiyoruz sanirim bende oyle oluyorum delirme hissi de oluyordu

Ben bebegimi aldirdim eger hamileyseniz sakin aldirmayin pismanlik o kadar kotu ki iyice iyisene kadar da bebek dusunmeyin
Anksiyeteniz varken insanlarin karar mekanizmalarina karismasaniz mi? Aldirir ya da aldırmaz sizi bizi ilgilendirmez. Siz arkadasa mi sordunuz aldirirken.

Doktorunuz ilacı kesmenizi söylemeden kendi kendinize karar vermeyin. Gidin muayene olun ikinci bebek için hazır mısınız danışın. İkinci bebek yapıcam derken halihazırda var olan çocuğunuzu düşünün öncelikle. Sağlığınız bozulsa ne olacak sırf kendi kendinize tedaviyi bıraktığınız için?

ertesi gün hapı almışsınız, neden endişelendiniz anlamadım, zaten hamile kalmayacaksınız, bir süre daha erteleyin, ilaçsız 1 yıl geçirmeyi başarırsanız tekrar hamile kalırsınız. ancak önerilere verdiğiniz cevaplar bana tedaviye direnen bir hasta olduğunuzu düşündürdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…