Çok kötüyüm ,araf buymuş

Doktora gozukmelisin bi yazi okumustum hem ayni hastaliga sahip ama bebege zarar vermeyen ilac kullanan biri vardi burda.

Geçmiş olsun öncelikle bende çocukluktan beri kaygı bozukluğu var ama en ağır okb anksiyete çekiyorum perişanım depresyona girdim 4 ay önce düşük yaptım.. Geçen sene 2 ay atak geçirdim aralıksız ve okadar sinirlerim zarar görmüş ki fibromiyalji oldum ağrılarım hastalığı tetikliyor çünkü göğsüm daralıyor bi yerlerim acıyor bişey mi var neyim var diyorum kuruyorum kendime odaklanıyorum sürekli kaygı bişey olucak hastayım ölücem korkuları içim sıkılıyor mutsuzum keyifsizim zor

İlaçları alınca pozitif oluyorsunuz ve sağlıklı hissetiginiz için herşey yolunda gibi hissediyorsunuz ama bu durumun ilaçlara bağlı olduğunu düşünün ve bence 2.cocugu düşünmeyin inşallah hamile değilsinizdir.sizi çok iyi anlıyorum benimde panik atağım var düşünün bazen yıllarca ugramiyor bazen aylarca devam ediyor ben ilaç kullanmıyorum ama çok ağır olduğum özellikle de lohusalık beni tekrar tetikledi .yani hamileliği bosverin lohusalık çok zor inşallah hakkındanizda hayilriis olsun ne güzel 1 tane çocuğunuz var

Çok geçmiş olsunn çok üzüldüm psikolojik rahatsızlıklar beter gerçekten bende panik atak hastasiyim ve anksiyete yaşamayan gerçekten bilemez bizi bizden daha iyi anlayan kimse olmuyor onlara çok kolay geliyor takma kafana akışına bırak başka şeylerle ilgilen vs ama bu elimizde olan bişey değil ki ne yazık ki

Geçmiş olsunn hamilelik döneminde bazı ilaçlar kullanılıyor diye duymuştum doktorunuzla görüştünüz mu ne gibi sıkıntılarınız var

Muhakkak öyledir ama yasim 35 cok vaktim yok ,annelik isteğine yenik düştüm, aylarca bekledim korunarak ilaci kesip ,kendimi iyi hissedince karar verdim

Ilac öyle tak diye kesecek bisey degil! Bu doktor onayi ile ve yavas yapilir. Yani gramini azaltarak, yada haftada aldiğin günleri azaltarak.

Ayni şekilde tak diye başlanilmaz sirf bir atağiniz oldu diye, çünkü üstte yazdiğim gibi, birakmasi zor.

Yapman gereken, psikolog ile tekrar iletişime geçmek ve bunu çözmek.

Öyle tabi bu hastalığın biri diğerini tetikliyor depresyon İlk defa yaşıyorum hayatta eskiden sevdiğim seyleri sevmeyi özledim yeniden allahım yardım etsin

Sakin olun tek seferde hamile kalinacak diye bir kural yok kaldi ki ertesi gun hapi.da almışsınız bence hamile değilsiniz suan anksiyeteniz tavan yaptigi icin bu ihtimale taktiniz kac gun gecti yumurtlamanim ustunde 10 gun gecmisse kanda cikar bir kan tahlili verin

Bende yok bidaha ki ay denicem ilaçları azaltıp.. Birde hamile oldugumu öğrenince bıraksam aranızda öyle bırakan varmı
Ben öyle biraktim ama sakin bunu yapma.. asla düsünme bile.. bir kere hamile oldugunu anlayana kadar ilac iciyorsun bebege zarar verme ihtimali var.. ikincisi hamilr oldugunu anladigin birakman gerekecek.. cok zor yasadiklarimi sana anlatamam.. ilk once ilacini birak sonra hamile kal..

Bende bugün regl oldum bitince denicem ilacı azalttım 1 hafta içinde de kesicem bi sorun olur mu peki sizce,

Öncelikle bir sakin olun ve derin bir nefes alın. Ertesi gün hapı kullandıysanız hamile kalmazsınız. Kafanız çok karışıksa bir gebelik testi yapabilirsiniz idrarda erken gebelik restleri var. Bebek yapmayı düşünüyorsanız ilacı kesmeden önce terapiye başlayın ve ilacı doktor kontrolünde bırakın lütfen. Kendinizi iyi hissetmeye başladığınızda tekrar bebek düşünürsünüz.
inanın bende sizi çok iyi anlıyorum ama gel gör ki iş bizde bitiyor. Bugün bende kendimi pek iyi hissetmiyorum , evin içinde yürüyüş yapıyorum nefes egzersizi yapıyorum. Elimden geldiğince sevdiklerimi arayıp onlarla konuşuyorum aklımı meşgul ediyorum kendimi motive etmeye çalışıyorum
Bu anksiyete geçecek hep böyle kalmayacak siz ondan daha güçlüsünüz bu şekilde kendinizi motive etmeye çalışın

Keske bu dusuncenizi doktorunuzla paylasip onunla bu sureci yonetseniz size ona gore bir ilac verirdi kendi kendinize kesmeniz iyi olmamis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…