Doktora gozukmelisin bi yazi okumustum hem ayni hastaliga sahip ama bebege zarar vermeyen ilac kullanan biri vardi burda.Merhaba herkese.
Uzun suredir anksiyete hastasıyım bunu yaşamayan anlayamaz, antidepresan kullanirken sizler gibi normal hissediyorum.Ama kesince icimde sadece ölme isteği ve müthiş bir sıkıntı oluyor. Rabbim hayırlı ömür versin bir yavrum var.Ikinci bir bebek deli gibi istiyorum öyle böyle değil.6 aydır ilaci bıraktım şaşılacak derecede iyiydim dedimki artik gözümü kararttim bebek yapacağım.Yumurtalama testi aldim yumurtladigim günü öncesini ve sonrasını tamamen değerlendirdim.Gece oldu birden bana bir sıkıntı geldi rabbim kimseye yaşatmasın anksiyetem birden hortladı.Sabah işe zor gittim zor geldim eşime ertesi gün hapı aldırdım ictim.Sorun şuki yumurta döllenmişse ki buyuk ihtimal döllendi.etki etmiyormuş mantıken yumurtlamayi geçiştiriyormuş.Şu an anksiyeteden ölmek üzereyim ve böyle 9 ay mümkün degil geçmez.Dun antidepresana geri başladım ama etki etmesi uzun surecek halen rahatlamadim.Bir taraftan ya hamileyken içiyorsam diye deliriyorum.Eger bebek varsa ve ben ilac içerek devam edersem bebegi aldırmak zorunda kalırsam bunu da atlatamam zaten psikolojim bozuk.Cok istiyordum ama aylarca guvenedim kendime o yuzden bekledim .Kendimi yiyorum.Neden yazdim onuda bilmiyorum, buraya ama çok kötü hissediyorum ,inşallah hamile değilimdir inşallah kendiliğinden sonlanır, rabbim yardim atsin bana
Karismak degil tavsiye.yasadigim icin biliyorum.Anksiyeteniz varken insanlarin karar mekanizmalarina karismasaniz mi? Aldirir ya da aldırmaz sizi bizi ilgilendirmez. Siz arkadasa mi sordunuz aldirirken.
İlaçları alınca pozitif oluyorsunuz ve sağlıklı hissetiginiz için herşey yolunda gibi hissediyorsunuz ama bu durumun ilaçlara bağlı olduğunu düşünün ve bence 2.cocugu düşünmeyin inşallah hamile değilsinizdir.sizi çok iyi anlıyorum benimde panik atağım var düşünün bazen yıllarca ugramiyor bazen aylarca devam ediyor ben ilaç kullanmıyorum ama çok ağır olduğum özellikle de lohusalık beni tekrar tetikledi .yani hamileliği bosverin lohusalık çok zor inşallah hakkındanizda hayilriis olsun ne güzel 1 tane çocuğunuz varMerhaba herkese.
Uzun suredir anksiyete hastasıyım bunu yaşamayan anlayamaz, antidepresan kullanirken sizler gibi normal hissediyorum.Ama kesince icimde sadece ölme isteği ve müthiş bir sıkıntı oluyor. Rabbim hayırlı ömür versin bir yavrum var.Ikinci bir bebek deli gibi istiyorum öyle böyle değil.6 aydır ilaci bıraktım şaşılacak derecede iyiydim dedimki artik gözümü kararttim bebek yapacağım.Yumurtalama testi aldim yumurtladigim günü öncesini ve sonrasını tamamen değerlendirdim.Gece oldu birden bana bir sıkıntı geldi rabbim kimseye yaşatmasın anksiyetem birden hortladı.Sabah işe zor gittim zor geldim eşime ertesi gün hapı aldırdım ictim.Sorun şuki yumurta döllenmişse ki buyuk ihtimal döllendi.etki etmiyormuş mantıken yumurtlamayi geçiştiriyormuş.Şu an anksiyeteden ölmek üzereyim ve böyle 9 ay mümkün degil geçmez.Dun antidepresana geri başladım ama etki etmesi uzun surecek halen rahatlamadim.Bir taraftan ya hamileyken içiyorsam diye deliriyorum.Eger bebek varsa ve ben ilac içerek devam edersem bebegi aldırmak zorunda kalırsam bunu da atlatamam zaten psikolojim bozuk.Cok istiyordum ama aylarca guvenedim kendime o yuzden bekledim .Kendimi yiyorum.Neden yazdim onuda bilmiyorum, buraya ama çok kötü hissediyorum ,inşallah hamile değilimdir inşallah kendiliğinden sonlanır, rabbim yardim atsin bana
Çok geçmiş olsunn çok üzüldümGeçmiş olsun öncelikle bende çocukluktan beri kaygı bozukluğu var ama en ağır okb anksiyete çekiyorum perişanım depresyona girdim 4 ay önce düşük yaptım.. Geçen sene 2 ay atak geçirdim aralıksız ve okadar sinirlerim zarar görmüş ki fibromiyalji oldum ağrılarım hastalığı tetikliyor çünkü göğsüm daralıyor bi yerlerim acıyor bişey mi var neyim var diyorum kuruyorum kendime odaklanıyorum sürekli kaygı bişey olucak hastayım ölücem korkuları içim sıkılıyor mutsuzum keyifsizim zor
Geçmiş olsunnBirebir ayni sebepten suan kafayi yiyorum cok kötuyum.. antidepresan kullanirken hamile kaldim hemen kestim.. 3 gundur icmiyorum ama öluyorum resmen..
Ne yapacagim ben.. nasil gececek 9 aybanada yardim edin lutfen.. anksiyetem tetiklenirse diye korkuyorum..
Neden bu sekilde kaldin demeyin lütfen zaten orasi ayri bir olay.. biraz teselliye ihtiyacim var
Muhakkak öyledir ama yasim 35 cok vaktim yok ,annelik isteğine yenik düştüm, aylarca bekledim korunarak ilaci kesip ,kendimi iyi hissedince karar verdim
Öyle tabi bu hastalığın biri diğerini tetikliyor depresyon İlk defa yaşıyorum hayatta eskiden sevdiğim seyleri sevmeyi özledim yeniden allahım yardım etsinÇok geçmiş olsunn çok üzüldümpsikolojik rahatsızlıklar beter gerçekten bende panik atak hastasiyim ve anksiyete yaşamayan gerçekten bilemez bizi bizden daha iyi anlayan kimse olmuyor onlara çok kolay geliyor takma kafana akışına bırak başka şeylerle ilgilen vs ama bu elimizde olan bişey değil ki ne yazık ki
Sakin olun tek seferde hamile kalinacak diye bir kural yok kaldi ki ertesi gun hapi.da almışsınız bence hamile değilsiniz suan anksiyeteniz tavan yaptigi icin bu ihtimale taktiniz kac gun gecti yumurtlamanim ustunde 10 gun gecmisse kanda cikar bir kan tahlili verinMerhaba herkese.
Aynen öyle haklisin konuşmak iyi gelir konuşmak dertlesmek isterseniz burdayım benÖyle tabi bu hastalığın biri diğerini tetikliyor depresyon İlk defa yaşıyorum hayatta eskiden sevdiğim seyleri sevmeyi özledim yeniden allahım yardım etsin
İsterim tabi sağolasın..Aynen öyle haklisin konuşmak iyi gelir konuşmak dertlesmek isterseniz burdayım ben
Bende yok bidaha ki ay denicem ilaçları azaltıp.. Birde hamile oldugumu öğrenince bıraksam aranızda öyle bırakan varmıNasilsiniz gebelik var mi belli oldu mu acaba
Ben öyle biraktim ama sakin bunu yapma.. asla düsünme bile.. bir kere hamile oldugunu anlayana kadar ilac iciyorsun bebege zarar verme ihtimali var.. ikincisi hamilr oldugunu anladigin birakman gerekecek.. cok zor yasadiklarimi sana anlatamam.. ilk once ilacini birak sonra hamile kal..Bende yok bidaha ki ay denicem ilaçları azaltıp.. Birde hamile oldugumu öğrenince bıraksam aranızda öyle bırakan varmı
Geçmişte ailevi sorunlarınız olmuş muyduMaalesef benim durumumda bunların hiçbirisi ise yaramıyor hatta cok ağır ilaçlar bile soruma takılsa gözümü kirpamıyorum çok ağır maalesef
Bende bugün regl oldum bitince denicem ilacı azalttım 1 hafta içinde de kesicem bi sorun olur mu peki sizce,Ben öyle biraktim ama sakin bunu yapma.. asla düsünme bile.. bir kere hamile oldugunu anlayana kadar ilac iciyorsun bebege zarar verme ihtimali var.. ikincisi hamilr oldugunu anladigin birakman gerekecek.. cok zor yasadiklarimi sana anlatamam.. ilk once ilacini birak sonra hamile kal..
Keske bu dusuncenizi doktorunuzla paylasip onunla bu sureci yonetseniz size ona gore bir ilac verirdi kendi kendinize kesmeniz iyi olmamisMerhaba herkese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?