mrb herkese,o kadar kötüyüm ki gece kavga ettik ve bitti

aslında kavga sebebine sebep denmez birikmişlikler yüzünden ayrıldık,bir ay sonra nişanımız vardı ama evlenmek için ailem iş bulmamı şart koştu şu an ztn bu durum belirsiz ne zaman bulurum bilmiyorum yani.bunun gerilimi vardı üzerimizde bide 3,5 yıl olan kavgalarımız benim kıskançlıklarım onun kıskançlıkları v.s yüzünden de gergindik bitti ama ben çok kötüyüm.
bugüne kadr herşeyimle ilgilendi değer verdi biliyorum sevdi ama bu kadar çabuk mu bitti sevgisi
çok kötü şeyler söyledi bana,ikimiz için bi fedakarlık yapmıyosun rahatsız dedi baskalarıyla kıyasladı. kavga büyüdü büyüdü..iş hakkını helal etmemeye kadar geldi.bende ağzıma geleni saydım,beni bu kadar kolay harcadığına göre etrafında başkaları var dedim iyice sinirlendi,bi daha msj atarsan yuzumü göremezsin dedi hiç cvp atmadım.
benim ondan ayrılamayacağıma o kadar emin ki,kendisi canı sıkılınca kavga ediyim cnm isteyince barışayım modunda
ama o kadar köüyüm ki inanın 2 gecedir bi kaç saatlik uykuyla duruyorum hiçbşy yemiyorum içim almıyo
boğuluyorum sanki içimdeki acıyı tarif edemem,ama onun umurunda değil umurunda olsa zaten bitmezdi.
lütfen dualarınızı eksik etmeyin

bugün yanına gidip konuşayım diye düşündüm ama arkadaşım engel oldu bilmiyorum gitmelimiyim