cok kötüyüm ben, cok caresiz hissediyorum

ona inat yapmak istemiyorum birseyleri, gercekten kendim icin.. onunla tanismamis olmayi dilerdim.. gercekten bunu dilerdim ama degistiremiyorum, onu tamamen aklimdan atmak istiyorum zaten kalbimdeki yeri kalmadi.. ama o gözleri, saclari, sarilmalari hepsi aklimdan silinsin istiyorum..

geçmiş olsun anlıyorum sizi herşey çok zor.bu erkekleri anlamak güç .k.k. gerçekten insanı motive ediyor. benimde zor zamanlarım oldu halende aştım diyemem ama gerçekten zor zamanlarımda hep desteğini gördüm burada arkadaşların. bu konuda size tavsiyem "david burns- iyi hissetmek" kitabını okumanız. bende bu sitede bir arkadaşın tavsiyesiyle aldım.ağır ağır okuyorum bkitapta bilişsel terapi den bahsediyor. bilişsel terapi ise duygularımızı düşüncelerimizin oluşturduğunu söylüyor. yani seni mutsuz eden düşünceni değiştirdiğinde zamanla seni mutsuz eden duyguda ortadan kalkıyor. ayrıca Allah ın isimlerinden "ya Latif" hergün 129 kez söyleyip eski kocanı unutup kalbinin Allah sevgisiyle dolması için dua edersen böyle gereksiz insanlar için üzülmeyi zamanla bırakmana Allah yardım ediyor. aslında bende benzer bir dertten muzdaribim ama Allah a şükür eskiye göre iyi hissediyorum. hatta ben dr a gittim bana antidepresan verdi ama ben ilaç kullanmadan yenmeye çalışıyorum. düzelmedim ama sanırsam iyiye gidiyorum bu ay sonu tekrar randevum var bakalım dr hanım ne diyecek

Bence ayrılabiliyorsanız işyerinden ayrılın... unutmanın en çekilebilir, yaşanılabilir hali bu olacaktır.

Cilem kiyamam ben sana. Gececek bu gunlerde gonlnu rahat tut. Isten hemen cik diyenlere cok kizdim. Asil isine sarilman, daha cok calisman gerekiyor bu donemlerde. Aklini isinle mesgul et. Daha iyi olmaya, terfi etmeye calis. Haftada 40 saat calismak bisey degil ki? Kopek konusunda neden bu kadar dusuncelisin anlamadim. Seni evde 4 gozle bekleyen, kosulsuz, son nefesine kadar sevecek olan, hem oyun oynayip, hem sarilabilecegin birsey.. Bakamam diyorsun ama o seni hayata baglar.. Yine de sen bilirsin.

Sende ilerleme var ama. Eskisi gibi takilip kalmiyorsun ne ailene ne eski esine. Kendine odaklanmis durumdasin. Sadece kendi iyiligini dusunuyorsun. Gercekten buyuk ilerleme bu. Dogru yoldasin. hemde cok tatli bir insansin. Kendini paralayip, hic arkadasim yok, cirkinlestim falan diyecegine, neden insanlarla sosyallesebilecegin bi hayir kurumune veya spor salonuna uye olmuyorsun? Hem birileriyle tanisirsin, hemde kendine gelirsin :)

Zamanla gecer unutursun..
Ayriliginda alisma sureci vardir , hemen oyle silip atilmiyor hersey..
Iyi veya kötü zamanla gecer ancak.

Ne guzel yorum Harfiyen katiliyorum. Ozellikle de kopek konusunda. Seni gercekten de "hayata baglar"..

imkansiz..öldüm onlar icin.. neler denemedim ki..

ne güzel bir eleştiri yapmışsın kendine.düşünerek hareket etmekle ilgili.
konularını az çok biliyorum.
aileni karşına alma pahasına bir evlilik yaptın ve çok şaşırdım boşanmışssın bile.
ne kadar hızlı hızlı yaşadın ve tükettin herşeyi.
muhakkak eşinle hatalarınız karşılıklıdır bişey diyemem.
ama sen son sürat yaşadın gibi geliyor bana.duyguların da çok uç noktalarda.
içsel dengeni ve huzurunu yitirmiş gibisin.
bundan sonra kendini toparlamak için gayret et ve ailenle aranı düzelt.
gerekirse psikolojik destek al.hayatını hep bir kaos gibi yaşamaktan da vazgeç.
iyileşmek için kendine zaman tanıyacaksın,bu süreç zarfında da başka hatalar yapmamak için azami gayret göstereceksin.
etrafında sevdiğin güvenebileceğin insanlar olması bu aşamada önemli.
aileyi silip atmanın bedeli çok ağır oluyor.biliyorum ki pişmansın acı bir tecrübe yaşadın.
hayatta hiçkimse için aileyi silmeye değmez be canım.bundan sonra bunu öncelikli kriterin yap.
ailen bir müddet sonra affedecektir sen kendini affettirmek için gayret et.

Ailen sırf onlarin istemedigi biriyle evlendigin icin mi sana sırtını döndü?
Hay Allah cok üzücü.. Onlara karşı baska hatalarin yoktur umarım. Birilerinin annenin kulağından cekmesi lazim. Insan evladini bu sebeple siler mi?
Neyse isten sakin ayrilmayin. Turkiye ye gelmeyin. Aciniz taze oldugu icin hersey onu hatirlatir. Zamanla normallesmeye baslar.

Zamanla unutusun ins.

Once is bul oyle ayril o zaman suanki is yerinden…birde soyle dusun..o hayatini yasiyor ben aci cekiyorum…neden onun icin is yerini degistirecekmissin? Hayatini bundan sonra mahvetmesine izin verme…cok zor biliyorum ama yapabilirsin…yaptiktan sonrada vay be dersin, hatta gulersin. Garanti veriyorum.

tesekkür ederim yorumun icin jerry, köpekleri ve hayvanlari cok seviyorum ama bir canlinin sorumlulugunu suan icin alamam, yinede bu fikre hic kapali degilm..

evime, arabayla 20dk mesafede biryerde hayvan barinagi buldum ve orda 1 köpegin aylik bakimini üstlendim, hem bos vakitlerimde aksama Kadar vakit gecirme imkanim var.. sahip bulana Kadar, "manevi annesi" oldum.. ve gercekten terapi gibi geldi.. cok güzel kaynastik, belki bazi seyleri düzene sokabilirsem ve o sahip bulamazsa ben sahiplenirim, ama bunu bir anlik hevesle yapip sonra bakamamazlik yapmak istemiyorum.. Sabah 7de cikiyorum evden aksam 5-6 gibi evde oluyorum, butun gün hayvancagiz evde tek basina napsin.. is yerinede götüremem.. masum ve bana muhtac bir canliyi üzmek istemem..

evet artik kendime bakmak istiyorum cünkü canimin acisini, cektigimi ben biliyorum.. aci cekmek istemiyorum artik.. yasamak istiyorum.. bu yillarim geri gelmeyecek biliyorum..ama karamsar yapimdan kurtulamiyorum bir türlü.. keske yengec burcu olmasaydim.. :)) ikizler falan olsaydim..

Ben ayrıldığım eşimle aynı binada 3 sene yaşamak zorunda kaldım.gitmek istedim kaç kere ama olmadı gidemedim.ona olan sevgimden değil maddi zorluklar nedeni ile.Sizi çok iyi anlayabiliyorum.İçinizdeki o yangını hissediyorum.Teninize değen rüzgarın canınızı nasıl yaktığını tahmin ediyorum.Ama lütfen sabredin.Bırakın acısın canınız , zamanda sarsın o yaralarınızı.Sadece biraz sabır.sizi çok ama çok iyi anlıyorum

Cilem ben ayri eve cikarsam haberleselimBana ozelden yazabilirsin herzaman.Ben de yalniz hissediyorum kendimi...Gecici olarak kalsaydin kuzenlerle..

Bir taraftan is ara orda..Hemen ciksmazsin dogru..

Tr ye gelirsen bir kapin daha var ,kendiniyalniz hissetmni istemm..Bilirim o duygulari..Gidecek bir kapi olmamasi yaslanacak bir omuz olmamasi nasil uzer insani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…