- Konu Sahibi eSmerimSin
-
Biseylerin degismesini beklemeyi kestim soyle anlatiyim okulu bi turlu bitirip mezun olamiyodum her sinavdan sonra mezun olurum diye dusunurken bu sefer beklemedim offff gene bitmez falan diyodum ama bitti sana tavsiyem eski kocana inat yasa valla bak gez toz eglen evde oturarak biseyleri degistiremezsin..
geçmiş olsun anlıyorum sizi herşey çok zor.bu erkekleri anlamak güç .k.k. gerçekten insanı motive ediyor. benimde zor zamanlarım oldu halende aştım diyemem ama gerçekten zor zamanlarımda hep desteğini gördüm burada arkadaşların. bu konuda size tavsiyem "david burns- iyi hissetmek" kitabını okumanız. bende bu sitede bir arkadaşın tavsiyesiyle aldım.ağır ağır okuyorumcok kötü ve yalnizim..
onunla yasadigim evi degistirdim, esyalari hep sattim, biraktim ..minik bir oda buldum kendime..
cikis yolu bulamiyorum.. napicam ben.. adini anmak istemedigim kisiyle ayrildik, tamamen bitti.. kagit üzerinde bile.. o simdi mutlu.. sevgilisi bile var.. ben onunla is yerinde tanismistim.. is yerinde heryer onu hatirlatiyor bana.. bu masada oturmustu diyorum, bu merdivenlerden beraber cikmistik, asansore beraber binmistik, bu balkonda beraber sigara icmistik.. onu sevmiyorum ama Özlem var icimde..aslinda icimdeki Özlem belki ona degil, sevgisizlikten onun hayaline siginmak belki bu bilmiyorum.. geri dönüs olamaz zaten de, onun Ismini bir yerlerde okumak, görmek veya duymak canimi hem yakiyor Hemde Garip bir heycan duyuyorum, galip hizli bir sekilde atiyor..
yeni birisiyle bu kafa ve piskolojiyle zaten yapamamda ama sevgiye, ilgiye, biriyle sohbete o Kadar muhtacim ki.. kendi kendime konusuyorum.. tatildeydim yakin zamanda tam toparlaniyorum derken yine buraya dönmemle bir yikildim.. bu kötü günler nasil gececek.. napicam ben.. allahtan, allaha dualarimdan ve kkdan baska hic kimsem yok.. gercekten bir tane insan evladi yok..
is yerinden ciksam bu beni dahada kötü yapar..ama bu is yerindede olmuyor, sanki cikip gelecekmis gibi kapidan..
Cilem kiyamam ben sana. Gececek bu gunlerde gonlnu rahat tut. Isten hemen cik diyenlere cok kizdim. Asil isine sarilman, daha cok calisman gerekiyor bu donemlerde. Aklini isinle mesgul et. Daha iyi olmaya, terfi etmeye calis. Haftada 40 saat calismak bisey degil ki? Kopek konusunda neden bu kadar dusuncelisin anlamadim. Seni evde 4 gozle bekleyen, kosulsuz, son nefesine kadar sevecek olan, hem oyun oynayip, hem sarilabilecegin birsey.. Bakamam diyorsun ama o seni hayata baglar.. Yine de sen bilirsin.
Sende ilerleme var ama. Eskisi gibi takilip kalmiyorsun ne ailene ne eski esine. Kendine odaklanmis durumdasin. Sadece kendi iyiligini dusunuyorsun. Gercekten buyuk ilerleme bu. Dogru yoldasin. hemde cok tatli bir insansin. Kendini paralayip, hic arkadasim yok, cirkinlestim falan diyecegine, neden insanlarla sosyallesebilecegin bi hayir kurumune veya spor salonuna uye olmuyorsun? Hem birileriyle tanisirsin, hemde kendine gelirsin :)
imkansiz..öldüm onlar icin.. neler denemedim ki..
acliktan ölmem zaten birsey yemiyorum ama ya hemen is bulamazsin, ya aylarca issiz kalirsam dahada güvenim biter kendime.. bundan korkuyorum.. bundan korkmasam bir dk düsünmem.. artik bos adim atmak istemiyorum.. birseyi düsünerek yapmak istiyorum, simdiye Kadar yapmadigim birsey cünkü
Cilem kiyamam ben sana. Gececek bu gunlerde gonlnu rahat tut. Isten hemen cik diyenlere cok kizdim. Asil isine sarilman, daha cok calisman gerekiyor bu donemlerde. Aklini isinle mesgul et. Daha iyi olmaya, terfi etmeye calis. Haftada 40 saat calismak bisey degil ki? Kopek konusunda neden bu kadar dusuncelisin anlamadim. Seni evde 4 gozle bekleyen, kosulsuz, son nefesine kadar sevecek olan, hem oyun oynayip, hem sarilabilecegin birsey.. Bakamam diyorsun ama o seni hayata baglar.. Yine de sen bilirsin.
Sende ilerleme var ama. Eskisi gibi takilip kalmiyorsun ne ailene ne eski esine. Kendine odaklanmis durumdasin. Sadece kendi iyiligini dusunuyorsun. Gercekten buyuk ilerleme bu. Dogru yoldasin. hemde cok tatli bir insansin. Kendini paralayip, hic arkadasim yok, cirkinlestim falan diyecegine, neden insanlarla sosyallesebilecegin bi hayir kurumune veya spor salonuna uye olmuyorsun? Hem birileriyle tanisirsin, hemde kendine gelirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?