cok kötüyüm ben, cok caresiz hissediyorum

eSmerimSin

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
6.569
396
373
Diğer
cok kötü ve yalnizim..

onunla yasadigim evi degistirdim, esyalari hep sattim, biraktim ..minik bir oda buldum kendime..

cikis yolu bulamiyorum.. napicam ben.. adini anmak istemedigim kisiyle ayrildik, tamamen bitti.. kagit üzerinde bile.. o simdi mutlu.. sevgilisi bile var.. ben onunla is yerinde tanismistim.. is yerinde heryer onu hatirlatiyor bana.. bu masada oturmustu diyorum, bu merdivenlerden beraber cikmistik, asansore beraber binmistik, bu balkonda beraber sigara icmistik.. onu sevmiyorum ama Özlem var icimde..aslinda icimdeki Özlem belki ona degil, sevgisizlikten onun hayaline siginmak belki bu bilmiyorum.. geri dönüs olamaz zaten de, onun Ismini bir yerlerde okumak, görmek veya duymak canimi hem yakiyor Hemde Garip bir heycan duyuyorum, galip hizli bir sekilde atiyor..

yeni birisiyle bu kafa ve piskolojiyle zaten yapamamda ama sevgiye, ilgiye, biriyle sohbete o Kadar muhtacim ki.. kendi kendime konusuyorum.. tatildeydim yakin zamanda tam toparlaniyorum derken yine buraya dönmemle bir yikildim.. bu kötü günler nasil gececek.. napicam ben.. allahtan, allaha dualarimdan ve kkdan baska hic kimsem yok.. gercekten bir tane insan evladi yok..

is yerinden ciksam bu beni dahada kötü yapar..ama bu is yerindede olmuyor, sanki cikip gelecekmis gibi kapidan..

Ayrılmana üzüldüm ama beraber yapmıyordunuz çilem.
Bence zamanla işyeri için duyarsizlasirsin
Yani her gün git gide onun izleri siliklesir.
Kendine dikkat et. ..

zamanla alışıcaksın zaman herşeyin ilacı bi bakmışın ki artık o ne kafanda ne düşüncede nede o iş yerinde şuan biraz sabıra ihtiyacın var ve zamana

Sizin konularinizi biliyorum. Yabanci damat olaylari... Hani siz ordu ya da gazi antepe gidecektiniz? Vaz gectiniz herhalde?

Tatlım hiçbir acı sonsuza dek sürmez unutma. Ben boşanma esnamda hayat durdu sanmistim. Meğer hayat o zaman başlıyormuş. SEVGİLER;:)

Sizin konularinizi biliyorum. Yabanci damat olaylari... Hani siz ordu ya da gazi antepe gidecektiniz? Vaz gectiniz herhalde?

antepi gördüm bu yaz gittim oraya kuzenime ama ciddi bir iliskisi varmis, aralik gibi yüzük takacaklarmis, antepden gitmeyi düsünüyormus, sevdiginin memleketine.. ben yine yalniz kalicam ozaman..

orduda yasayan da ayni sekilde.. oda ege taraflarina gidecekmis gelecek senenin ortalarina Dogru..

Sen orda da yalnizsin zaten. Madem sana iyi seyler hatirlatmiyor bulundugun yer Türkiye ye gel. Dil biliyorsun is bulursun. Yeniden cevre edinirsin...

Ayrılmana üzüldüm ama beraber yapmıyordunuz çilem.
Bence zamanla işyeri için duyarsizlasirsin
Yani her gün git gide onun izleri siliklesir.
Kendine dikkat et. ..

beraber yapamiyorduk biliyorum ama daha resmi olarak bitmeden baska biriyle olmasi.. o kizin cok güzel olmasi..biliyorum beni onun ugruna terk etmedi, zaten bitmisti yapamiyorduk ama bu Kadar Cabuk birine kapilip gitmesi, beni tamamen gözden cikarmasi kendime olan güvenimi yerle bir etti..

kendimi gercekten övmek istemiyorum ama ben eskiden o Kadar bakimli ve güzeldim ki, simdi kendimi cok tipsiz ve cirkin hissediyorum.. zaten öyleylim hissetmem cok normal.. saclarim avuc avuc dökülüyor, sac aralarimda kafa derimi görüyorum artik resmen.. hüngür hüngür agliyorum.. kendimi yüzüklerin efendisindeki gollum gibi hissediyorum.. felaket saldim.. gücüm yok.

Sen orda da yalnizsin zaten. Madem sana iyi seyler hatirlatmiyor bulundugun yer Türkiye ye gel. Dil biliyorsun is bulursun. Yeniden cevre edinirsin...

türkiyede o Kadar cok issiz var ve kiralar o Kadar yüksekki..tek basima nasil yaparim.. kuzenlerimle planladigim gibi olsaydi, beraber kalacaktik, yari yariya olacakti hersey.. idarelik param vardi, is arayacaktim o siradada kalacak yerim olacakti..olmadi iste =(

Ya konunun oncesini bilmiyorum. Ancak yabanci miydi esiniz? Hangi millet? Turklerle degerleri, sevindikleri, kizdiklari farkli oluyor yabancilarin. Sen kafani dinlemek isterken o depresyonunu baska biriyle goruserek yasiyor olabilir. Bence isten ayrilma henuz. Bi aya duruma alisacaksin insallah. Olmadi sonra baska bi is bulursun. Cocuk var miydi?

Valla orada kalirsan yersin asil kafayi. Acliktan ölmeyeceksen hemen istifa et

acliktan ölmem zaten birsey yemiyorum ama ya hemen is bulamazsin, ya aylarca issiz kalirsam dahada güvenim biter kendime.. bundan korkuyorum.. bundan korkmasam bir dk düsünmem.. artik bos adim atmak istemiyorum.. birseyi düsünerek yapmak istiyorum, simdiye Kadar yapmadigim birsey cünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…