- Konu Sahibi eSmerimSin
-
hani kuzenının yanına yerlesecektın noldu..
Sizin konularinizi biliyorum. Yabanci damat olaylari... Hani siz ordu ya da gazi antepe gidecektiniz? Vaz gectiniz herhalde?
Tatlım hiçbir acı sonsuza dek sürmez unutma. Ben boşanma esnamda hayat durdu sanmistim. Meğer hayat o zaman başlıyormuş. SEVGİLER;:)
Sen orda da yalnizsin zaten. Madem sana iyi seyler hatirlatmiyor bulundugun yer Türkiye ye gel. Dil biliyorsun is bulursun. Yeniden cevre edinirsin...antepi gördüm bu yaz gittim oraya kuzenime ama ciddi bir iliskisi varmis, aralik gibi yüzük takacaklarmis, antepden gitmeyi düsünüyormus, sevdiginin memleketine.. ben yine yalniz kalicam ozaman..
orduda yasayan da ayni sekilde.. oda ege taraflarina gidecekmis gelecek senenin ortalarina Dogru..
Ayrılmana üzüldüm ama beraber yapmıyordunuz çilem.
Bence zamanla işyeri için duyarsizlasirsin
Yani her gün git gide onun izleri siliklesir.
Kendine dikkat et. ..
Sen orda da yalnizsin zaten. Madem sana iyi seyler hatirlatmiyor bulundugun yer Türkiye ye gel. Dil biliyorsun is bulursun. Yeniden cevre edinirsin...
Hemen o is yerinden ayril. orada devam ettigin muddetce kotu enerji pesinde olur. O ortamdan cikman lazim.
Valla orada kalirsan yersin asil kafayi. Acliktan ölmeyeceksen hemen istifa etevet diyorum istifami vereyim bitsin diye bu seferde issiz kalcam.. tek basina evde kafayi dahada tirlatirim..
Senin yerinde olsam ailemle barismak icin elimden geleni yapardim. Kapidan kovsalar bacadan girerdim. Gonullerini alir, kendimi toparlamaya bakardim.
Valla orada kalirsan yersin asil kafayi. Acliktan ölmeyeceksen hemen istifa et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?