- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
- Konu Sahibi eSmerimSin
-
Canım ya, bunlar hep mutsuzluktan oluyor, kendine gelince güzelleşeceksin eskisi gibi. Gururun kırılmış o yüzden böyle hissediyorsun. Hiç yaşanmadı say, hiç sevmiyordun say, hiç anlaşamıyodun say.. Kitap oku, dua et kendine yönel. Yeni birine kapılma, mutlaka senin gibi bi kadın vardır etrafında bir dost edin. Toparlan önce elindekilerin kıymetini bil. Sana bir kitap tavsiye edebilirim istersen.beraber yapamiyorduk biliyorum ama daha resmi olarak bitmeden baska biriyle olmasi.. o kizin cok güzel olmasi..biliyorum beni onun ugruna terk etmedi, zaten bitmisti yapamiyorduk ama bu Kadar Cabuk birine kapilip gitmesi, beni tamamen gözden cikarmasi kendime olan güvenimi yerle bir etti..
kendimi gercekten övmek istemiyorum ama ben eskiden o Kadar bakimli ve güzeldim ki, simdi kendimi cok tipsiz ve cirkin hissediyorum.. zaten öyleylim hissetmem cok normal.. saclarim avuc avuc dökülüyor, sac aralarimda kafa derimi görüyorum artik resmen.. hüngür hüngür agliyorum.. kendimi yüzüklerin efendisindeki gollum gibi hissediyorum..felaket saldim.. gücüm yok.
Şuraya güzel konular açacağın zamanlar da gelecek umarım. Biraz dişini sık, iş yerini değiştir yeni insanlar al hayatına.
Canım ya, bunlar hep mutsuzluktan oluyor, kendine gelince güzelleşeceksin eskisi gibi. Gururun kırılmış o yüzden böyle hissediyorsun. Hiç yaşanmadı say, hiç sevmiyordun say, hiç anlaşamıyodun say.. Kitap oku, dua et kendine yönel. Yeni birine kapılma, mutlaka senin gibi bi kadın vardır etrafında bir dost edin. Toparlan önce elindekilerin kıymetini bil. Sana bir kitap tavsiye edebilirim istersen.
aşk kitapları, filmleri vs. aşk temalı şeylerden uzak dur yaranı deşer sadece.yeni bir erkek alsam hayatima olmaz cünkü benim bu hallerimden faydalanmak isteyecek, kimseye güvenmiyorum, geri bendeki ici bos kafayla birine kapilma ihtmali cok yüksek, biraz sefkat görmem yetecek hoop kendimi kandiricam asigim diye.. bunu istemiyorum, tekrar ayni seyleri yasamak istemiyorum..
kitap okudum tatilde bol bol, en son kurt seyit ve shurayi okudum okumaz olaydim, shurada kendimi buldum.. seyite cok kizdim.. neden erkekler bu Kadar acimasiz.. bu Kadar duygusuz..
O ş..fsiz Sevgili bulmuş Laylaylom Yaparken Sen kendini Neden üzüyorsunki?
Çokmu Değersizsin? Bir it için kendini paralama!
Valla cok da bunalirsan atla gel , ben Almanya dayim :)
aşk kitapları, filmleri vs. aşk temalı şeylerden uzak dur yaranı deşer sadece.
O tarz değil tatlım o kitapların bi faydası olmaz. Echart tolle var olmanın gücü, aşkım kapışmak carpe diem.. Bu kitapları herkese tavsiye ederim.. Hayatta bişeylere sahip olduğumuz zaman mutlu olacağımızı sanırız egomuzun bizi kandırmasıdır bu. Oysa insan mutluluğu huzuru içinde aramalıdır. Hep şükretmeliyiz ki şükredeceğimiz şeyler artsın. Şikayet edip isyan ettikçe şikayet edeceğimiz şeyler olur hep. Sana sürekli olumsuz şeyler söyleyen iç sesine hiç kulak asma duyduğun an yakala onu ve etrafında gördüğün güzel bişeye odaklan. Zihninin olumsuzluklarına aldanma. Geçmişi arkanda bırak gelecek zaten gelecek kaygıya gerek yok, bugünün kıymetini bil sadece, ziyan etme bugünü.yeni bir erkek alsam hayatima olmaz cünkü benim bu hallerimden faydalanmak isteyecek, kimseye güvenmiyorum, geri bendeki ici bos kafayla birine kapilma ihtmali cok yüksek, biraz sefkat görmem yetecek hoop kendimi kandiricam asigim diye.. bunu istemiyorum, tekrar ayni seyleri yasamak istemiyorum..
kitap okudum tatilde bol bol, en son kurt seyit ve shurayi okudum okumaz olaydim, shurada kendimi buldum.. seyite cok kizdim.. neden erkekler bu Kadar acimasiz.. bu Kadar duygusuz..
Ailene kesinlikle donme psikologa git diycektim fayda gormemissin o zaman bi kursa yazil ve biraz yanliz kal evet zor geliyo biliyorum ama inanki devran donuyo vallahide billahide donuyo yahu azcik sabir gercekten sende kendimi goruyorum evet ben bosanmadim yada ailem birakmadi beni ama bende zor seyler yasadim ama yavas yavas biseyler degismeye basladi sana tavsiyem kendine deger ver ne demek yemek yemiyorum saclarim dokuluyo?yemekte ye kendinede bak tamam belki gezip tozamassin ama en azindan bi kursa git ordan arkadaslar edinirsin kendine ya en azindan kafan dagilir :)
O tarz değil tatlım o kitapların bi faydası olmaz. Echart tolle var olmanın gücü, aşkım kapışmak carpe diem.. Bu kitapları herkese tavsiye ederim.. Hayatta bişeylere sahip olduğumuz zaman mutlu olacağımızı sanırız egomuzun bizi kandırmasıdır bu. Oysa insan mutluluğu huzuru içinde aramalıdır. Hep şükretmeliyiz ki şükredeceğimiz şeyler artsın. Şikayet edip isyan ettikçe şikayet edeceğimiz şeyler olur hep. Sana sürekli olumsuz şeyler söyleyen iç sesine hiç kulak asma duyduğun an yakala onu ve etrafında gördüğün güzel bişeye odaklan. Zihninin olumsuzluklarına aldanma. Geçmişi arkanda bırak gelecek zaten gelecek kaygıya gerek yok, bugünün kıymetini bil sadece, ziyan etme bugünü.
Biseylerin degismesini beklemeyi kestim soyle anlatiyim okulu bi turlu bitirip mezun olamiyodum her sinavdan sonra mezun olurum diye dusunurken bu sefer beklemedim offff gene bitmez falan diyodum ama bitti sana tavsiyem eski kocana inat yasa valla bak gez toz eglen evde oturarak biseyleri degistiremezsin..tesekkür ederim yakinligin icin.. gercekten devranin döndügü o günleri görecekmiyim.. nasil degisti sendeki olaylar, ne yaptin??
Sürekli okursan beynine yerleşecek otomatikman, olumlamalar yapabilirsin birde 3-4 cümle kendi cümlelerin olsun hergün tekrarla mesela.. Amaç illaki bişeyleri değiştirmek değil sonuca odaklanmak değil. Şu yaşadığın anın olumsuzluğundan kurtulmanı sağlıyacak.son cümle cok etkileyici, kisisel gelisimde okuyorum, bir anlik gaza getirmekten baska bir faydasini görmedim.. aslinda sorunun taa kendisi benim.. niye kitaplara kiziyorsam..
Sürekli okursan beynine yerleşecek otomatikman, olumlamalar yapabilirsin birde 3-4 cümle kendi cümlelerin olsun hergün tekrarla mesela.. Amaç illaki bişeyleri değiştirmek değil sonuca odaklanmak değil. Şu yaşadığın anın olumsuzluğundan kurtulmanı sağlıyacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?