- 8 Mart 2017
- 195
- 38
- 13
- 27
- Konu Sahibi Seviyorumonuben
-
Peki ne yspmslıyım şuan dışarı çıktı gerçekten unutmuş olabilir mi. Çok kızdı karıştırdım diye. Beni şüphelendiren kendisi. Akıl ver ne olur mesaj atimmi şimdi meselaSeninle evli. Bence üzerinde durma, kaleyi içten fethet
Peki ne yspmslıyım şuan dışarı çıktı gerçekten unutmuş olabilir mi. Çok kızdı karıştırdım diye. Beni şüphelendiren kendisi. Akıl ver ne olur mesaj atimmi şimdi mesela
Kimse yok muuArkadaşlar az önce eşim banyoya girdi zaten görücü usulü evlendik diye beni sevmediğini düşünüyodum. Hep içimde bi şüphe vardı. Az önce cüzdanını karıştırdım bi tane hafıza kartı vardı içinde eski sevgilisine ait fotoğraflar yazışmaları flasn vardı. Banyodan çıktı güzelcene sordum. Kızdı bana neden karıştırıyosun diye. Şimdide dışsrı çıkıcam dedi. Ben çok kötüyüm unuttum dedi orda ben inanmdım. Ben ne yapmalıyım şuan aşlah aşkısna akıl verin bana.
Geçen sene falanO sevgilisinden ne zaman ayrilmis?
Bu düşünceni evlenmeden mi netleştirmiştin?Arkadaşlar az önce eşim banyoya girdi zaten görücü usulü evlendik diye beni sevmediğini düşünüyodum. Hep içimde bi şüphe vardı. Az önce cüzdanını karıştırdım bi tane hafıza kartı vardı içinde eski sevgilisine ait fotoğraflar yazışmaları flasn vardı. Banyodan çıktı güzelcene sordum. Kızdı bana neden karıştırıyosun diye. Şimdide dışsrı çıkıcam dedi. Ben çok kötüyüm unuttum dedi orda ben inanmdım. Ben ne yapmalıyım şuan aşlah aşkısna akıl verin bana.
Telefon hafızasıYahu adam banyodayken hangi ara cuzdandaki belleği bulup, bilgisayarı açıp, belleği takıp içindekilere baktınız. Yazmasi bile uzun sürüyor.
Keske gormeseydiniz simdi sadece uzulen siz oldunuz. Ben de sizin adiniza uzuldum. Zor bir durum. Ben olsam kesin şöyle yapardım diyemedim yani.
Adı üstünde eski sevgili. Sakin eşinize belli etmeyin bu kadar uzuldugunuzu. Hiç aldirmamis gibi devam edin.
Şimdide kızıyo bi daha hiç bi şeyimi ortalığs koymicam diyo. Arkadaşıylamış şimdi dışardaKeşke hiç bilmiyomuş gibi yoketseydin sanada soramazdı zaten senmi aldın diye sorsada inkar ederdin zaten, iyi ve kökten çözüm olurdu..ayrıca çok takma evliliğe idrak etmek farklı bir olay biraz zaman istiyor. sonuçta geçmişte yaşanmış bugunde değil..
Evlendikten sonrs benle nişanlıyken bi kızla konuşmul ondan sonrs ons güvenim yerle bir oldu zaten bi daha da topsrlsysmsdımBu düşünceni evlenmeden mi netleştirmiştin?
Geçen sene falan
Aynen öyle bide kzııyo bana. Tamsm karıştırmamsm gerekirdi haklı orda ama bana bunu yaptıran kendisiBöyle insanlara sinir oluyorum.
Geçmişle derdin varsa girmeyeceksin başkasının günahına!
Sizi gazlamak istemem ama, herhangi bir insan geçmişe dair özel bir şeylerini saklıyorsa, anısı kalsın ister.
Eşya değil, saat değil cüzdana gizlenmiş bir hafıza kartı!
Ne diye tutarsın arkadaş!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?