Çok kötüyüm ben şuan

Seviyorumonuben

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mart 2017
195
38
13
27
Arkadaşlar az önce eşim banyoya girdi zaten görücü usulü evlendik diye beni sevmediğini düşünüyodum. Hep içimde bi şüphe vardı. Az önce cüzdanını karıştırdım bi tane hafıza kartı vardı içinde eski sevgilisine ait fotoğraflar yazışmaları flasn vardı. Banyodan çıktı güzelcene sordum. Kızdı bana neden karıştırıyosun diye. Şimdide dışsrı çıkıcam dedi. Ben çok kötüyüm unuttum dedi orda ben inanmdım. Ben ne yapmalıyım şuan aşlah aşkısna akıl verin bana.

Peki ne yspmslıyım şuan dışarı çıktı gerçekten unutmuş olabilir mi. Çok kızdı karıştırdım diye. Beni şüphelendiren kendisi. Akıl ver ne olur mesaj atimmi şimdi mesela

Yooo gezsin dolaşsın, hiç ses etme. O konuyu açmadan açma, elbet evine gelecek. Hiç bir şey olmamış gibi davran. Eğer o açarda sinirlenirse, ben eski erkek arkadaşımın hatıralarını saklasam ne hissederdin diye sor, neticede seni sevdiğim için kıskandım de. Ama uzatma, madem seni sevmediğini düşünüyorsun ve sevsin istiyorsun ona huzurlu bir hayat sun ki senden vazgeçemesin.

Unuttuysa neden saklasın.? Kır o zaman bu hafıza kartını eğer onu unuttuysan deseydiniz.. Eğer yeni evliyseniz bu süreci ancak eşinizle konuşarak atlatabilirsiniz..biraz mesafeli olun..

Kimse yok muu

Yahu adam banyodayken hangi ara cuzdandaki belleği bulup, bilgisayarı açıp, belleği takıp içindekilere baktınız. Yazmasi bile uzun sürüyor.

Keske gormeseydiniz simdi sadece uzulen siz oldunuz. Ben de sizin adiniza uzuldum. Zor bir durum. Ben olsam kesin şöyle yapardım diyemedim yani.

Adı üstünde eski sevgili. Sakin eşinize belli etmeyin bu kadar uzuldugunuzu. Hiç aldirmamis gibi devam edin.

Ben saklamam da kimi eski sevgili resimlerini sakliyor. Rahatsiz olmana gerek yok sanirim.

Cuzdanina neden bakiyorsun o onun ozeli. Suphe duyup karistiriyorsunuz sonra ne oluyor ki, ancak yuz goz olursunuz boyle.

Böyle insanlara sinir oluyorum.
Geçmişle derdin varsa girmeyeceksin başkasının günahına!
Sizi gazlamak istemem ama, herhangi bir insan geçmişe dair özel bir şeylerini saklıyorsa, anısı kalsın ister.
Eşya değil, saat değil cüzdana gizlenmiş bir hafıza kartı!
Ne diye tutarsın arkadaş!

Bu düşünceni evlenmeden mi netleştirmiştin?

Telefon hafızası
Şimdide kızıyo bi daha hiç bi şeyimi ortalığs koymicam diyo. Arkadaşıylamış şimdi dışarda

Adamla ilgili yazdığınız kaçıncı konu daha 5 aylık evlisiniz, hiç mi yürümediğini düşünmüyorsunuz?
Bence gereksiz kıskançlık bazı erkekler arşivci oluyormuş eskilere dair topluyorlarmış silmiyorlarmış, rica edin, sildiği müddetçe sorun yok. Sildim deyip silmemişse aklı onda.

Aynen öyle bide kzııyo bana. Tamsm karıştırmamsm gerekirdi haklı orda ama bana bunu yaptıran kendisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…