Çok kötüyüm ben şuan

Ya ben şurda haksızım evlendiğimizden sürekli telefonunu karıştırdım. Ama dürekli uyardı beni ama yok dinlemedim. Sorna şifre koydu tabi ben de daha çok paronayak oldum. Balayımın ikinci gğnünde benimle nişanlıykrn bi kızla konuştığunu öğrendim

Hatanin buyugu esinin eski sevgiliye ait goruntuleri saklamasi.atmaya silmeye kiyamamis demek.ancak esin kendini aklamak seni karalamak hatani yuzune vurmak icin uzerine gelecektir niye cuzdani karistirdin diye esinin buna odaklanmasi kendini kurtarmaya calismasi demektir.sende problemin cuzdaninin karistirilip karistirilmamasi degil bana karsi sadakatli vefali sadik olman gerekli o goruntuleri benimle nisanlandigin gun hadi evlendigin gun imha etmeliydin.kalbinde beyninde ben varsam cuzdaninda yabanci bir kizin fotolarinin ne isi var ben cok kirildim yikildim ne dusunecegimi bilemiyorum.diyerek sesini biraz cikar kararli ol ki kendini ona karsi koru.

Hafıza kartını belki temizleyip kullanacaktır. Ona çok takilmayin. Ama verdiği tepki çok sinir bozucu. Tatlı bı dille açıklama, sakın kafana bunu takma diye içini rahatlatması lazımdı. Belki de haksız yere hesap sorulduğu için sinirlendi.

Ben bu eşlerin şifre vermeme olayına yada nasıl karıştırirsin benim telefonumu cuzdanimi diye parlamalarına anlam veremiyorum. Asla kabul etmem böyle o bir seyi. Karistiririm, anasını bile aglatirim, ne demek özel? Evlilikte özel falan olmaz.
Dip not: telefon kurcalama, cüzdan karıştırma vs vs huyum hiç yoktur. Ozeline saygı duydugumdan değil üşeniyorum uğraşamam.

Ya ben normalden biraz fazla şüpheci bi insanım. Buda benim yetiştirilme tarzımla alakalıç ben evlendiğimizden beri sürekli eşimin telefonunu karıştırdım. Şeytan dürttğ karıştırdım vüzdanını ve buldum keşke söylemesydim

Aslinda ne kadar da durustsun ya kiyamam ama keske boyle duygularini ona da yansitip soyleseydin durup dururken yapmadigini ama evliligin gidisati normal degil sorun orda sanki evliligi o istememiste sizin zorunuzla olmus gibi anladim yanlissa duzeltin.eger oyleyse sizin tavriniz yanlis hepten bunaltmaya evliligi daha korkulur cekilmez krizlere cekmeye luzum yok diye dusunuyorum takdir senin cnm

Ben kendimi onun için çok değiştirdim. Buda biliyo bunu. Ona buldupumj söylediğme o kadsr pişmankm ki. Aptallık ettim. Kalbim acıyor ya ben haketmedim bunlsrın hiçbirini. Ben normaldede şüpheci bi insanım. Benim güvenimi kaynettikten sonra daha kötü oldum. Off dışarda şimdi arasammı acaba

Eee nisanliyken aldatan adama şüpheci olmak da sonuna kadar haklısın. Bence açık açık tartışmadan hepsini konuş. Bu olay guvenimi sarstı şifre koyman beni kendinden ayrı tutman rahatsız ediyor diye anlat. Telefonunu da bı sure kurcalama. Zorla aklına karpuz kabuğu düşürme.

Ayni hataya devam ediyorsun az sabirli ol cok sey degistirdim dedin bu konuda da kendini degistir supheci olamayi ve israrci olmayi birak ya da olmuyormus gibi davranmaya calis

Ama once sifreli degilmis tel. Konu sahibi diyir ya o kadar kurcaladim yapma dedi yaptim sinunda sifre koydu diye sahsen esim tel. Baksa rahatsiz olmam ortada birakirim ama zehir hafiye gibi kurcalarsa ne yalan soyleyeyim rahatsiz olrum netice de es bile olsa kiz arkadaslarla kiz kardesle konusulan ozel durumlar da olabilir herseyi bilmesi hosuma gitmez

Yahu adamin cüzdanından eski sevgilisinin yazismalari,resimleri çıkmış sen cuzdanini karıştırdığım için pismanim diyosun... allahim ya..... Demekki seni aldatsa ozur dileyeceksin ondan... yapma gozunu seveyim... ben olsam eve geldiginde alip karsima konusurdum... sevmiyorsa bitirsin.. seviyosada eski sevgilisini. Cikarsin beyninden... sizde biraz çıngar çıkarın... altta kalmayin.. kendinizi ifade edemiyosunuz anladigim kadariyla.. bu konuda bastan sona siz haklisiniz.. ne yani cuzdanini karıştırdığınız icin siz mi suclu oluyosun?? Yok artik!! Ben; birak telefonunu arabasini bile karistiriyorum.. erkekleri boslamaya gelmez... her an ensesinde oldugunuzu bilecekler... sakin alttan almayin.. onemli bi konu bu... he bide çocuk yapmayin 1 sene cunku ldatma egilimi var gibi kocanizda...

Evet öyle arkadan iş cevirir gibi rahatsız edici. Şahsen yanında alır bakarım istersem. Ayni şekilde eşimin de benden gizleyerek bakmasından rahatsız olurum. Al burda bak ne var yani derim. Eğer gizlim saklim yoksa. Şifre koymak falan iyice şüphe cekici. Ve eşlerin arasında olmamalı.

Görücü usulü evlilik, evlenmeden önce başka kızla konuşması, ayrılalı 1 yıl olmadan evlenmesi, eski sevgiliyle ilgili şeyleri cüzdanda taşıması. Ne diyim bilemedim. En başından kocaman hızlı bir hata olmuş. Adamda gram utanma da yok sanırsam.

bende bunu yazacaktım . ne ara gördün?
ben hemen kırıp atardım ve söylemezdim bile.. oda soracak değildi herhalde eski sevgilime ait kartı senmi aldın diye.

Sırf görücü usulü evlendiğiniz için seni sevmediğini düşünmen yanlış.. seni sevip sevmediğini davranışlarından anlarsın, tanışma şeklinizden değil.. fotoğrafları saklaması da o kızı unutamadığı anlamına gelmez, anıdır, saklar, insanları anlayamazsın, kimileri anılara çok değer verir, belki eşin de öyle biridir.. o yüzden takma bence kafana unut bu olayı, başka bi falsosunu yakalamadıkça üstüne düşme..

Cuzdani karistirdigin icin pismanmisin pardon ? Canim kafana senin birsey mi carpti adam kocan ve eski sevgilisiyle olan anilari cuzdaninda yaninda tasiyo ozleyip ozleyip bakmadigi ne malum bide utanmadan saba kiziyo karistirma diye kari koca arasinda asla gizli sakli olmaz kartlarinizi birbirinize acik oynayin bazi diyenler olmus o konu acmadan acma felan diyede cok sacmalamislar bence varligi yanindada akli nerde adamin ? Eve gelir gelmez alacaksin karsina konusacaksin amacin ne senin ne bu aklin ondami kaldi benle isin ne o zaman diceksin sert ve net konuscaksin umarim olmazda bu adam aldatmaya baya meyilli

Cuzdani karistirma telefonu karistirma peki bu gercekler nasil ortaya cikacak? Al iste eger kiz gormeseydi nerden bikecekti.arkadasim su konuda artik hemfikir olalim her erkek ayni degil bazilarinin elini ensesinden cekmeyeceksin.
Evlilikte cüzdan, telefon karıştırıyorsanız o evlilik bitmiş demektir. Güven olmayan evlilik yürümez.
Bende karıştırmalara karşıyım. Karıştırıyorsanız ortada rahatsız edici bir durum vardır. Öyle bir durum varsa zaten o evlilik evlilik değildir.
Konuya gelirsek. Bal gibi ortada ki adam eski sevgiliyi unutmamış. Ben olsam (karıştırmam zaten) öğrendiğim anda hiç bir bahaneyi kabul etmem çeker giderim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…