üzüldüm böyle olmasına..ama sana bir şey soyliyim ; benim sevgilimle aramda hiç bir kültür farkı yok ailelerimiz bile zaman zaman örtüşüyor..fakat benim erkek arkadasım sinirlendiği zaman gözü bırak beni annesini bile görmüyor..bu da onun tek kötü huyu diyebilirim..daha iliskimiz 2 ya da 3 senelik flndi kavga ettik ve bana küfür etti..snr bı daha kavga ettik bı daha küfür etti..sinirlendiğimde benimde gözüm doner hatta küfür de ederim bende..o yüzden çok üstünde durmadım ama icime oturmadı desem yalan olur..bir gün tlfnda konuşurken annesiyle kavgasına şahit oldum annesi de bu da normalde kufurleserek sakalasirlar,kavgada da küfür ettiler birbirlerine,o zmn anladım ki bu cocuğun yapısı bu..yani küfür ediyo ama o küfürü sinirle söylüyor altında başka bir anlam vs yok dedim kendi kendime..neyse bi kaç kere daha böyle oldu ama en çok agirima giden bir tek küfürü vardı; s...tır git..iste bı gün saçma bı nedenden kavga ettik ve bana yine o lafı söyledi,çok uyarmıştım o lafı söyleme diye ama söyledi bende o lafı duyar duymaz aldım eşyalarımı ve gercekten s...dim gittim..2-3 hafta kadar ayrı kaldık,yaptığının yanlış olduğunu anladı özür diledi..ve bu olayın üstünden 2 yıl gecicek neredeyse bir daha öyle küfür etmedi bana..
dediğim gibi bende küfür ediyorum sinirliysem o da..yani ben daha çok bu eksisiyle artılarını düşündüm ve artıları daha fazla diye ve bende aynı yapıya sahip oldugum için duymuyorum artık zaten artık eskisi kadar da küfür etmiyor dikkat ediyor baya düzeldi tabii bende :))
kimi insan kaldırır kimi insan kaldırmaz tabii..ama belki sen de bir daha küfür ettigi an benim gibi bı tavır koyarsan anlar belki..
kufurun her turlusu kotu bence..sadece biri degil...hele bir kadina hic yakismiyor...hic bir kadinin kaldirmamasi gereken bir durum bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?