Cok kotuyum cok...

ceren85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2009
7
0
86
İstanbul
iyi geceler herkeze..
o kadar kotuyumki kime gitsem kime anlatsam bilemedim.. hicbir teselli hicbir soz acimi dindirmiyor.. 2bucuk yillik bir iliskim vardi.. bu sene okul bitince evlenicektik.. birsuru problemimizde vardi tabikide, kultur acisindan cok farkliydik tamamen farkli yetismistik gerek ailelerimiz gerek biz.. ne kadar anlasamasakta cok sevdim hic ayrilamadim ayriliklarimiz hep cok kisa surdu.. aslinda erkek arkadasim iyi bir insandir elinden gelen herseyi oda benim kadar yapti bu iliski icin , karakter olarak gercekten iyidir ama yetmiyor bazen iste benimde cok hatalarim var ama bu kadar farklilik olmasi hep canimi skti hep problem yaptim..2 kere cok buyuk kavga ettik ve bana cok buyuk kufurler etti, kaldiramadimm gunlerde ozur diledi agzimdan sinir aninda cikti ozellikle demedim vs.. herneyse 1 hafta once yine cok buyuk kavga ettik arkadaslarimizin yanindaydi beni resmen asagiladi.. kaldiramadim.. bitirdim.. ben herzaman farklarimizi gormezden gelmeye calistim mutlu oluruz dedim herkez olmayacagini iddaa ettigi halde ama su sona bakarmisiniz.. o kadar yanlizimki birsuru insan var ama kimseyi gormuyorum canim cok aciyor.. olmek istiyorum ciddi anlamda.. bu aci nasil bir acidir.. sadece benmiyim bu kadar yanan.. inanin anlamiyorum, unutamicam hayatim boyunca boylemi yasayacagim ben? ona donmek istemiyorum artik cok yoruldum cok uzuldum, daha fazla mutsuzluk istemiyorum hayatimda.. oyle bir duyguki.. ben galiba yanliz yaslanicam birdaha hayatima kimi sokabilirmki bu kadar kirildiktan sonra.. sizlere sormak istedigim acaba bir psikiyatriste gitsem birazda olsa kendimi iyi hissedermiyim ilac kullanarak? bu gidisle mezunda olamicam herseyim yarim kalicak, yiyemiyorum icemiyorm nefes bile alamiyorum surekli bir mide bulantisi yataktan cikamaz hale geldim.. kimseye anlatamiyorum nolur siz yardim edin..

canım benim bu konuda tecrübeli biri olarak acının hafiflemesi için en doğru yol yaşanaları kabullenmektir evet biz ayrıldık demektir ilk önce kendine inandırmaktır ve içine kapanmaktan ziyade çevrene odaklan ve suçlu veya neden aramayıda bırak biliyorsunki ilişki iki kişi arasında yaşanır ve bitiyorsa bu bireylerin istemiyle olmuştur çıkmaz ve dönüşü daha acı olan bir yola girmektense bitmesi daha iyi olmuş kötü olan tarafı kavgalı bitirmeniz bu konu içinde kendini yıpratma sen herkesten degerlisin bazen kendimizi korumak adına böyle karalar vermek zorunda kalıyoruz ama pişman olma asla yaptığı göz ardı edilecek birşey değil malesef...

canım benim.. seni çok iyi anlıyorum, insan çok sevdiği, alıştığı, yıllarını verdiği bi ilişkiyi bitirince bi daha kimseyle yapamıyacağını düşünüyor. böyle düşünmen çok normal.. öncelikle bu ilişkinin bitmesi bence senin bundan sonraki hayatın açısından iyi olmuş. bana kızabilirsin böyle düşündüğüm için ama inan ki kişilerin yetiştirilme tarzı hayata bakış açıları yaşam biçimi farklıysa bu ilişki gerçekten kabuk bağlamış bir yaraya dönüşüyor zamanla. ya bıçak gibi kesip atacaksın ya da sürekli kavgalarla dolu gerçeken mutlu olamadığın bir yaşama sadece seviyorsun diye merhaba diyeceksin. bir süre sonra o sevgi de nefrete dönüşecek. böylesi durumlarda tıpkı senin de yaptığın gibi ayrılmak en iyi çözüm bence.. şu anki ruh halinde gelince. bak sana bir örnek vereyim benim en yakın arkdaşım çocukluktan beri beraber olduğu 7 yıllık ilişkisini bitirince günlerce ağladı evden çıkmadı, bir daha kimse olmayacak bitti dedi.. şimdi başka birisiyle çok mutlu ve evet buldum o insanı diyor.. bunlar yaşaman gereken günler ama sakın kendini salma, ilaç almanı önermiyorum bu tür ilaçlar uzun vadeli ve birden kullanımı kesilmiyor. okulunu etkileme nolursun derslerine gir sınavlarına çalış sonradan çok pişman eder bunlar seni.. hayatın devam ettiğini ve daha büyük acıların her zaman var olduğunu kendine anımsat.. kendine değer ver kendini sev.. onu düşünmemeye çalış oyalan film izle dizi izle ne yapmaktan hoşlanıyorsan onu yap. çok konuştum biliyorum ama sakın ölüm çıkmasın ağzından.. bu senin hayatın ve son dakikasına kadar kendini mutlu etmenin yollarını aramalısın..

canım bence psikologa git, ve sevgiline geri dönme derim, inan geçer, zaman herşeyin ilacı, şuan bi depresyonda olabilirsin belki dr seni rahatlatacak bi kaç ilaç verebilir
asla sana küfür eden birisiyle evlenmemelisin bunun ağzımdan kaçtı gibi bi mazereti olamaz, ayrıca çok kültür farkı olursa emin ol bu göz yaşları evliliğin boyunca devam eder
sen en güzelini yapmışsın, ağla, zırla, uyuma yeme içme, acını köküne kadar yaşa ve unut, bir sevdiğin ölür arkadında bir iki ay ağlarsın ve unutursun ya, çünkü hayat devam ediyordur, bu da aynı inan
yas dönemin geçincede hayata asılırsın seni meşgul edecek şeyler bulursun, bi daha ki ilişkinde umarım sana saygı duyan birini bulursun
emin ol evlilik için karşındaki insanın sadece iyi bir insan olamsı kesinlikle yeterli değil

canım yardım al tabii muhakkak!
çok sancılı bir dönem oluyor çünkü...
depresyonda buluyor insan kendini...
ama sakın dönme !
bu adamla senin bir geleceğin olsa dahi ,mutsuzluğa mahkumsun!
ve sabır edip ,olabildiğince iyi olmaya gayret göster...
ama inan bitiyor er veya geç bitiyor....
şükür et ki,severek inanarak, güvenerek ayrılmak zorunda kalmadın ,inan öylesi çoook ama çook daha zor!!

oncelikle hepinize cok tesekkur ediyorum.. inanin ilac gibi geliyor yazdiklarinizi okumak
benimde cok sucum vardi sorunlarimizda ama nolursa olsun bir insan nasil kufuru agzina alirki, anlayamiyorum aklim fikrim almiyor sinir aninda nasil tutamadim kendimi gibi bir bahaneyle geliyor bana..
cokk pismanim hic tanimasaydim hic sevmeseydim herkezi dinleseydim. basinda bana herkez dedi , ceren cok farklisiniz bak yapma sonra pisman olucaksin vs.. ve ozellikle etrafimdaki benden yasca buyuk deneyimli insanlarin hep soyledikleri aramizdaki kultur farkinin sorun olacagiydi..
kalbim aciyor resmen.. ne kadar farkli hayaller kurmustum hersey nede guzel olsun istemistim hicbir hayalim gerceklesmedi , olsemde kurtulsam keske ve isin kotu yani ayni okuldayiz hep gorucem :/ insallah dediginiz gibi olur ve bende unuturum.. acimin tazeliginden belki ama sanki hayatim boyle gecicek gibi geliyor ..

Herşey beyinde başlayıp beyinde bitiyor. Kendini yıpratma buna değmeyecek bir insan için... Depresyondan çıkmanın en iyi yolu hayatına yeni bir yön vermektir. Bütün yaşantını bir masaya koy. Bu güne kadar neler yaptın. Bunadan sonra neler yapabilirsin. ıki yıl önce hayatında o yoktu sonuçta. Şimdi de onsuz devam edebilirsin. Yeni kararlar al. Emin ol bir süre sonra iyiki onunla evlenmemişim diyeceksin. ılişkide sevgi kadar saygı da önemlidir. Umarım karşına seni sevecek ve asla incitmeyecek biri çıkar. Biran önce depresyondan kurtulmanı diliyorum...

çok zor bi dönem olduğunu yaşayan biri olarak biliyorum bizde aynı okuldaydık
insanın canını en çok acıtan emek vermiş olmak herşeyi siliyosunda verdiğin emek gözünde büyüyo..
ilk anlarda hep yaşadığın güzel anları hatırlar dahada acı duyarsın söylenen sözler tavsiyeler hep boş gelir ama tek çare zaman...zamanla herşeye alıştığın gibi acıyada alışıyosun..
sana dön dönme demiyorum ama olayların dinmesini bekle öfkeyle hareket etme,unutma sevgi kolay bulunmuyo..

Biraz zaman ver kendine elbette üzüleceksin ağlayacaksın zamanında hepimiz yaşadık bu tecrübeleri şuanki can çekişlerin bittiğinin farkında olduğun için kabüllenmeye başladığın için hiç üzülmeden unutayım diyemezsin yaşanması gerekenleri yaşıyosun sen unutamıyorum unutamam desende hergeçen gün yaraların biraz daha kapanıyo farkında değilsin elbette geçecektir bu acıların :teselli:

Sana küfür eden birine dönmeni asla tavsiye etmem sabırlı ol ve ALLAH'TAN Yardım dile Sevgiler a.s.

üzüldüm böyle olmasına..ama sana bir şey soyliyim ; benim sevgilimle aramda hiç bir kültür farkı yok ailelerimiz bile zaman zaman örtüşüyor..fakat benim erkek arkadasım sinirlendiği zaman gözü bırak beni annesini bile görmüyor..bu da onun tek kötü huyu diyebilirim..daha iliskimiz 2 ya da 3 senelik flndi kavga ettik ve bana küfür etti..snr bı daha kavga ettik bı daha küfür etti..sinirlendiğimde benimde gözüm doner hatta küfür de ederim bende..o yüzden çok üstünde durmadım ama icime oturmadı desem yalan olur..bir gün tlfnda konuşurken annesiyle kavgasına şahit oldum annesi de bu da normalde kufurleserek sakalasirlar,kavgada da küfür ettiler birbirlerine,o zmn anladım ki bu cocuğun yapısı bu..yani küfür ediyo ama o küfürü sinirle söylüyor altında başka bir anlam vs yok dedim kendi kendime..neyse bi kaç kere daha böyle oldu ama en çok agirima giden bir tek küfürü vardı; s...tır git..iste bı gün saçma bı nedenden kavga ettik ve bana yine o lafı söyledi,çok uyarmıştım o lafı söyleme diye ama söyledi bende o lafı duyar duymaz aldım eşyalarımı ve gercekten s...dim gittim..2-3 hafta kadar ayrı kaldık,yaptığının yanlış olduğunu anladı özür diledi..ve bu olayın üstünden 2 yıl gecicek neredeyse bir daha öyle küfür etmedi bana..
dediğim gibi bende küfür ediyorum sinirliysem o da..yani ben daha çok bu eksisiyle artılarını düşündüm ve artıları daha fazla diye ve bende aynı yapıya sahip oldugum için duymuyorum artık zaten artık eskisi kadar da küfür etmiyor dikkat ediyor baya düzeldi tabii bende :))
kimi insan kaldırır kimi insan kaldırmaz tabii..ama belki sen de bir daha küfür ettigi an benim gibi bı tavır koyarsan anlar belki..

senin sevdiğin kişi "sana küfür eden,milletin içinde aşağılayan "biri değildi bence

kavga anında söylenen sözler insanın gerçek düşüncelerini açığa çıkarırmış

seninki gerçek yüzünü göstermiş..

uzun vadede düşün olayları... küfür duymayacaksın artık..:lepi:

böyle saygısız birini çekmeyeceksin artık :lepi:

seni anliyorum canim ama inan oyle bir insan icin canini siktigina bu kadar uzuldugune degmez...kesinlikle ona geri donmelmaz:belki o senin gonlunu almak icin yalvarip sirinlikler yapacaktir sakin kanma..lmaz: sen hatali bile olsan sana kufur etmeye hakki yok..sana saygisi yok!!:mymeka: ben bile sinirlendim burdaustelik baskalarinin yaninda bunu sana nasil yapar?? kesinlikle taviz verme canim..bugunler gececek hayatina yeni bir insan cikacak onu da seveceksin..kimse unutulmaz degildir...ustelik boyle bir insani unutmak daha kolay olacak senin icin..birzaman sonra bugunlerini hatrlayip guleceksin kendinekaydirigubbakcemile3 gereksiz bir insan icin gereksiz yere nekadar cok uzulmusum diyeceksin...sen kendini daha iyi bilirsin canim.eger tek basina bu durumu atlatamayacagini dusunuosan bir psikologa gtmen senin icin daha faydali olur...:1hug: hersey duzelecek...ama biraz zaman...sevgilerzemuszemus

Belki kızacaksın ama emin ol gelecekte yaşayacağın acılardan daha iyidir şimdiden yaşamak bunları ve kurtulman
sevmek çok zor evet ama kültür ve fikir ayrılığı olan bir evlilikte sevgi bir işe yaramaz ve hayat zehir olur
şimdi bi müddet kafanı dinle sakinleş ve kendine gel
bnce doğru bir karar vermişsiniz umarım karşınıza sizi anlayan üzmeyen biri çıkar
bu yaşanılanlar unutulmaz ama bence kendinizi yıpratmayın bu kadr
gelecekte geri dönüp bakınca saçmalamışım diceksiniz

kufurun her turlusu kotu bence..sadece biri degil...hele bir kadina hic yakismiyor...hic bir kadinin kaldirmamasi gereken bir durum bence..

kufurun her turlusu kotu bence..sadece biri degil...hele bir kadina hic yakismiyor...hic bir kadinin kaldirmamasi gereken bir durum bence..

iste her insan aynı değil..ben argo konuşan bir ınsanım..annemle bile ara ara sakalasiriz..o yüzden erkek arkadasımı anlayabiliyorum..ben Abi'm sayesinde birazda erkek gibi büyüdüm,belki de o yüzden alisigim küfür e..ama küfür dediysekte abartmiyalim :) yani öyle anneleri vs kapsiyan küfürlerden bahsetmiyorum :))
herkesin ailesiyle diyalogu farklı iste..bir elin her bir parmağı aynı olmadıgı gibi bizlerde farkliyiz..kimi küfür eder kimi slk bile demez..
insanların olduğu bir ortamda asaglarcasina küfüre tabiiki bende karşıyım..

hic uyuyamadim gece.. sabah aradi acmadim sonra israrli arayinca actim ve cok soguk konustum anladi kapatti.. sucunu biliyor tabi ama ben 2bucuk yildir biktim huzursuzluktan .. o kadar kotuki caresizlik nasil bu kadar baglandim aklim almiyor:/ allah yardimcim olsun bu daha basi biliyorum.. donmemem lazim kesinlikle!!

ileriki zamanları düşün...2.5yıldır huzursuzluktan bıkmışsın ömür boyu o huzursuzluğu çekemezdin

dönme arkandan bırak başka şeylerle ilgilenmeye çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…