senin sevdiğin kişi "sana küfür eden,milletin içinde aşağılayan "biri değildi bence
kavga anında söylenen sözler insanın gerçek düşüncelerini açığa çıkarırmış
seninki gerçek yüzünü göstermiş..
uzun vadede düşün olayları... küfür duymayacaksın artık..:lepi:
böyle saygısız birini çekmeyeceksin artık :lepi:
Aslında yazılanları okudukça ne kadar ortak şeyler yaşanıyor bunu daha ii anladım..Benim sözlümde beni annesi uğruna terketti hemde bu yaz evlenicektik..Üstüne üstlük karşıma çıkma cesareti bile gösteremedi telefonda bildirdi ayrılık kararını...Annesi şimdi bana sözde taktığı takıların peşine düştü...Seviyesiz kadın ben kahroluyorum burda bütün hayallerim yıkılmış o yüzük v.s gibi şeylerin derdinde....ama en büyük kabahatli benim sözlüm olucak kişi............onu hem çok seviyorum hemde nefret ediyorum bunları bana neden yaptı hala aklım ermiyor..........Ne yapacağımı da bilemiyorummm..bi çıkmazdayım..belki daha 1 hafta oldu die acım çok taze Zaman zaman belki ilaç olucak ama bu süreçte çok üzülüceğim bu da bi gerçek..............:gitme:
Allah ıslah etsin bunları ne diyelim sevenlerin arasına girmek ne kadar büyük bir günah çünkü gerçekten çok acı çektiriyo insana,ancak yaşayan bilir.senin sözlün de yakında başını taşlara vurur merak etme Allah o annesinie de hasap sorar mutlaka Allah sana da güç ve sabır versin arkadaşım işimiz çok zor:1no2::1no2:
canlarim benim ne kadar uzuldum hepiniz icin GRANADA , BEYAZ YAGMUR, psiqo..
hepimiz ayniyiz yaaneden bu erkekler boyle.. sizler nisanlinizdan ayrilmissiniz birde .. cok uzuluyorum yaa.. annem bi bilse olanlari bana o kadar kizarki maddi manevi her konuda asiri rahatim dediginiz gibi ustume titrerler ama bu cocuk bana bunlari yapabiliyor.. bana kizicaksiniz biliyorum ama barismadim ama konusuyoruz telefonda.. ne desemde bitirsemki? akil verinnnnn:/ dayanamiyorum beni vazgeciriyor laflarim yetersiz kaliyor.. offf offf.. kizlar ya sizler icinde cok uzuldm ozellikle beyaz yagmur canim bosver kurtulmussun boyle insanlardan en azindan.. allah yardim etsin hepimize
canlarim benim ne kadar uzuldum hepiniz icin GRANADA , BEYAZ YAGMUR, psiqo..
hepimiz ayniyiz yaaneden bu erkekler boyle.. sizler nisanlinizdan ayrilmissiniz birde .. cok uzuluyorum yaa.. annem bi bilse olanlari bana o kadar kizarki maddi manevi her konuda asiri rahatim dediginiz gibi ustume titrerler ama bu cocuk bana bunlari yapabiliyor.. bana kizicaksiniz biliyorum ama barismadim ama konusuyoruz telefonda.. ne desemde bitirsemki? akil verinnnnn:/ dayanamiyorum beni vazgeciriyor laflarim yetersiz kaliyor.. offf offf.. kizlar ya sizler icinde cok uzuldm ozellikle beyaz yagmur canim bosver kurtulmussun boyle insanlardan en azindan.. allah yardim etsin hepimize
amin çok iyi düşünmen lazım canım...çok iyi...çünkü söz konusu sensin..yani ben şu an berbat durumdayım kendimi ortadada kalakalmış hissediyorum..Yaşanılan herşey yalanmış demekki..beni hiç sevmemiş...annesi uğruna vazgeçti benden...Allah acısını verdiği gibi sabrınıda vericek ben eminim...şimdilik alışmaya çalışıyorum..Kurtuldum belki dediğin gibi ama onu çok sevdiğim için hala çok ama çok üzgünüm..sonra benim sözlümle en ufak bi problemim yoktu karşı çiçekler şiirler hediyeler guzel sözler hepsini yapıyordu her defasında beni ne kadar çok sevdiğini söylüyordu..ama gel görki annesi dedi ve bitti...yani ne düşüneyim ne hissedeyim bilmiyorum.........çıkmazdayımmmm:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
canım yaa anladığım kadarıyla unutamayacağından korkuyosun ve çok seviyosun,bence bi müddet düşün iyice yokla kendini seni mutlu edebileceğine inanıyosan bir daha düşün çünkü bir insana bağlanmak sevmek zor.eğer yaşadığının gerçek sevgi olduğuna inanıyosan biraz daha düşün bence ama küfür etmiş olması gerçekten çok kötü sana saygı duymuyo demek bi yerde,bu ilerde daha büyük sorunlara yol açabilir,eğer sen bunun ilerde çok da büyük sorunlar doğurmayacağına inanıyosan bence biraz daha temkinli davran derim,tabii bunun kararını verecek olan sensin işin artılarını eksilerini koy teraziye hangisi ağır basacak bunu ancak sen ölçebilirsin,Rabb'im hakkında hayırlısına yönlendirsin nasıl mutlu olacaksan o kararı verdirsin inşallah:teselli::teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?