• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kötüyüm çok

bence anne babanın yanına gitmen doğru değil bu durumda.Önce hesabını sorman gerekir bu aldatmanın.Neden suçlu gibi sen kaçıp gideceksin ki ? bırak yapsın sana açıklamasını.İnandırıcı gelmezse zaten bir daha dönmezsin o eve

Evden gitmesi gereken sen degilsin. Eger oyle bi niyetin var ise Koy kapının onune valizini ceksin gitsin yeter artik her zaman babaevine giden yipranan biziz ne zaman donecek bu devran.

Ben ne yaptım demeyin. Kimse aldatılmayı hakedecek birşey yapmaz. Sadece Sizi haketmeyen biri ile evlenmişsiniz. Üzülmemeye çalışın ve boşarsanız da donuna kadar alın, burnundan fitil fitil getirin :KK34:

Arkadaslar bir kadin esini aldatsa, sizce esi onu kabul edermi ? Hayir, hatta daha kotu boyutlara kadar gidebilir Allah korusun .. peki bir erkek karisini aldatinca neden affedilmekten bahsediliyo ? Neden sans veriliyo tekrardan bu tip erkeklere ? Iste aldatmalarin cogalmasinin bazi nedenlerinden bir taneside bu.. erkekler aynen su kafada - aldatim ya, bir kere aldatmadan birsey olmaz nolacakki nasil olsa affeder, beni seviyor, bensiz yasayamaz, bana bagimli, birde cocuk var hic ayrilamaz - iste aynen bu sekilde dusunuyorlar.. yahu yuz vermeyin su migde bulandirici heriflere..

Yazisma icerigi onemli.Hemen daraltmayin kendinizi.Kiz isten de ciktigina gore ortada tehdit durumu olabilir.Siz delilleri mutlaka yedekleyin.Isyerindekilerin de bilgisi olabilir bu durumdan.Oradan sorabileceginiz tanidiginiz var mi baska?Esiniz inkar ederse , tum alternatifleri dusunun.benim tel imden kendine mesaj atmis bile diyebilir.Cunku erkekler basildiklarinda inanilmaz sacmalayabiliyorlar.

Çok zor bir durum..
Kaç yıllık evlisiniz ?
Eşinizle konuşacak mısınız?
Ama güçlü olun alnınız dik olsun ağlamamaya gayret edin

Kızla telefonunda yazışmasını buldum whatsapp da epeyi yazılmışlar sonrada hepsini silmiş bü gün telefonunu kurcalarken galeriyada yazışmaların resmini buldum nedenini bilmiyorum kız yazışmaların resmini çekip eşime yollamış
Tehdit etmiştir belki... yazışmaları ben saklıyorum gibi...

bugün bdv.de aldatma konuları gözde.. her gün konu yoğunluğu değişiyor.. bir gün elti bir gün görümce bir gün kaynana bir gün kendi ailesi...
hayır biri açınca herkesin derdi mi depreşiyor onu merak ediyorum..
konu sahibi arkadaşım senin şerefsiz eşinin o pislik kaba etlerine de sağlam bi tekme atmak geliyor içimden..

Nasıl yazışma bunlar? İçeriği ne? Biraz bilgi versen? Hemen bir kendini parçalama, sakin ol bakalım..

Eşinizle konuşun önce daha sonra gidersiniz.
Ne değişecek bilmiyorum ama konuşun yine de..
Allah yardımcınız olsun.

Kızlar tam 3 saat önce haberim olsu şu an uyuyor ben yan odada kendimi ağlamaktan helak ediyorum bebeğim de uyuyor evde misafir var nasıl anlatayım ben sakin anlatamıycam bilmiyorum nasıl ama sabahın açılmasını bekliyorum sabah söylüycem ve biletimi alıp anne babamın yanıma gidicem
evde misafır var o uyuyor siz mısafırın yanında aglıyorsunuz..

Kızlar ben çok kötü bir durumdayım ne yapacağımı bilmiyorum eşimin beni aldatdığını öğrendim bu gün yıkıldım oysaki o kadar güveniyordum eşime beni anlaya bilen varmıdır acaba ben ne yapayım bunu hakedeceğ ne yapdım
Sakin ol canim,nasil ogrendin?eminmisin?

kusura bakma konu sahıbı onca kışı ne yazışmışlar dıye sordu burda senden cvp yok. 2 cısı benım kocam yan odada yatacak ve ben susup careyı burda arıcam o uykuyu haram ederım ona eşyasıyla beraber kendısını kapının önünde bulur. ya cok safsın yada konu fake

Kızla telefonunda yazışmasını buldum whatsapp da epeyi yazılmışlar sonrada hepsini silmiş bü gün telefonunu kurcalarken galeriyada yazışmaların resmini buldum nedenini bilmiyorum kız yazışmaların resmini çekip eşime yollamış
O resimleri kendi teline yollasaydin..yazismalarin fotosunu cek kendine yolla delil topla..oyle cekip gitmekle falan kendini haksiz duruma dusurme..zaten inkar edicektir o yuzden delil topla canim ve sakinlesmeye calis anliyorum cok zor bir durum ama sogukkanligini koru.

merak ettim son durum ne. Allah sabır versin kardeşim kolay şeyler değil bunlar.Hayal kırıklığına uğramak aldatılmak kadınların kolay kolay kabullenebileceği şeyler değil. İyi düşün kararını öyle ver.

Back
X