- 22 Aralık 2018
- 2.997
- 2.643
- 53
- 36
- Konu Sahibi Melahatabla
Belki aşırı takmam bundan ama adam ac bırakıyor eminimHani siz anksiyete hastasisiniz ya bundan dolayi olabilir mi endiseleriniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki aşırı takmam bundan ama adam ac bırakıyor eminimHani siz anksiyete hastasisiniz ya bundan dolayi olabilir mi endiseleriniz?
Çok garipsin. Soyledikelrine cevap veriyorum ısrarla düzenleyip eklemeler yapıyorsun. Tek derdim ordan taşınmak değil. Son çarem o. Yardım istediğim konu ortada zaten.Tasinmayi bastan kabul etmeyecektiniz. O kadar masrafa girdikten sonra mi çare ariyosunuz? Ayrıca şuan önemli olan tasinmaniz degil önce o hayvanlarin aç kalma problemini düzeltmeniz. Siz gidince yine devam edecek eziyetlerine.. Tek çözüm gitmek degil.
Şimdi bende çok etkilendim. bu hayvanciklara eziyetler ne zaman bitecek.niye insanlarda merhamet yok.içim yaniyor,ürperiyorum.çoook üzülüyorum.Arkadaşlar belki bir çoğunuz hafife alacaksınız ama ne olur bilgisi olan varsa yardım etsin.
Yakında evleneceğim ve taşıyacağımız evin bahçe katında 10 belki daha fazla köpek besleyen biri var. Köpekler ac kalıyor sadece ekmek veriyor ve köpekler birbirine sarıyor. Birbirleri ile sürekli kavgalasiyorlar. Hatta bazen acı çekme sesleri geliyor. Ben anksiyete hastasiyim. Cok etkileniyorum sirekli gözümün önüne geliyor lar ve o eve adim bile atmak istemiyorum. Ama taşındık bile. Şimdi bu köpekleri ac bıraktığına dair 153 u aradim şikayette bulundum. Köpekler için ne yapabilirim. Lütfen yardımcı olun. Sürekli nişanlıma baskı yapıyorum beni anlamıyor yaşadığım üzüntü ve stresi hafife aliyor. Az once çok sert kavga ettik. Kendimi çok çaresiz Hissediyorum
İlk önce internetten bağlı bulunduğunuz il deki hayvansever gönüllü grupları bulup yardım isteyin eğer onlar ilgilenmezse son çare Belediye ti arayın , onlar sizi yönlendireceklerÇok garipsin. Soyledikelrine cevap veriyorum ısrarla düzenleyip eklemeler yapıyorsun. Tek derdim ordan taşınmak değil. Son çarem o. Yardım istediğim konu ortada zaten.
Av köpeği diyorlar cinsi bilmiyorumköpeklerin cinsi ne
Hanimefendi niye bu kadar öflelisinizÇok garipsin. Soyledikelrine cevap veriyorum ısrarla düzenleyip eklemeler yapıyorsun. Tek derdim ordan taşınmak değil. Son çarem o. Yardım istediğim konu ortada zaten.
Hanimefendi niye bu kadar agresifsiniz?Çok garipsin. Soyledikelrine cevap veriyorum ısrarla düzenleyip eklemeler yapıyorsun. Tek derdim ordan taşınmak değil. Son çarem o. Yardım istediğim konu ortada zaten.
Birtek size karşı oyleysem beni değil kendinizi sorgulayınHanimefendi niye bu kadar öflelisiniz
Hanimefendi niye bu kadar agresifsiniz?![]()
Av köpeği diyorlar cinsi bilmiyorum
Evlenmeden önce annemin eski apartmanında giriş katta golden cinsi köpepinş 1 m2 lik balkonunda besleyen komşuyu belediyeye şikayet ettim. Gelip uyardılar adam köpeği başka yere götürdü ama tabi akibetini maesef takip edemedim. En fazla yapabileceğiniz şey bu üzgünüm.Arkadaşlar belki bir çoğunuz hafife alacaksınız ama ne olur bilgisi olan varsa yardım etsin.
Yakında evleneceğim ve taşıyacağımız evin bahçe katında 10 belki daha fazla köpek besleyen biri var. Köpekler ac kalıyor sadece ekmek veriyor ve köpekler birbirine sarıyor. Birbirleri ile sürekli kavgalasiyorlar. Hatta bazen acı çekme sesleri geliyor. Ben anksiyete hastasiyim. Cok etkileniyorum sirekli gözümün önüne geliyor lar ve o eve adim bile atmak istemiyorum. Ama taşındık bile. Şimdi bu köpekleri ac bıraktığına dair 153 u aradim şikayette bulundum. Köpekler için ne yapabilirim. Lütfen yardımcı olun. Sürekli nişanlıma baskı yapıyorum beni anlamıyor yaşadığım üzüntü ve stresi hafife aliyor. Az once çok sert kavga ettik. Kendimi çok çaresiz Hissediyorum