Cok kotuyum deliricem

Kötü bir durum...Benim de bir komşum geceleri çocuğu ağlayınca baba denen mahluk çocuğa psikolojik şiddet uyguluyordu, sesi evimin içindeydi resmen.Merdivenlerde bir komşumla karşılaştım,dedim ki geceleri çocuğu ağlayan bir komşumuz var,kocası çocuğa psikolojik şiddet uyguluyor. Kim olduğunu biliyor musunuz dedim, polisi arayacağım bu gidişle! Kadının gözleri kocaman oldu😄o günden sonra ses kesildi, fakat bu kez gece martı seslerine takıldım.bir çığlık ki sormayın... sırf bu yüzden evden ayrıldım.şimdi ki evim ise sessiz sakin... mis gibi uyuyorum. Eşinizin sizin durumunuza kayıtsız kalmaması gerekir.Durumuzun ciddiyetini anlamamış ya da anksiyete ile ilgili bilgisi olmayabilir.

Tasinmayi bastan kabul etmeyecektiniz. O kadar masrafa girdikten sonra mi çare ariyosunuz? Ayrıca şuan önemli olan tasinmaniz degil önce o hayvanlarin aç kalma problemini düzeltmeniz. Siz gidince yine devam edecek eziyetlerine.. Tek çözüm gitmek degil.
Çok garipsin. Soyledikelrine cevap veriyorum ısrarla düzenleyip eklemeler yapıyorsun. Tek derdim ordan taşınmak değil. Son çarem o. Yardım istediğim konu ortada zaten.

Arkadaşlar belki bir çoğunuz hafife alacaksınız ama ne olur bilgisi olan varsa yardım etsin.
Yakında evleneceğim ve taşıyacağımız evin bahçe katında 10 belki daha fazla köpek besleyen biri var. Köpekler ac kalıyor sadece ekmek veriyor ve köpekler birbirine sarıyor. Birbirleri ile sürekli kavgalasiyorlar. Hatta bazen acı çekme sesleri geliyor. Ben anksiyete hastasiyim. Cok etkileniyorum sirekli gözümün önüne geliyor lar ve o eve adim bile atmak istemiyorum. Ama taşındık bile. Şimdi bu köpekleri ac bıraktığına dair 153 u aradim şikayette bulundum. Köpekler için ne yapabilirim. Lütfen yardımcı olun. Sürekli nişanlıma baskı yapıyorum beni anlamıyor yaşadığım üzüntü ve stresi hafife aliyor. Az once çok sert kavga ettik. Kendimi çok çaresiz Hissediyorum
Şimdi bende çok etkilendim. bu hayvanciklara eziyetler ne zaman bitecek.niye insanlarda merhamet yok.içim yaniyor,ürperiyorum.çoook üzülüyorum.

Çok garipsin. Soyledikelrine cevap veriyorum ısrarla düzenleyip eklemeler yapıyorsun. Tek derdim ordan taşınmak değil. Son çarem o. Yardım istediğim konu ortada zaten.
İlk önce internetten bağlı bulunduğunuz il deki hayvansever gönüllü grupları bulup yardım isteyin eğer onlar ilgilenmezse son çare Belediye ti arayın , onlar sizi yönlendirecekler

Hanimefendi niye bu kadar öflelisiniz
Hanimefendi niye bu kadar agresifsiniz?:KK47:

İnternette hayvan severlere mesaj gönderin. Sayfalar var, eziyet gören hayvanlara yardım ediyorlar.. kıyamam.. ya da imkanınız varsa ucuz mamalardan alıp verseniz en azından çare bulunana kadar.. ama en iyisi hayvan kurtaran kisilee

hayvan derneklerini arayın, belediyeyi arayın, zabıtayı arayın ,hayvanların ağlamalarını, kavgalarını vs videolarını fotoğraflarını çekin, durumu izah edin güzelce.muhakkak ilgilenen biri çıkar.bu zamana kadar hayvanlar açlıktan ağlıyorsa eğer uygun fiyatlı mamalar var kiloluk.eğer gücünüz varsa çok da pahalı değil zaten alın hayvanlara verirsiniz doyup susarlar.

Yazık köpekciklere.. Belediye barınakları var genel de ama oralar dışardan daha kötü..
Üzüldüm ya.. 😔😔

Arkadaşlar belki bir çoğunuz hafife alacaksınız ama ne olur bilgisi olan varsa yardım etsin.
Yakında evleneceğim ve taşıyacağımız evin bahçe katında 10 belki daha fazla köpek besleyen biri var. Köpekler ac kalıyor sadece ekmek veriyor ve köpekler birbirine sarıyor. Birbirleri ile sürekli kavgalasiyorlar. Hatta bazen acı çekme sesleri geliyor. Ben anksiyete hastasiyim. Cok etkileniyorum sirekli gözümün önüne geliyor lar ve o eve adim bile atmak istemiyorum. Ama taşındık bile. Şimdi bu köpekleri ac bıraktığına dair 153 u aradim şikayette bulundum. Köpekler için ne yapabilirim. Lütfen yardımcı olun. Sürekli nişanlıma baskı yapıyorum beni anlamıyor yaşadığım üzüntü ve stresi hafife aliyor. Az once çok sert kavga ettik. Kendimi çok çaresiz Hissediyorum
Evlenmeden önce annemin eski apartmanında giriş katta golden cinsi köpepinş 1 m2 lik balkonunda besleyen komşuyu belediyeye şikayet ettim. Gelip uyardılar adam köpeği başka yere götürdü ama tabi akibetini maesef takip edemedim. En fazla yapabileceğiniz şey bu üzgünüm.

Back
X