Çok kötüyüm dertleşmek istiyorum

ferayfusun87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2018
348
403
53
37
Merhaba kızlar ben berbat hissediyorum çok doldum ağlıyorum şuan. Konu işyerinde mobbing. Zor dayanıyorum gücüm tükendi. Maaşım iyi ama ben bittim. Dayanamıyorum artık dayanamıyorum. Sessiz sakin kibar görüyorlar üstüme geliyorlar görmezden gelip ezmeye çalışıyorlar İnsanlar neden kötü?

Aslinda kotulugun rengi biraz flu,tanimi belirsiz.
Duz bir mantikli senin kotu olarak tabir ettigin hal ve davranislardan bu kisiler zevk aliyor..
Onlara iyi gelen ve iyi hissettiren,sana KOTU geliyor..
Statu sahibi olmak,guclu oldugunu digerlerini gosterebilmek adina sergiliyorlar bu davranislari.
Ne kadar cocukca,ne kada bencilce..
Bu cografyada nezaket degil cogunlukla sinsilik,sahtekarlik ve zorbalik tercih ediliyor.
Nedenini bilen beni de aydinlatsin.

Aslinda kotulugun rengi biraz flu,tanimi belirsiz.
Duz bir mantikli senin kotu olarak tabir ettigin hal ve davranislardan bu kisiler zevk aliyor..
Onlara iyi gelen ve iyi hissettiren,sana KOTU geliyor..
Statu sahibi olmak,guclu oldugunu digerlerini gosterebilmek adina sergiliyorlar bu davranislari.
Ne kadar cocukca,ne kada bencilce..
Bu cografyada nezaket degil cogunlukla sinsilik,sahtekarlik ve zorbalik tercih ediliyor.
Nedenini bilen beni de aydinlatsin.

Aynen öyle. Görünürde güya iyiler ama davranışları beni üzüyor dışlıyorlar. Yönetici pozisyonundayım tınmıyorlar.

Fazla tevazu saygınlık bitirir.Bir de kötü yönünüzü gösterin baskın olun bir daha yapabilecekler mi o zaman.

Ama hepsi bana karşı birleşmiş durumda. Bu benim özgüvenimi kırıyor değersiz hissediyorum. Bir de görünürde iyiler doğumgünü yaptılar bana mesela. Öyle olunca ikilemde kalıyorsun ki yani kıyamıyor insan

Merhaba kızlar ben berbat hissediyorum çok doldum ağlıyorum şuan. Konu işyerinde mobbing. Zor dayanıyorum gücüm tükendi. Maaşım iyi ama ben bittim. Dayanamıyorum artık dayanamıyorum. Sessiz sakin kibar görüyorlar üstüme geliyorlar görmezden gelip ezmeye çalışıyorlar İnsanlar neden kötü?
Benim stajyerliğimde böyleydi her gün ağlayarak giderdim 1 sene 3 sene gibi geçmişti. Ama dönüp baktığımda şunu diyorum iyi ki gitimşim beni o ezdikleri zaman güçlendirdi şimdi o hatayı bir daha yapmam sessiz kalmam diyorum. Annemde bu sene işe başladıktan sonra bırakıcam dedi bi gün ağladı hatta patronu sürekli küçük şeylere azarlayıp her şeye karışıyordu ama şimdi memnun ne zamandır oradasın bilmiyorum ama biraz daha sabret bence baktın cidden olmuyor o zaman önce iş araştır sonra bırak

daha bugün bu konudan yazılı şikayet dilekçesi verdim. bana mobbing uygulayan kişi tutuştu özür diledi ve re yaptı. gerçi ben istifa edeceğim gideceğim de o yüzden kendi ağzı yanmasın diye döndü zaten eğer kalsaydım işkenceye devam ederdi.

bunlar bitmez her iş yerinde var

Kendinizi ezdirmemeyi öğrenmeniz gerekiyor. Az yumuşak başlı görünce tepenize çöreklenirler, kurtlar sofrası gibidir iş hayatı.

Benim kurallarım var, kimseyle çok samimi olmam, özelimi açmam, iş dışında muhatap olmam ve biri hakkında konuşuluyorsa müdahil olmam, yorum yapmam. Bana bulaşmak gt ister havası estirdiğimden, kimse cesaret edemiyor.

Kendinizi ezdirmemeyi öğrenmeniz gerekiyor. Az yumuşak başlı görünce tepenize çöreklenirler, kurtlar sofrası gibidir iş hayatı.

Benim kurallarım var, kimseyle çok samimi olmam, özelimi açmam, iş dışında muhatap olmam ve biri hakkında konuşuluyorsa müdahil olmam, yorum yapmam. Bana bulaşmak gt ister havası estirdiğimden, kimse cesaret edemiyor.

İşte o havayı ben estiremiyorum :( olmuyor yapamıyorum halbuki çok isterdim.

Peki somut öneriler verir misiniz lütfen ne yapabilirim mesela? O havayı tersine çevirebilir miyim yumuşak yüzlü feray'a alıştılar çünkü

Mesela benim yaptığım işler görülmüyor halbuki en çok ben çalışıyorum. Sırf ağzı laf yapıyor diye sırf nabza göre şerbet vermeyi beceriyor diye başkaları ön plans çıkıyor ben yönetici halimle ezik büzük kıdemsiz çalışan el üstünde. Bunu kaldıramıyorum normal mi sizce? Yoksa fesatlık kıskançlık mıdır benimki?

Peki somut öneriler verir misiniz lütfen ne yapabilirim mesela? O havayı tersine çevirebilir miyim yumuşak yüzlü feray'a alıştılar çünkü
Siz detaylandırın, sizi nasıl ezmeye çalışıyorlar? Mesela fazla iş yüküyle mi mobbinge maruz kalıyorsunuz, arkanızdan mı konuşuluyor, nasıl eziyorlar?

Her yerde var bun tiplerden , ben şuan ölü taklidi yapıp hiçbiri ile muhatap olmuyorum, bikac iyi insan var arada onlarla muhabbet edrim ama diğerleri ile baya mesafeliyim , kafaniza takmayın vallahi değmezler güzelim gözyaşınıza , biraz gamsız olun yahu..

Siz detaylandırın, sizi nasıl ezmeye çalışıyorlar? Mesela fazla iş yüküyle mi mobbinge maruz kalıyorsunuz, arkanızdan mı konuşuluyor, nasıl eziyorlar?

Yok iş verme deil benden kıdemsizler. Tam tersi bana karşı sen kimsin tavrı var. Konuştuklarını da tahmin ediyorum çünkü birine söylediğimi diğeri ağzından kaçırdı filan.

Son düzenleme:
Back
X