- 15 Nisan 2011
- 1.353
- 1.766
- 333
Allah seni neetmeyesimdi senkileri giyiyorsa adamin yumurtaliklari nerde kaliyor ben anlamadi...
Ben ikna oldum ,lütfen yapmaBiliyorum çok uçuk anlattıklarım ama gerçek.Hani banlanmayacağımı bilsem buraya eşimin tangalı resimlerini atardım.Nasıl inandırayım kendimi anlayın beni
Golf konusunu nereden hatırladın yaaaaaaaa koparttin beniPoposu güzelse sorun degil ya bence
Yakisiyorsa neden olmasin
Kizlar az kültürlü olun golf falan oynayin siz de, kocaniz tanga giysin, kültürsüz kültürsüz yaziyorsunuz siz de yaa
Ben de biri benim tangami giyse cok sinirlenirdim, herkes de konu sahibinin üstüne gelmis, bir de bu yönden bakin ama
Bi de foto mu çektin ? Hiç mi kiskanmazsin buradaki kadinlardan kocanın o halini?Biliyorum çok uçuk anlattıklarım ama gerçek.Hani banlanmayacağımı bilsem buraya eşimin tangalı resimlerini atardım.Nasıl inandırayım kendimi anlayın beni
Bibican hani o vs vardiya o aslında sana değildi bacım.. Anladın senTanga giymeyen erkek de ne bileyim
crossdresser dersini biliyor zaten türkiye birinciliğine oynuyor.....Ya git sınav çalış. YGS mi LGS mi artık neyse .
Golf konusunu nereden hatırladın yaaaaaaaa koparttin beni
Daha bugün üye olup ta böyle bir konu açmaktane bilim pek inandırıcı değil
Vermem valla vermem benim oBibican hani o vs vardiya o aslında sana değildi bacım.. Anladın sen
Madem konu gercek, niye kendisine tanga aldığını sorsaydiniz. Tanga giymesini normal bulmadiginizi söylediniz mi peki?Lütfen ciddi olalım.Başına gelmeyen beni anlamaz.
Yakışır.. kırmızı alsin enişteye söyle..ateşin rengi güzel fantazik olurVermem valla vermem benim ogitsin kıllı totosuna kendi alsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?