Çok kötüyüm güya bu gece nişanım olacaktı...

deniz22humanist

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
8
0
86
39
İstanbul
İyi geceler herkese. Nasıl anlatsam nerden başlasam bilemiyorum ama bişekilde anlatmalıyım. Yoksa gerçekten kafayı yemek üzereyim. 1,5 senelik bir ilişkim vardı. Sonunda aramızda resmiyet olması gerektiğine karar verdik daha doğrusu sanırım sadece ben vermişim ki o ortada yok. Geçen pazar nişan alışverişi yaptık beraber,altınlarıda birlikte almaya karar verdik o ve ben. Güya cuma günü gidecektik beraber. Pazartesi günü ablam aradı ve birlikte gidelim mi diye sordu bende ona sorayım dedim sana haber veririm dedim. Ama o beni pazar günü nişan alışverişinden sonra hiç aramadı salı günü ben aradım orda söylemedim taki perşembe günü yine benim zorumla haberleştik ve ablamda gelsin mi altınları alırken hem tanışmış olursunuz dedim. Önce evet dedi aradan bir saat geçti aradı ve olmaz filan dedi bende bozuldum tabii. Neyse tamam dedim madem istemiyosun gelmesin perşembe günü bir yerde buluştuk ve beraber kuyumcuya doğru giderken yolda ben biraz kapris yaptım. Ama o iyice bozulmuş olmalı ki buna kuyumcunun önünden pat diye çıktı ve ben seninle hiçbişey almıyorum filan dedi. Çok şaşırdım bağırdı çağırdı filan ben yine alttan almaya çalıştım herzamanki gibi. Ama sonuç itibariyle tartıştık ve ben arabaya bindim eve geldim. O gece çok kötüydüm.Sabah aradı ve nişanı iptal edelim dedi. Sabah ablam 12 saatlik yoldan sırf söz için zor şartlarda beni yalnız bırakmamak için gelmişti diğer akrabalarda tabii.İnanamadım duyduğuma nasıl dedim olur mu öyle şey ufak bi tartışmadan biter mi.Akrabalarım geldi filan ama tabii o gelip biricik ablamla tanışmadı bile. Herkese karşı o kadar mahcubum ki...Çok kötüyüm... Cuma günüde aramış eğer aileni karıştırmazsan olsun bu iş dedi. Ben onsuz yapamayacağımı söylerken ağlarken o bidaha beni aramadı ve açmadı telefonlarımıda bu sabah aradım son kez ve yine açmadı sonrada tamamen kapattı telefonunu. Ne söyleseniz haklısınız hata benim aramamda ve ona o kadar değer vermemde. Buarada şunuda belirtiyim evlenmiş ayrılmış daha önce bu adam. Allahım diyorum bana güç kuvvet verde onu hayatımdan tamamen çıkartayım. İyiki varsınız hepiniz şimdiden yorumlarınız için hepinize çok ama çok teşekkür ederim.

Canim gercekten zor bir durum. Akrabalarina karsi seni cok zor durumda birakmis.Aileleri karistirmazsan da ne demek, soz degil mi bu.
Erkekler bazen is ciddiye bindimi korkup kacabiliyorlar.Belki de oyle bir durum soz konusu. Belki olmamasi daha hayirli senin icin, sozden sonra yada evlendikten sonra seni daha cok uzucekti kim bilir..
Ne kadar uzulme, gecer, bosver desek de bos senin icin. Yasayan ve yaralanan sensin sonucta..
Hakkinda herseyin hayirlisi olsun ve kalbin en kisa zamanda ferahlasin.

Çok üzüldüm gerçekten ama içimden hayırsızın biriymiş dedim.Belliki korkmuş, son anda işlerin ciddiye bindiğini görünce.Başından da bir evlilik geçmiş diyorsun belki eski tecrübesi aklına geldi caymak istedi bunun için de bir bahane arandı durdu.Sen de haklı olarak surat yapınca aradığı bahaneyi buldu ve işi orada bitirdi.Çok çok zor bir durum tahmin ediyorum ama ya bu adamla evlenseydin de bu işler evliyken olsaydı?
Her işte bir hayır vardır diye boşuna dememişler.

cok uzuldum canim mafoldumben cok saygisiz bir adammis seni hic dusunmemis. bu adami unutman gerek canim. seni ararsa falan arla gorusme artik. tamamen bitir...ona buna karsi senin basini egdirmis, seni istemiyor resmen yaa daha once akli neredeymis?? insallah en yakin zamanda unutursun canim, biraz sabreteceksin artik...

"Eğer aileni karıştırmazsan olsun bu iş." de ne demek. akannehir

Ne yani senin ailen karışmıcakta buna kim karışacak?alsanaalsanasmile
Seni büyütüp beslesinler bu yaşa gelsinler bide nişanına karışmaya hakları olmasın oh ne ala memleket.

Bi insan nişanlanacağı kişinin ailesine değer vermiyorsa o kişiye değer vermiyordur benim için.
Senin ailenin bu işe karışması değil karışmaması anormal olur.Ablan o kadar yoldan geliyor damat adayı görüşmeyi reddediyor.Ne sanıyor bu kendini? :oklava:

Canım aslında çok şanslısın böyle bir adamla başlamadan bitirmek en iyisi ya evlendikten sonra ailene değer vermediğini anlasaydın Allah korusun daha kötü olurdu...

Bir insanı kaç yıl geçsede aradan evlenmeden önce tanımak çok daha iyidir. Sakın ama sakın üzülme senin ailene değer vermeyen birini sen ne yapacaksın.Gitsin tek başına ne hali varsa görsün... :mymeka:

çok üzüldüm canım gerçekten çok zor bir durum ama baksana şimdiden seni ne kadar üzmüş
bırak gitsin, bundan sonra da seni üzmeye devam edemesin.
emin ol böylesi daha hayırlıdır
inşallah bir an önce toparlanıp unutabilirsin.
zaman her şeyin ilacı
eminim karşına daha hayırlı biri çıkacaktır.

gerçekten çok kötü bir durum, çok üzüldüm.
ne kadar terbiyesiz bir insanmış ya madem istemiyordun alışverişe niye çıktın en baştan adam gibi bitirseydin:olmaz: sen de çok üzülme arkadaşım (gerçi bu da laf değil ama) bu adam için üzülmeye değmez ve kesinlikle de barışma ilerisi daha kötü olur

canım çok üzüldüm :(
ama böyle korkup kaçan bi insan için üzülmene hiç deymez bırak nereye giderse gitsin
şimdilik tabiki çok üzülürsün ama emin ol bi süre sonra iyi ki yok hayatımda diyceksin
bundan sonra her şey istediğn gibi olur inşallah

Canım hiç üzülmeee ayakta dimdik durr.. kimseye mahçupta deilsin o onun ayıbııı.. sevmek yürek isterr demekki onda yokmşşş.. ciddi bişeylere yüregi yetmemiş demekki Daha önüneee kimlerrr çıkcaaakkk tatlım içini ferah tut..

ben herzaman derımkı benı kaybeden uzulsun zamanında bır evlılık yaptım adam yerıne koymadılar ne benı ne aılemı cok alltan aldım aılemıde gerı palna attım sonra noldu ne bana nede aıleme saygı duymadılar benı kole sandılar ben aılemle gorsmuycem aıleme gıtmıycem ama onun aılesyle 24 saat bırlıkte olcam hızmet etcem falan fılan herneyse ayrıldım 7ay dayandım bosandım suan nısanlıyım ustelık bekarken sevdıgım adamla o evlenmmeıs benı beklemıs kader ınsanı nerelere getırıyo ama balık bastan kokar bunu bılmelısın aılenı ıstemeyenı sen hıc ısteme karı koca bulunuyo ama aıle bulunmuyo

Arada istisnalar olabilir ama hiçbir zaman unutma bir erkek evlenmiş boşanmışsa çok fazla şey bekleme acaba eşi neden onu bıraktı diye mukayese yap, ben böyle insanlardan korkarım...
Bir çırpıda seni atmışsa eski eşine neler yapmıştır kim bilir?
Hakkında hayırlısı olmuş rezil oldum diye de düşünme kurtuldum diye sevinmeye çalış.
O sana dönmezse ben de Hayal değilim.
a.s

Terbiyesize bak be,ne demek aileyi karıştırmazsak olur ??
Demek ki senin ailenin karşısına çıkacak cesareti yok bu adamın.
Hem resmiyete dökmek işi ailelere vardırmak değil midir bir manada....
Böyle aile düşmanıysa eski eşinden de bu yüzden ayrılmıştır bence...

Akraba konusunda da üzülme,unutulur gider. Sonuçta onlar senin akrabaların. Yakınların...
Sen arkadaşların dediği gibi kurtulduğuna bak canım....

Yorumlarını esirgemeyen bütün arkadaşlara gerçekten teşekkür ediyorum. İyiki varsınız hepiniz. Ailemide bir görseniz öyle yanımdalar ki... Onları çok seviyorum. Haklısınız kolay değil ama sabretmeliyim sonuçta bu adam düzelmez ve beni her halükarda yarı yolda bırakabilir. Güven olmayan ilişki zaten yürümez bunun farkındayım. Ama yinede bazen onun pişman olup geri dönmesini çok istiyorum şuan çok sağlıklı düşünemiyorum hem ondan nefret ediyorum hemde çok saçma olmasına rağmen onu seviyorum ama bu kalıcı değil biliyorum. Sonuç itibariyle o benim hayatımda yokken de hayat devam ediyordu. Ailem annem babam ablam herşeyim onlar benim.Biyandan tamamen bitirip bana ulaşan tüm yollarını kesmek istiyorum bi yandanda onun pişmanlığını görmeyi çok istiyorum. Ama inşallah geçecek. Zaman herşeyin ilacı.Ben asla yaşadığım hiç birşeyden pişmanlık duymuyorum. Ben sevdim ve sevgimi sonuna kadar yaşadım.Üzülmesi gereken o. Dün gece beddua ettim ama bugün daha iyiyim Rabbime şükürler olsun. Allaha havale ediyorum ben onu bildiği gibi yapsın inşallah. Sizleri çok seviyorum gerçekten yanımda olmanız öyle güzel ki...

canım üzme kendini.ben bu erkekleri anlamışıyorum yok aileni karıştırma yok babanı istemem yok anneni yok kardeşini.en iyisi bastan bitirmek.valla ebn öyle yaptım.bütün ömrüm boyunca benle ilgilisi olmayan şeylerin yükünü taşıyamazdım.sende taşıyamazdın aileni şimdiden sorun eden biriyle.

cnm cok üzüldüm:(
kolay degil ama ayakta durmaya bak
seni simdiden yari yolda birakmis
evlenirseniz tekrar ayni seyi yaparsa allah korusun o zaman daha kötü olur
belkide en hayirlisi buydu
takmamaya calis:teselli:
o üzülsün seni kaybettigi icin

ne demek aileni karıştırmazsan olur alsanaalsanasmile
ne kadar terbiyesiz ve seviyesiz bir davranış bu
canım sen bu adamdan kurtulduğuna şükret bence
aileni saf dışı bırakıp seni sahipsiz bırakmaya çalışıyor galiba
valla ben acayip kıllandım
bence senle ileriye dönük bir şey istemiyor ve bunu sanasöylemediği için böyle bir yol seçmiş.
ya bu erkekler neden hiç büyümüyorlar
çoğu cücük beyinli alsanaalsanasmile
zararından neresinden dönersen kardır canım
yapman gerekeni yapmıssın sen zaten
hatalıyım diyorsun ama aramasaydın belki ileride keşke arasaydım belki düzelirdi falan die aklına düşerdi
inşallah karşına çooooooooooook mutlu olacağın seni bulutların üstüne çıkartabilecek başka biri çıkar karşına

Ailen aradan çekilsin diye bahsettiği konu sadece altınları ablamla beraber alalım mevzu ise, iyice saçmalamış. En fazla yok gelmesin der, kapanır konu. Ama sanki başka sıkıntılar varmış gibi, sanki aileniz herşeye karışıyormuş gibi bir izlenim çıkıyor, söylediği cümleden. Aileler tabi ki bazı konularda yanınızda olacak, siz normal birşey söylemişsiniz, ablamda gelsin diye, istemiyorsa yok gelmesin diyebilirdi. Ama bu adamın zaten bazı sorumlulukarı kaldırmaya niyeti yokmuş, iş ciddiyete gelince de ne yapacağını şaşırmış. Kurtulduğuna şükret bence.

Canım üzülme hiç.. Arada ciddi bir şey olmadan bittiğine sevin bence... Hayırlı değilmiş demek ...

demekki hayırlı değilmiş böyle düşün hep ALLAH senin daha fazla üzülmeni istememiştir evlenip boşansanız daha fazla üzülürdün Allah yardımcın olsun

Back
X