- Konu Sahibi deniz22humanist
İyi geceler herkese. Nasıl anlatsam nerden başlasam bilemiyorum ama bişekilde anlatmalıyım. Yoksa gerçekten kafayı yemek üzereyim. 1,5 senelik bir ilişkim vardı. Sonunda aramızda resmiyet olması gerektiğine karar verdik daha doğrusu sanırım sadece ben vermişim ki o ortada yok. Geçen pazar nişan alışverişi yaptık beraber,altınlarıda birlikte almaya karar verdik o ve ben. Güya cuma günü gidecektik beraber. Pazartesi günü ablam aradı ve birlikte gidelim mi diye sordu bende ona sorayım dedim sana haber veririm dedim. Ama o beni pazar günü nişan alışverişinden sonra hiç aramadı salı günü ben aradım orda söylemedim taki perşembe günü yine benim zorumla haberleştik ve ablamda gelsin mi altınları alırken hem tanışmış olursunuz dedim. Önce evet dedi aradan bir saat geçti aradı ve olmaz filan dedi bende bozuldum tabii. Neyse tamam dedim madem istemiyosun gelmesin perşembe günü bir yerde buluştuk ve beraber kuyumcuya doğru giderken yolda ben biraz kapris yaptım. Ama o iyice bozulmuş olmalı ki buna kuyumcunun önünden pat diye çıktı ve ben seninle hiçbişey almıyorum filan dedi. Çok şaşırdım bağırdı çağırdı filan ben yine alttan almaya çalıştım herzamanki gibi. Ama sonuç itibariyle tartıştık ve ben arabaya bindim eve geldim. O gece çok kötüydüm.Sabah aradı ve nişanı iptal edelim dedi. Sabah ablam 12 saatlik yoldan sırf söz için zor şartlarda beni yalnız bırakmamak için gelmişti diğer akrabalarda tabii.İnanamadım duyduğuma nasıl dedim olur mu öyle şey ufak bi tartışmadan biter mi.Akrabalarım geldi filan ama tabii o gelip biricik ablamla tanışmadı bile. Herkese karşı o kadar mahcubum ki...Çok kötüyüm... Cuma günüde aramış eğer aileni karıştırmazsan olsun bu iş dedi. Ben onsuz yapamayacağımı söylerken ağlarken o bidaha beni aramadı ve açmadı telefonlarımıda bu sabah aradım son kez ve yine açmadı sonrada tamamen kapattı telefonunu. Ne söyleseniz haklısınız hata benim aramamda ve ona o kadar değer vermemde. Buarada şunuda belirtiyim evlenmiş ayrılmış daha önce bu adam. Allahım diyorum bana güç kuvvet verde onu hayatımdan tamamen çıkartayım. İyiki varsınız hepiniz şimdiden yorumlarınız için hepinize çok ama çok teşekkür ederim.