Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
adam değilmiş bukadar.. şimdi boğulacak gibi olursun ama zaman herşeyin ilacıdır.seni gerçekten seven adam gibi adam mutlaka karşına çıkacakdır.daha ondan hayır gelmez ..
canım okuduğumda şok oldum gercekden nasıl bir düşünce anlayışına sahip anlamadım bncede böyle bir adamla olmaması daha iyi Allah gönlüne göre hakkında hayırlı olcak sekılde versin canım
Allah ALLAhh yaa!! ne demek aileni karıştırmaa!!! nasıl insanlar var anlamıyorum nişan düğün gibi
özel günler bizim milletimiz için çok önemlidir. nişanda bütün aile birlikte olmalı o anı paylaşmalıdır.
iyiki onunla nişanlanmadın hem zaten evlenmiş ayrılmış,anlattığına göre de bir ilişkinin sorumluluğunu
ciddiyetini de anlamamış. sakın onunla bir daha görüşme canım
Nişandan önce isteme-söz olmadımı?
Bu adamın ailesi yokmu?
Bunlardan hiç bahsetmemişin.Damdan düşer gibi nişanmı olur
Ailenle daha tanışmamış birini nasıl kabul etti sizinkiler
Bu adamın nişanı iptal etmesi dışında bunlar tuhaf geldi öncelikle bana
Bosver arkadasimin dedigine aynen katiliyorum canim..ama seni zor durumda biraktigi gibide nisan olmadan daha bitmis buna sevinebilirsin hersey gönlünce olsun..