çok kötüyüm...kızlar yardım...

watershine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2012
102
0
26
Ankara
Merhabalar öncelikle ben 1 senelik evli bir bayanım. eşimle tartışmalarımız oldu bu süre zarfında bazen gürültülü bazen öylesine her seferınde aştık,düzelttık. Ama eşimin ablası evleniyor ve galıba ben onu kıskanıyorum,içteniçe ben okadar özene bezene yapamadım evimi çünkü. İstediğim gibi olmadı paramız kısıtlıydı. ama ablası ve nısanlısı maddı olanak olarak cok ıyıler bızden. Ev aldılar biz kiradayız, esyaları son derece lüks, arabaları cok lüks, yazlıkları var var da var. Ve ben son zamanlarda bunu eşimin yüzüne vurmaya, ona süreklı laf sokup,iğnelemeye başladım. Misal eşim normal bı sekılde sakın sakın otururken bızım hıçbıseyımız güzel değıl gor bak ablanın saray gıbı olcak acaba neden felan dıyıp suçluymaya basladım. Defalarca uyardı huzurumuz kacıcak dedı dınlemedım 15 gün hıçbır cinsi münasebetı bırakında opmedım bıle kı cok sevıyorum onu. gecenlerde yıne laf soktum ve sonunda patladı evdekı esyaları ordan oraya fırlattı üstüne bana da tokat attı.cok ağladım kırgınımda. Sonra bu anneler günü annemlere gıttık kardesım madde bğımlısı ve tedavı gorüyor herkesın ortasında sacma sapan hareketler küfürler ettı anneme esımde dayanamadı onu dövdü. Hepsi üstüste geldı. İnanın cıldırcam.Ne yapmalıyım bılemıyorum.Esım normalde sakın yapılı bı ınsandır cok sabreder ama patladı sonunda.

kimseyi kıskanmayın,zamanı geri alamayacağınıza göre geçmiş gitmiş deyin ve abartmayın..eşiniz de galiba şiddete eğilimli bir tip,her kızdığında birilerini dövüyor oh ne ala! bilerek isteyerek olaya davetiye çıkarmak diye buna denir galiba.

esın haklı.sen de gercı haksız oldugunun farkındasın herhalde.kımsenın malında mulkunde gozun olmasın.sen kendı mutluluguna bak.gercı ne olursa olsun kavga esnasında esının sıddet uygulamasına karsıyım.bunu bır problem olarak gorebılırsın mesela.

Mrb cnm eşinin şiddet uygulaması cok cok yanlış fakat seninde kıyaslama yapman hic hoş olmamış sonuçta adamın elinden ne gelirli sende zengin birini bulup evlenseydn o zamanhicbir erkek boyle bişeyi kaldıramaz vurmasada tepki gösterirdi göstermeli de o sana baskasının esleri söyle iyi boyle iyi dese üstüne üstlük 15 gün yanaşmasa tepkin nasil olurdu acaba baskalarını kıskanacak sadece kendini uzersin ayrıca gorumcenin de evlendikten sonra bir sürü sorunu ortaya çıkar gor bak hiçbiseyi mükemmel olamaz cunku

şiddetin bahanesi olmaz tabi
seni de kardeşini de dövmesi çok çirkin

ama seni boşasa hakkı var..
sen melek gibi adamı da çığrından çıkartırsın
nasıl bir profilsin ya
okurken ben bile darlandım
yazık senin kocana

Madem öyle zengin bir adamla evlenseydiniz..Ne diye eşinizden çıkarıyorsunuz bunun hıncını herşey para mı ? ne kadar dunya malına kapılıp gitmişsiniz böyle..Yazık eşinize acıdım..

sanırım yaşın küçük ve haliyle dünya malına fazlasıyla meyillisin.hem de başkalarına haset edecek kadar.üstelik eşinin kardeşine.ne kadar ayıp.bugün o zengin ise yarın fakir olmayacağı ne garanti ya da tam tersi senin zengin onun fakir.o zaman o da sana açık açık hasetlense sen napardın.zavallı adama öyle bir şişrmişsin ki hem senden hem de senin kardeşinden çıkarmış hıncını.belki de dedi:sen benim kardeşim için böyle düşünürsen bende senin kardeşini...şapkanı önüne al düşün taşın.sakince eşinin karşısına ge ve özür dile.gençliğime ver.heveslendim.ama benim tüm zenginliğim sensin de.samimi içten ol.
görümcen için mutlu olup sevineceğine,soranlara güzel güzel anlatıp övüneceğine yaptığın çok yanlış.

adam haklı hanımlar...
senin bu yaptığına kaşınmak denir şekerim kusura bakma...

Eşin yine çok sabırlıymış, erkekler bu konuları gurur meselesi yaparlar, bu kadar üstüne gidilir mi?
Herkes elinden geldiği kadar yapar, illa dört dörtlük olacak değil ya. Anlaştıktan sonra eşya nedir ki çalışıp alınır ama sen bunu huzuruna tercih edersen her ikisinden de olursun.

Şiddet olayına gelince, o çok yanlış ama demek eşin sabredemedi. :26:

Esinizi çok kirmissiniz belli keske kiskandiginizi icinde tutsaydıniz başka bı dille anlatsaydiniz güzel bı dille... Erkek olarak esinizde eziliyodur bu durum karşısında yüzüne vurdugunuzda .bEnce önce kendinizi frenleyin ,durumu düzeltmek sizin elinizde iyi niyetli olmaya çalışın Allah herkes aynı firsatlari vermez

yaptığımın yanlış olduğunun farkındayım. eğer yanlıs olmasaydı yazmazdım buraya. esım ıyı nıyetlı bır ınsandır ve bana 15 gün boyunca haksızlık edılyosun yalvarıyorum yapma dedığı halde zulmettım ona resmen. kardesıme de cok destektı onla ağlar abısı gıbıdır ama anneme terbıyesızlık edınce dayanamadı sanırım. bana tokat attı ama bın pısman oldu ardından ozür dıledı öptü.ama sanırım hakettım ben peygamber olsa dayanamazdı sanırım.15 günlük bırıkım. sanırım kardesıme tepkısıde benım katkım büyük. napcam bılemıyorum.

eşinizi haksız diyemeyeceğim..şiddetin bahanesi olmaz ama adamıda çığrından çıkarmışsınız...sabır taşı değil sonuçta..

eşinizin ablasına imreneceğinize annenize anneler gününde bile hakaret eden kardeşinizle evlenecek olan kızın durumunda olmadığınız için halinize şükredin

kuzuyu (eşini), kurda çevirmeden kıskançlıktan vazgeç... benimde çevremde maddi durumu çok iyi olanlar var... ne yapayım yani onları sürekli düşünüpte hem benim, hem eşimin canınınmı sıkayım....
görümcenin maddi durmunun iyi olmasını, karı koca ilişkisinizin bozulmasına kadar getirirsen işin yaş...
eşine neden o eksikmiş gibi muamele ediyorsun... onun ne suçu var.. başına kakacaksan en basta durumlarını biliyordun mutlaka.... evlenmeseydin ozaman.....
para, ev, yazlık diyip yuvanın huzurunu bozma... bak eşinde agresifleşmeye başlamış.... evliligin daha kötü hale gelmeden bi an önce silkelen...

toprak altına bir metre bez parçasından başka ne götüreceğiz
o çok sevdiğimiz eşyalarımız paralarımız takılarımız hepsi geride kalacak
üç günlük dünyada neden huzursuz oluyrsunuz
eşinizden gidin özür dileyin kendinizi affettirin

bu hasetlik,kıskançlık çok kötü bir şey adamı yer bitirir vallahi..kişi nereye saldıracağını hırsını kimden nasıl alacağını bilemez ve en sonunda senin gibi yine kendisi mutsuz olur.

bizden ne bekliyorsun anlayamadım ben,konuyu açma amacın ne? içini dökmek mi,sana fikir vermemiz mi? git özür dile gönlünü al adamcağızın..ve şükret senin bu kötü niyetlerine karşı sabırlı bir eşin var.arkadaşım içini temiz tut ki Allah sana da iyi şeyler versin.

Son düzenleme:

esım aslında cok pozıtıf acayıp neselı bır ınsandır ve sabreder ama herkesın bı damarı var sanırım sabredıp sabredıp defalearca uyarınca patladı. Ben normalde haklı olsam cekıp gıdecek bı bayanım maddı olarakta ımkanım var ama haksızım bılıyorum.

bence sen kıskanmayı felan kenara bırak güzel bi sofra kur anneni kardeşini kocanı bir güzel ağırla herşey için özür dile. pozitifleş etrafına sakin bak. hırçınlaşma sana zarar vericek bunlar.gör bak hayat ne kadar değişicek

içimi dökme ıçın cünkü hatalıyım ve nasıl düzelteceğımı bılemıorum kardesımı dovmesı de tuz bıber oldu. gercı kardesım bardağı çok tasırdı o ayrı. galıba bırıkım bunlar. hala gelmıs bana dün sen ıyı değılsın yalvarıyorm düzel sen ıyı ol sana en güzellerını yapcam dıyıp optü benı. vıcdanım sızlıyor.

görümcenlerle maddiyatınızı kıyaslıyosunuz . peki görmcenin eşi , senin eşin kadar sakin ve sabırlımı....en güzel zenginlik eşinin sabır ve suküneti.... ama sen böyle yaparsan bunuda kaybedeceksin....
moralini bozmak istemem... ama herşeyi bozan sen ken , düzeltmekte senin elinde...eşine bir özür borcun var.....eşinde attıgı tokat için özür dilemeli....
ve sizde bu konuyu bir daha açmamak üzere kapatmalısınız hem içinizde, hem dışınızda....
umarım herşey düzelir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…