çok kötüyüm...kızlar yardım...

senın yasadıklarını okuyunca dahada ıyı anladım sacmalığın dıbıne vurduğumu allah sabır versın sana ucuz kurtulmussun canım.

Allahım huzuurmuzu bozmasın arkadaşım...sende başka insanlar için canını ve eşini sıkma..
hayat 3 günlük aslında zaman çok hızlı geçio.. hayatın tadını çıkar...

Madem zengin birini istiyordunuz, ona göre zengin bir beyle evlenecektiniz.
Bu yaptığınız özellikle insanları kıskanmanız çok saçma.
Önemli olan mal mülk değil huzurdur. Bunu malesef insanlar anlayamıyor.
Kardeşin madde bağımlısıysa ve annene böyle davranınca eşin kendini tutamıyorsa bir daha bi araya getirmemeye çalışın ikisini.

eğer sözle ifade edemiyorsan eşine güzel bir mektup yaz.hatalarını kabullendiğini ve onu ne kadar sevdiğini içeren bir mektup olsun ve bundan sonra asla açma bu konuları.mutluluğunuza gölge düşürme..ve kendin için de lütfen kimseye karşı kötü duygular besleme,içini hep iyi tut,bak ozaman hayat daha da güzelleşecek..

bu arada yukarıda yazmıştım eşin sabır konusunda oscarlık diye..ona böyle bir plaket falan yaptırabilirsin,özür hediyesi olarak.nette var böyle espirili hediyeler..dalga falan geçmiyorum,yanlış anlama..hem aranız da daha çabuk yumuşar sende o oscar heykelciğini gördükçe adamcağızın sabırlarını zorlamazsın

canım bence senin yaptığın yanlış resmen adamı sınamışsın onunda elinde olsa yapardı heralde demekki elinden gelen okadar şükretmen gerekirken adamın üzerine gitmişsin suçun fazlası biraz sende...seviyorumda diyosun bence kalbini kırdığın için bişeyler yapmalısın.eminim oda hatasını anlayıp özürdileyecektir...(HADİ SANA MUTLULUKLARRRRR)

Evlenirken eşinizin durumunu bilmiyor muydunuz herşeyi göze almamış mıydınız?
Bende maddi açıdan sıkıntılı bir ev hazırlama dönemi geçirdim yaklaşık 1 yıllık evliyim eşyalarım çok basit çok ucuz ama benim o evde yaşadığım mutluluğa gerçekten paha biçilemez...
Eşimi çok seviyorum ve onunla evlenme kararı aldığımızda da maddi sıkıntılar yaşayacağımızı biliyordum ailesinin durumu çok iyi ama eşim ve ben onlardan hiç bişey stemediğimiz için elimizden geleni yaptık...
Önemli olan mutluluk siz pişmanlığınızı dile getirin, eşinizden özür dileyin kendinizi affettirin ama tekrar bunları söylemeyeceğinize yapmayacağınıza eminseniz...
Mutluluğun yanında paranın hiiiiiiç değeri yok...

kusura bakmada kendın kaşınmışsın..huzur olmadıktan sonra, evin olmus araban olmus neye yarar..
madem bu kadar madııyata bakıyodun zengın bırısını alaydın..bu esının sucu degıl yanı..
o sana deseydı aynı seyı hazmedebılırmıydın acaba ??
bıraz EMPATİ dıyorum!!

Esin Anneni korumus aslinda ama madde bagimlisi insanlari da dövmekte
hic care degil.
Kardesin insallah kurtulur bu illetten. Allah Annenin ve sizin yardimciniz olsun.

Gorumceni kiskanman dogru degil bunun sende farkindasin
Kardesinin durumuda senin piskolijini etkilemis ve hepimiz insaniz hatalar yapariz.
İnsallah cabuk duzelir araniz esinizle.
Maddiyat icin huzurunuzu bozmayin.

Bence kıskanana kadar sizde taşın altına elinizi koyun mademki maddi durumunuz çok iyi değil, girin bir işe çalışın birikim yapın, maddi katkı sağlayın. Hayat telaşına düşün bakalım kimseyi kıskanmaya vaktiniz kalıyor mu

Allahım huzuurmuzu bozmasın arkadaşım...sende başka insanlar için canını ve eşini sıkma..
hayat 3 günlük aslında zaman çok hızlı geçio.. hayatın tadını çıkar...

amın.cok hatalıyım bılıyorum. esımın kardesımı dövmesine de cok sınırlendım aslında ben ama orada bı laf ettı vururken ona yeter be benı zıvanadan cıkardınız evde ablan burada sen saygılı olcaksınız azcık dıye. ıste o an beynımdeen vuruldm tabı aılemde. sankı o attığı tokat değılde bu getırdı benı kendıme.

canım benim kimseyi kıskanma. eşinin bir kabahati yokki herkezin rızkı bellidir. herşey Allah ın istediğine bol istediğine az. herşey sınav. bence milletin malı için huzursuz olmaya gerek yok. Allah korusun bu kıskançlık yuvanızı bile dagıtır..

herşeyde bi hayır vardır cnm. eşinin vurması çok hoş olmamış ama senin davranışlarınında tokattan farkı yok hani
hatanı anladın kendine geldinse sorun bitmiştir o zaman artık düzelme aşamasına girer halledersin biran önce.. güvenyrm sana

diğer arkadaşların dediği yöntemlerden hangisi sana yakın geliosa eşinin gönlünü al konularada fazla girme ..canınıda sıkma at biran önce üzerinden..

yaşandı bitti ...artık gelecek güzel olumlu günlere bak..hep ileriye...Mutluluğunuz daim olsun..

ben çalısıyorum zaten. katkım da oluyor allaha sükür esımde maası konumu ıyı bır yerde çalısıyor.sadece ev almaya cesaretımız yok cok rahat geçınıp kenara para bıle koyuyuorz o da bundan cıldırdı ıste bı anda hersey olsn ısteyıp kıskanıp basredemeyıp onu ezdığım ıçın cıldırdı zaten.

Saraylar,hanlar,hamamlar,arabalar,yatlar,katlar...Neye yarar içinde mutsuz insanlar oturuyorsa?Onlara sahip olsanız siz inanın daha fazlasını istersiniz...Eşin sonuna kadar haklı ama tabi ki şiddet uygulaması yanlış ama haketmişsin be güzelim. Kıskanç kadından Allah esirgesin en korktuğum ve tiksindiğim şey.Benden, sevgilimden,evimden ve ailemden haset varlığı korusun...

cok tesekkür ederım ıyı dıleklerın ıçın. amin cümlemize ınsallah.

Sizin gereksiz laflarınız yüzünden dolup kardeşinize patlamış gibi göründü bana. Çok üzüldüm gerçekten, sonuçta kardeşiniz hasta, tedavi görüyor.

Çok üzüldüm gerçekten, biz kadınları anlamakta zorluk çekiyorum.

ya napıcağımı sasırdım bı yanda kardesım dayak yedı, bı yanda esım üzgün bı yanda aılem. kardesım sızı sıldım defterden dedı cıkarken evden. o nasıl canımı yakıyo. zaten ıntıhara meyıllı bırı. ama bu üçüncü kez tedavı oluşu çok güçsüz bı kısılk. babam öldü alkolden çok kötü bı yasantım oldu ınanın. emınım daha beterı vardır allah korusun. ama allah karsıma esımı cıkardı ıyı huylu vıcdanlı bırı. ıçı ıçını yıyo bılıyorum ama tekdir ile uslanmayanın sonu kötektir cok uyardım yardımcı oldum ama anlamyıo o kadar da sımaramaz dıyo.küfredemez dıyo. ya kafayı yıcem ınanın.

annenizin tavrı ne oldu eşiniz kardeşinizi dövünce,

onunlada kırgınlık varmı aranızda

Esinizle gorumcenizin nisanlisi ortak olsa anlarim. Biri birikim yapmis, zengin, digeri orta halli.

Esinizi baska bir adamin zenginligi icin cezalandirmaniz mantik disi ve affi yok.

Dolayisiyla adam gurur yapmis, cigrindan cikmis.

Keske siz de zengin koca pesinde olan kadinlardan olsaydiniz.

öncelikle bu yaşadıklarınızı ve kendi hatalarınızı görebildiğiniz ve çoğumuzun itiraf bile demeyeceği kıskançlıklarınızı itiraf ettiğiniz için tebrikler..

ben hayatta her insana herşeyin adaletli verildiğini düşünüyorum.. herşeyi mükemmel giden bi insan görmedim.. zengin olabilir karşı taraf ama sizin kadar iyi bi eşi olamaybilir..ya da sizin öyle bi çocuğunuz olur ki paradan, zenginlikten daha fazla gurur verir size.. anlattğınızıa göre eşiniz size ve alilenize değer veriyor böyle düşüncelerle evliliğinizi köreltmeyin..

annenizin tavrı ne oldu eşiniz kardeşinizi dövünce,

onunlada kırgınlık varmı aranızda

üzüldü çok ama kardesımın anneme yaptıkları bini astı. hakaretler küfürler ezıyetler annam calısmıyo utanmadan para ıster canını yer, annem bana anlatır bende üzülürüm. annem elıne sağlık oğlum hakettı bunu dedı. dedem vardı o da esıme benım yapamadığımı yaptın oğlum buna lazımdı dedı. esım arkasından zulmetmeyeceksın bu insanlara ezdırmem onları dıye bağırdı. ınan bak anneler günü anneme gıtmısız anneme dıor kı' ehh hade anneler günün kutlu olsn op elımı gülüyor esım sustu sonra evde bıseylerı satmıs benım kızlığımdan kalan ona kızdım sus gerızekalı dıye bağırdı bana sonrada anneme cok kötü defol gıt manasında ığrenç bı küfür edınce esımde sen nasıl bı adamsın lan karaktersız ınsan üzmeyeceksın bu ınsanları dıye yumrukladı o da karsılık verdı büyüdü gıttı. ayy anlatırken gözlerım doluyo. delırcem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…