- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
- Konu Sahibi watershine
-
içimi dökme ıçın cünkü hatalıyım ve nasıl düzelteceğımı bılemıorum kardesımı dovmesı de tuz bıber oldu. gercı kardesım bardağı çok tasırdı o ayrı. galıba bırıkım bunlar. hala gelmıs bana dün sen ıyı değılsın yalvarıyorm düzel sen ıyı ol sana en güzellerını yapcam dıyıp optü benı. vıcdanım sızlıyor.
görümcenlerle maddiyatınızı kıyaslıyosunuz . peki görmcenin eşi , senin eşin kadar sakin ve sabırlımı....en güzel zenginlik eşinin sabır ve suküneti.... ama sen böyle yaparsan bunuda kaybedeceksin....
moralini bozmak istemem... ama herşeyi bozan sen ken , düzeltmekte senin elinde...eşine bir özür borcun var.....eşinde attıgı tokat için özür dilemeli....
ve sizde bu konuyu bir daha açmamak üzere kapatmalısınız hem içinizde, hem dışınızda....
umarım herşey düzelir....
Merhabalar öncelikle ben 1 senelik evli bir bayanım. eşimle tartışmalarımız oldu bu süre zarfında bazen gürültülü bazen öylesine her seferınde aştık,düzelttık. Ama eşimin ablası evleniyor ve galıba ben onu kıskanıyorum,içteniçe ben okadar özene bezene yapamadım evimi çünkü. İstediğim gibi olmadı paramız kısıtlıydı. ama ablası ve nısanlısı maddı olanak olarak cok ıyıler bızden. Ev aldılar biz kiradayız, esyaları son derece lüks, arabaları cok lüks, yazlıkları var var da var. Ve ben son zamanlarda bunu eşimin yüzüne vurmaya, ona süreklı laf sokup,iğnelemeye başladım. Misal eşim normal bı sekılde sakın sakın otururken bızım hıçbıseyımız güzel değıl gor bak ablanın saray gıbı olcak acaba neden felan dıyıp suçluymaya basladım. Defalarca uyardı huzurumuz kacıcak dedı dınlemedım 15 gün hıçbır cinsi münasebetı bırakında opmedım bıle kı cok sevıyorum onu. gecenlerde yıne laf soktum ve sonunda patladı evdekı esyaları ordan oraya fırlattı üstüne bana da tokat attı.cok ağladım kırgınımda. Sonra bu anneler günü annemlere gıttık kardesım madde bğımlısı ve tedavı gorüyor herkesın ortasında sacma sapan hareketler küfürler ettı anneme esımde dayanamadı onu dövdü. Hepsi üstüste geldı. İnanın cıldırcam.Ne yapmalıyım bılemıyorum.Esım normalde sakın yapılı bı ınsandır cok sabreder ama patladı sonunda.
Konu sahibi hatasının farkında ve düzeltmek için sizden öneriler bekliyor. Hatasını yeniden yeniden yüzüne vurmak yerine bunu aşabileceği öneriler sunmanız yerinde olur kanaatindeyim.
Konu sahibi size de önerim eşinizden içten bir özür dileyip hatanızı anladığınızı hissettirin. Hayatta her şey maddiyat değil. Tabii ki bu devirde hayat eskisi gibi iki gönül bir olunca samanlık seyran olur tadında değil ama çalıştığınız sürece her istediğinizi yavaş yavaş da olsa yapabilirsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun.
görümcemi çatır çatır kıskanacağım
bunu malzeme yaparak kocamın gururunu yerle bir edeceğim
15 gün etmediğimi bırakmayacağım
o adam da gelip benden özürler dileyecek, ay ben sana en güzellerini yaparım aşkısı, canısı, bal deresi diyecek
vallahi adama saygım kalmaz
o ne ya
canım sadece konunu okudum hatanın farkındasın bu çok güzel sende farkındasın bu yaptığın sadece seni ve eşini mutsuz eder
hayat bu bazılarına iyi bazılarına kötü davranabilir ama herşeyde bir hayır vardır diye düşünmelisin elindeki güzellikleri görmelisin var olanla mutlu olmalısın
mal mülk herşey gelip geçici önemli olan sağlık huzurdur bu yaptığın kıskançlık seni bir süre sonra hasta etmeye başlar sonra eşinde senden sıkılıp terk ederse eline ne geçer birde onu düşün ve kıskançlığınla başetmeye çalış
belki sana yardımı olabilir diye ben kendimden örnek vereyim ben 2 üniversite mezunuyum 32 yaşındayım ama senelerdir geçici olarak öğretmenlik yapıyorum benle aynı sınıftan mezun olan arkadaşlarım çok iyi mevkilerdeler
çevremdeki benle yaşıt abim kaynım ablalrım falan üniversite mezunu çok iyi konumadalar ekonomik olarak çok iyi durumdalar evleri arabaları var ama bizim evimiz bile yok ama ben onları hiç kıskanmadım bunlardan gurur duyuyorum inş Allah'ım onlara daha çok verir
demekki benim rıskım bu kadarmış diyip şükrediyorum aksi halde hep kendime zarar veririm çünkü
ben senin kıskançlığından çok eşinin kardeşine vrumasına üzüldüm yazık sonuçta tedavi gören bir kişi kendini bilmiyor neden dövüyor bu hakkı kendinde nasıl buluyor bende asıl sorunda burda lütfen eşinin sana ve kardeşine bir daha vurmasına izin verme şiddete devam ederse senden daha çok eşinin tedaviye ihtiyacı olacaktır
arkadaşım sen iyimisn..nedir bu ya ablasının durumu iyi saray gibi evi olacak..arabası son model eşyaları lükss kusura bakma ama sanane....o onun kısmetiymişş ilerde senin kısmetinde neler var kim bilioo....hem kısmetinde maddi anlamda gayri menkul yoksa bile huzurn yerindemi sağlığın yerindemi ?ayakların tutuyomu?gözlerin görüomu? daha ne olsun.. şükür et otur...bankacıymışın profilinde öyle yazıo işsiz kaç insan var biliomusun.. haberleri izliomusun insanlar neler yaşıoo...
bu kıskançlık seni zamanından önce yaşlandırır haberin olsun... sakin adam ne hale gelmişş .. oda istemezmii seni daha iyi şartlarda yaşatmayı....hem evlenirken yazlık lüks araba düşünseydin şimdi adamı üzmeye nasıl için el verio...
huzurun olsun arkadaşımm biraz ağır yazmış olabilirm işyerindeyim çok hızlı yazdım yinede kusuruma bakma..
ama ne olur bunlar çok basit sebebler insanlar neler yaşıo derken kendimdende örnek vermek istyrm sana linki okursan anlarsın beni daha iyi...Mutluluklar seninle olsun.. huzurunu tadın 3. şahıs için sakın bozma...
yeni aklıma geldi o zaman hülya avşarıda kıskanalım ünlü bi kadın birsürü maddi olanakları var....julia roberts da kıskanalım...
milletvekillerinide kıskananalım maaşları iyi dkunulmazlıkları var.. görümcenin suçu ne senin yakınında olmakmı? bence egona durrr dee herkesin kısmeti ayrı deanlaştıkmı
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...ik-2-ay-oldu-hala-icim-acio-duzelirmiydi.html
Merhabalar öncelikle ben 1 senelik evli bir bayanım. eşimle tartışmalarımız oldu bu süre zarfında bazen gürültülü bazen öylesine her seferınde aştık,düzelttık. Ama eşimin ablası evleniyor ve galıba ben onu kıskanıyorum,içteniçe ben okadar özene bezene yapamadım evimi çünkü. İstediğim gibi olmadı paramız kısıtlıydı. ama ablası ve nısanlısı maddı olanak olarak cok ıyıler bızden. Ev aldılar biz kiradayız, esyaları son derece lüks, arabaları cok lüks, yazlıkları var var da var. Ve ben son zamanlarda bunu eşimin yüzüne vurmaya, ona süreklı laf sokup,iğnelemeye başladım. Misal eşim normal bı sekılde sakın sakın otururken bızım hıçbıseyımız güzel değıl gor bak ablanın saray gıbı olcak acaba neden felan dıyıp suçluymaya basladım. Defalarca uyardı huzurumuz kacıcak dedı dınlemedım 15 gün hıçbır cinsi münasebetı bırakında opmedım bıle kı cok sevıyorum onu. gecenlerde yıne laf soktum ve sonunda patladı evdekı esyaları ordan oraya fırlattı üstüne bana da tokat attı.cok ağladım kırgınımda. Sonra bu anneler günü annemlere gıttık kardesım madde bğımlısı ve tedavı gorüyor herkesın ortasında sacma sapan hareketler küfürler ettı anneme esımde dayanamadı onu dövdü. Hepsi üstüste geldı. İnanın cıldırcam.Ne yapmalıyım bılemıyorum.Esım normalde sakın yapılı bı ınsandır cok sabreder ama patladı sonunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?