çok kötüyüm...kızlar yardım...

eşin "yılın en sabırlı kocası" oscar ödülüne layık,adam hala seni düşünüyor helal olsun!

Olan anneciğinize olmuş.
Adamı delirtmişsiniz nihayetinde. Ve son noktada zarar gören anneniz olmuş.
Size yaptıkları kabul edilebilir her ne kadar haketmiş olsanız da.
Ben olsam gider dava açardım size. Hiç sizin gibi biriyle uğraşmadan.
Ne kadar çirkin yaptıklarınız. Böyle düşünen, söyleyen ve yapan bir kadınla hala evli kalabilen bir erkek.
Kıymetini bilin.
Kendinize gelin ve herşeyden önemlisi haddinizi bilin.

Konu sahibi arkadaşım seni yargılamıyorum, eşin haklıyken şiddet yüzünden haksız duruma düşmüş ama senin payın büyük...
Dünya gelip geçici, hiç bir zaman 3 kuruşa meyletme aza kanaat etmeden çoğu hiç bulamazsın.
Ne demişler güzelliğine güvenme bir sivilce yeter, zenginliğine güvenme bir kıvılcım yeter.
Nazar etme ne olur çalış seninde olur...
Böyle daha çok sıralarımda sen de biliyorsun hepsini :)
Eşinden özür dile, kimsenin hayatı mükemmel değildir.
Şu forumda sevip kavuşamayanlar hatta sevdiğinin elini bile tutmak nasip olmamış insanlar var.
Sevdiğin insanla evlenmişsin bunun kıymetini bil. Varsın olmasın malın mülkün. Azıcık aşın ağrısız başın...
Keşke para her şeyi çözebilse...

esım benden bunca yaptıklarıma rağmen ozür dıledı öptü dısarı cıkardı yemeğe konustuk. senden tek bısey ıstıyorum huzur dedı. nasıl ıçım acıdı anlatamam. hayaımda ılk defa canımdan cok sevdığım bırının canını yaktım va vicdan azabı cekıyorum. senı ıyı nıyetın ıçın sevdım ben. benı hayal kırıklığına uğrattın dıyor kardesım ıçınde çok üzgün ama eğer onun abısıysem o dayağı hakettı dıyor çünkü gercekten cok kenara cektı konustu. doktorlar buldu o üstüne anneme küfredınce bı de anneler gününde dayanamadı. düsünün kı annem bıle hak verıyo esıme bu konuda. çünkü anneye alanen küfredılmez helekı ortalıkta.

Konu sahibi hatasının farkında ve düzeltmek için sizden öneriler bekliyor. Hatasını yeniden yeniden yüzüne vurmak yerine bunu aşabileceği öneriler sunmanız yerinde olur kanaatindeyim.

Konu sahibi size de önerim eşinizden içten bir özür dileyip hatanızı anladığınızı hissettirin. Hayatta her şey maddiyat değil. Tabii ki bu devirde hayat eskisi gibi iki gönül bir olunca samanlık seyran olur tadında değil ama çalıştığınız sürece her istediğinizi yavaş yavaş da olsa yapabilirsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun.

görümcemi çatır çatır kıskanacağım
bunu malzeme yaparak kocamın gururunu yerle bir edeceğim
15 gün etmediğimi bırakmayacağım
o adam da gelip benden özürler dileyecek, ay ben sana en güzellerini yaparım aşkısı, canısı, bal deresi diyecek
vallahi adama saygım kalmaz
o ne ya

Eşiniz yerden göğe kadar haklı. sonunda patladı demişsiniz adam zor bile dayanmış yani. Madem lüks içinde yaşamak istiyordunuz zengin koca buldaydınız bence. mutluluk önemli huzur önemlı para değil.

ben anlamıorum bu tarz ınsanları adam yerden göğe kadar haklı ve hala her seyın en ıysını yapıcam dıo olayı kapatmaya calısıo.

bence sen kedını toparla ve ne ıstedıgıne karar ver bılerek ve ısteyerek evlendın esınle bır baskasının evı guzel dıye kocayla kavga mı edılır tek basına ayakta duracak maddı gucum var demıssın o zaman o maddı gucu evıne harca yenıle evıne adamaın ustune gıtme esın sonuna kadar haklı ve hala durumu tooparlamaya calısıo bır gun emın ol sabrı tasar kendını pat dıye kapıda bulursun.

Son düzenleme:
Kaç yaşındasın ? Çalışıyor musun ?
Çalışmıyosan bir işe girmeni öneririm.

Eşine içtenlikle,kıskançlığa kapıldığını ve ona istemeden haksızlık ettiğini söyleyip özür dile bence.

Bir daha böyle kıskançlığa kapıldığında kendini frenlemeye çalış.
Adam ne yapsın ? Hırsızlık mı yapsın ? Bunu düşün.
Herkesin imkanı belli.Daha gençsiniz ve çok yeni evlisiniz.Zamanla sizin de şartlarınız değişebilir.
Ama sizden iyisi her zaman olacaktır,bunu da unutma.

canım sadece konunu okudum hatanın farkındasın bu çok güzel sende farkındasın bu yaptığın sadece seni ve eşini mutsuz eder
hayat bu bazılarına iyi bazılarına kötü davranabilir ama herşeyde bir hayır vardır diye düşünmelisin elindeki güzellikleri görmelisin var olanla mutlu olmalısın
mal mülk herşey gelip geçici önemli olan sağlık huzurdur bu yaptığın kıskançlık seni bir süre sonra hasta etmeye başlar sonra eşinde senden sıkılıp terk ederse eline ne geçer birde onu düşün ve kıskançlığınla başetmeye çalış
belki sana yardımı olabilir diye ben kendimden örnek vereyim ben 2 üniversite mezunuyum 32 yaşındayım ama senelerdir geçici olarak öğretmenlik yapıyorum benle aynı sınıftan mezun olan arkadaşlarım çok iyi mevkilerdeler
çevremdeki benle yaşıt abim kaynım ablalrım falan üniversite mezunu çok iyi konumadalar ekonomik olarak çok iyi durumdalar evleri arabaları var ama bizim evimiz bile yok ama ben onları hiç kıskanmadım bunlardan gurur duyuyorum inş Allah'ım onlara daha çok verir
demekki benim rıskım bu kadarmış diyip şükrediyorum aksi halde hep kendime zarar veririm çünkü
ben senin kıskançlığından çok eşinin kardeşine vrumasına üzüldüm yazık sonuçta tedavi gören bir kişi kendini bilmiyor neden dövüyor bu hakkı kendinde nasıl buluyor bende asıl sorunda burda lütfen eşinin sana ve kardeşine bir daha vurmasına izin verme şiddete devam ederse senden daha çok eşinin tedaviye ihtiyacı olacaktır

arkadaşım sen iyimisn..nedir bu ya ablasının durumu iyi saray gibi evi olacak..arabası son model eşyaları lükss kusura bakma ama sanane....o onun kısmetiymişş ilerde senin kısmetinde neler var kim bilioo....hem kısmetinde maddi anlamda gayri menkul yoksa bile huzurn yerindemi sağlığın yerindemi ?ayakların tutuyomu?gözlerin görüomu? daha ne olsun.. şükür et otur...bankacıymışın profilinde öyle yazıo işsiz kaç insan var biliomusun.. haberleri izliomusun insanlar neler yaşıoo...

bu kıskançlık seni zamanından önce yaşlandırır haberin olsun... sakin adam ne hale gelmişş .. oda istemezmii seni daha iyi şartlarda yaşatmayı....hem evlenirken yazlık lüks araba düşünseydin şimdi adamı üzmeye nasıl için el verio...

huzurun olsun arkadaşımm biraz ağır yazmış olabilirm işyerindeyim çok hızlı yazdım yinede kusuruma bakma..

ama ne olur bunlar çok basit sebebler insanlar neler yaşıo derken kendimdende örnek vermek istyrm sana linki okursan anlarsın beni daha iyi...Mutluluklar seninle olsun.. huzurunu tadın 3. şahıs için sakın bozma...

yeni aklıma geldi o zaman hülya avşarıda kıskanalım ünlü bi kadın birsürü maddi olanakları var....julia roberts da kıskanalım...
milletvekillerinide kıskananalım maaşları iyi dkunulmazlıkları var.. görümcenin suçu ne senin yakınında olmakmı? bence egona durrr dee herkesin kısmeti ayrı de anlaştıkmı

http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...ik-2-ay-oldu-hala-icim-acio-duzelirmiydi.html

sizi çok iyi anlıyorum aynı sorun bende de var malesef sorun demiyeyim de küçük bir kıskançlk bendeki bende yeni evlenen görümcemi kıskandım resmen durumu daha iyi ve şartları daha iyi olduğu için ama eşime belli etmedim şuanda biraz daha yendim bu duygumu hiç bişey benden önemli değil eşinize de hak vermedim tokat atmasını gerektirmez başka şeylerle meşgul edin kendinizi konuşun eşinizlede anlıyacaktır sizi

canım sende hatanın farkındasın keşke olmasaydı ama herşeyde bir hayır vardır,
Bazen böyle patlamalar olmadan içinde bulunduğunuz durumun kıymetini bilemezsiniz.
Sende de bu durum olmuş,şimdi eminim ki eşinin kıymetini daha iyi anlamışsındır.
Zengin olanların çoğunda huzur yok unutma...
Eşine ve yuvana sahip çık,çok sevdiğim bi söz var sana da söyliyeyim:
EN İYİSİ İNSANIN ELİNDE VAR OLANDIR,BAŞKASINDA OLANIN SİZE HİÇ BİR FAYDASI YOKTUR.

çok tesekkür ederım desteğınız ıçın. hatamın farkındayım ve düzeltmeye tekrarlamamaya yemınlıyım. sadece paylaşmak ve bılgı almk amacıyla yazdım.

siz hakim değılsınız ben de sanık değılım. burada bır hakım varsa esım ve ben onun sanığıyım. bukadar acımasızca yargılamanız bıraz fazla. ben sadece mantığı sağlam benden daha tecrübelı arkadaslarımla paylasmak ıstedım okadar.yaptığımın yanlış olduğunun farkındayım zaten. ve bu bana ders oldu. kocama saygıma gelınce o arttı azalmadı ama kendıme saygım azaldı çünkü cahılce, çocukça davrandım ve canımın parcasını üzdüm.pışmanım,sizse kendınıze yontup kıstas çıkarmısınız.ben sıze naparsınız demedım kı sadece paylastım. acımasısca elestırmeyın.VE BANA HAYATINIZDA HATA YAPMADIM DEMEYIN.HERKES YAPAR. BEN DE YAPTIM.

aslında esım kardesımle cok uğrastı aılecek uğrasıyoruz. bıraktı gıbı oluyor maddeyi. sorumsuz calısmıyor tembel, herseyı anlarımda dıyor küfretmesı sabrını tasırdı cok yoksa normalde yapmaz. Benım büyük katkılarımla son 2 haftam kabusa döndü.

senın yasadıklarını okuyunca dahada ıyı anladım sacmalığın dıbıne vurduğumu allah sabır versın sana ucuz kurtulmussun canım.

Yapacağınız şey belli.Yaşadığınız o 15 günü çok mükemmel bir şekilde telafi edip,eşinizden özür dileyeceksiniz.Asla bu konuları açmayın.Hatamı anladım.Her türlü konuyu kapatalım,bu tarz muhabbet olmayacak aramızda diyin.1 kaç gün güzel sofralar kurun,birlikte bol vakit geçirin.Evliliğin ilk zamanları kavgalar aşırı olur,ama düzeltmesi bir o kadar kolay olur.Eşinin sevdiği ince jestler yap.Gönlünü kazan...Bol şans:)

bence bunun farkına varman bile çok önemli ve işini kolaylaştıracak.
doğru yoldasın, hatanın sende olduğunu kabullenmek bile büyük bir adımdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…