arkadaşlar daha önce de sağlık sorunum nedeniyle konu açmıştım...Akciğer ve kalp nakli olmam gerektiğini yazmıştım ...bu nakilde en iyi yer Viyana ama ne yazık ki bu umudumda sona erdi doktor hastalığımın son evresinde olduğumu söyledi ve yapılacak birşey kalmamış sadece ilaçlarla nereye kadar yaşarsam ölümden korkmuyorum sadece kendimi çok kötü hissediyorum... evde oturup ölümü beklemek çok zor birşey ...
arkadaşlar daha önce de sağlık sorunum nedeniyle konu açmıştım...Akciğer ve kalp nakli olmam gerektiğini yazmıştım ...bu nakilde en iyi yer Viyana ama ne yazık ki bu umudumda sona erdi doktor hastalığımın son evresinde olduğumu söyledi ve yapılacak birşey kalmamış sadece ilaçlarla nereye kadar yaşarsam ölümden korkmuyorum sadece kendimi çok kötü hissediyorum... evde oturup ölümü beklemek çok zor birşey ...
BU durumda ne söylenir hiç bilmiyorum ama Allahtan umudunu kesme rabbim acil şifa versin
Canım üzme kendini hep dua et.kaç yaşındasınız?
Allah şifanızı versin inş. Başka başka doktorlara da göründünüz mü. Allahtan umut kesilmez, hiç belli olmaz.
yapılacak bir şey kalmadı ne demek.
yapılacak elbet bir şeyler vardır ben hep buna inanıyorum.
ne diyeceğimide bilemedim şuan.
allahımm senin ömrüne ömür katsın.hastalığına derman versin inşallah..
konu başlığını görünce hiç böyle bir şey görmeyi beklememiştim.
önceki konularını bilmiyorum nasıl bir sorunun vardı da hem kalp hem akciğer nakline ihtiyacın var?
çok üzüldüm canım ya yaşın da çok genç.
başka başka doktorlara kesinlikle gidin.
Allah'tan ümit kesilmez.
Çok çok geçmiş olsun.
rabbim şifalar versin umudunuzu yitirmeyin dua edin
yapılacak birşey kalmadı diyen doktorlar malesef ben değilim hem zaten bende sonlara geldiğimi anlıyorum eskiden 100 metrede yorulurken şimdi iyicene tıkandım yürüyemiyorum tuvalet ihtiyacımı bile karşılayamıyacak duruma geldim neredeyse...ve bir de bu şekilde okula gidiyorum son senem ben hiç pes etmedim ama son artık bunu hissediyorum...
şimdi nakilde olmuyor bunları söyleyen gerçekten işinde çok iyi doktorlar ...doğduğumdan beri kalp hastasıyım ...malesef yapacak bir akciğer nakli ile kalp umudu vardı son evresinde olduğum için yapılmıyor canım...
canım çok ama çok zor.biliyorum ama umudunu yitirme lütfen. dua et dualar edelim hep beraber.
çıkmadık candan umut kesilirmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?