​hadi hanımlar cerene salatı tefriciye okumaya başlıyoruz hepimiz katılalım dua edelim allah karşılıksız edilen duaları boş çevirmez
konu açıyo şimdi okuduğumuz kadar yazarız hergün
pulmoner hiper tansiyon ayerza hastalığıda deniliyor 4 evresi var ben son evredeyim doktorlarım dedi en akciğer ve kalp naklinde en başarılı yer viyana imiş ama ben son evrede olduğum için oda yapılamıyor canım pulmoner hipertansiyonum 120 normal insanda bu 20 bende ise 120 canım konuyu açtım
arkadaşlar beni yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum kendimi çok yalnız değersiz hissediyordum şimdi biraz daha iyiyim sağolun ...
arkadaşlar daha önce de sağlık sorunum nedeniyle konu açmıştım...Akciğer ve kalp nakli olmam gerektiğini yazmıştım ...bu nakilde en iyi yer Viyana ama ne yazık ki bu umudumda sona erdi doktor hastalığımın son evresinde olduğumu söyledi ve yapılacak birşey kalmamış sadece ilaçlarla nereye kadar yaşarsam ölümden korkmuyorum sadece kendimi çok kötü hissediyorum... evde oturup ölümü beklemek çok zor birşey ...
Dua konusunu göremedim link alabilir miyim? Ben de okumak istiyorum. Rabbim şifa versin canım umudunu kaybetme sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?