Çok kötüyüm... Nasıl basa çıkacağım bu acıyla bilmiyorum..

Kafkas322

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2018
1.032
246
43
33
İnanın kime anlatsam kime söylesem içim rahatlamıyor. Hala konu açıp içimi dökmeye çalışıyorum. 4 yıllık iliskimde 2 defa aldatıldım hep hakaret yedim ama sevdiğim icin kaldım. Evlenmeyi istiyordum kendim memurum onun daha düzgün işi olmadığı için olmadı. Ailem de istemiyordu işi Yok diye. Geziye gittim bunu bahane ederek beni aldattığı kızı aramış kıza yazdım bunh öğrendim bana onla konuşmadım dedi konusmus beni çekiştirmiş istesem o kızla çıkardım dedı bak konusmuyorum bile dedi. Meğerse kızla konusmus ve konustuklarımızı kimseye söyleme demis. Öğrendim ağzıma geleni söyleyip bi daha arama beni dedim. O üstüne üstlük kalkıp sen beni bulamıcaksın bitti Artık diyor. Bana ulaşamayacaksın diye yazmıs. Sonra arkadaşından aradı beni bana hic inanmadın ona inandın sen evlenirsin iki güne dedi ben o kızla cıkacam dedı umrumda değil ne yaparsan yap dedim. Biliyorum arkadaşlarınla gez diye böyle diyorsun dedi. Sonra arkadası aradı beni o seni seviyor 4 yıllık iliskinize yapmayın bunu dedi dedim beni aldattı defalarca hep affettim bu sondu ddim hatrıma son kez konusun dedi hayır dedim. Bi de o üste cıkıyor. Canım yanıyor hem de cok. Yediremiyorum kendime bunları. Unutmıcam gibi geliyor. Cok sevmiştim. Bana neler yaşattı ama unutamam diye cok korkuyorum

unutursun bal gibi unutursunn ;boyle sacma sapan bi adamdan uzak dur evlenince hic gidemiyorsun daha zor oluyor...Rabbim sana adamin yuzunu gostermis sukret ve karsina cikacak dogru adami bekle bazen kriz anlarin olacak mesaj atmak istiyceksin oyle anlarda telefonunu uzaklastir kendindem disari cik gez toz

Başlığı okuyunca birisi öldü sanıp destek olmak için gelmiştim, konu ne çıktı...

İnşallah çevrenizde hiç ölüm olmaz, bu saçmalığa "başa çıkılmaz acı" diyorsanız benim gibi babanızı kaybetseniz kafayı yersiniz herhalde.

Barışıp boynuz cilalamak mı istiyorsunuz ben anlamadım.

Yoksa siz de "evlenince değişir sandım"cılardan mısınız?

Allahini seversen neden yapıyorsun bunu kendine güzel kardeşim sen bu kadar değersiz misin?
Dönme
Dönme
Dönme
Dönersen gözyaşı dönersen pişmanlık dönersen aşağılanma
Adamın kendine hayrı yok sen delirdin mi ?
Memurum diyorsun seni hak eden biri çıkar karşına seni aptal yerine koyuyor görmüyor musun ucuz vicdan yaptırma hareketleri vesaire
Kendine acı çektirmek aşağılattırmak hoşuna mı gidiyor?

Adam sizi aldatmışsa demek ki sevmiyordur aşkla.Erkeklerin doğasına aykırı tek eşlilik goygoyu hiç çekemem şimdi.Aşk ve tutku varsa yapmaz böyle bir şey.Beni sevmeyen ve bana saygı duymayan adamın arkasından yas tutacak insan da değilim.

Az saygı duyun kendinize yahu.Aldatan insan affedilmez.İlişkiyi mecburiyetten değil mutlu olmak için yaşayın.

Eğer yardımcı olacaksa şöyle düşünün: Siz bu adamı aldatsanız bir kere bile dönüp suratınıza bakmaz.Dik durun dik

Süper yorumm
ask acisi zamanla gecer,ama kendinizden taviz verdiginiz ne zaman akliniza gelse caninizı yakacak...
kesinlikle öyle.. duygularına hükmedip kestirip atsan özlem biter.. onsuz yapılamayacak hiçbirşey yok bu dünyada... küçücük bir bebek annesiz büyüyebiliyorsa.. onsuz yapılamayacak tek bir şey yok yeryüzünde..

Unutursun için yana yana
Unutursun ölüm sana, bana
Zaman basıp kanayan yarana
Unutursun unutursun...

size hiç üzülmüyorum;nedeni
aynı minvalde açtığınız eski konular, buradaki yorumları ciddiye bile almayışınız..
kendinize hiç bir şekilde uymayan ve sizi 2 defa (1 kere oldugunda şans verilmiş, güvenilmiş ve ayrıca bu sizin bildiğiniz adet) aldatıp aptal yerine koyan hala daha dalga geçen bir adamı ısrarla oldurmaya çalışmanız, (adam bayağı p.ç bu arada)
ciddi ciddi psikolojik yardım,destek almak ve de kendinizi sevmek yerine sizi dibe sokan bu adamın peşinde olmanız .. kendinizi soktugunuz durumlar..daha da yazılır bu..
o yüzden başınıza gelenleri hakediyorsunuz, maalesef.

Rabbim başa cikamayacak dert vermesin. İnsanlar kaç yıl aynı yastığa baş koyduğu eşlerini unutuyor silip atıyor . İnsanlar evlat acısı yaşıyor. Adam sizi aldatmis bunun bir defası iki defasında olmaz çünkü hep tekrar edecek. Mesleğiniz ve işiniz varmış ne işin var bu adamla ? Kendi hayatına bak

Aldatilmissin ustune bide iliskiyi devam ettirmissin daha ne? Ayril ya bosver kurtulmus olursun emin ol. Bi kadinlik gururun var seninde. Sevgide bi yere kadar bi yerden sonra saygi gerek bence.

Taviz tavizi doğuruyor acı ama ilkinde hadi şans verdin ikinci oluyor tekmeyi basman lazımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…