Çok kötüyüm... Nasıl basa çıkacağım bu acıyla bilmiyorum..

Yaşattıklarına sevgime emeğime çok yanıyorum

Evli olup her gün ağlamayı mı tercih edersiniz?

Lütfen denginizi bulun...
Siz memurunuz, onun işi yok...
Tabi sizi aşağılar hakaret eder, çünkü aşağılanmışlik sendromu var ilişkinizde..

Sen basa cikilmaz aci gormemissin de seni aldatan sevgilinden ayrildin diye dunyanin sonu geldi saniyorsun.
Allah baska dert vermesin ne diyim
Unutmaya calis
Ya da affet .

Onu tanrilastirmaya bı son ver artık. Aldattığı halde işi gücu olmadigi halde evlenmek için cabalamissin. Seni çok daha güzel seven çok daha aşık olabilicegin bı erkekle tanışmak varken kismetini bunla kapama allasen bacim

Haklısın . Belki de daha cok asık olacağım biri çıkar karşıma . Ama onu unutamamktan cok korkuyorum

Ya karşıma çıkmazsa. Ya bir daha sevemezsem
Yaa sen bile inanmıyorsundur bu dediğine. Kim ölene dek aşk acısı çekmiş kim aşkından ölmüş. Böyle şeyler için kendini harap etme Allah'ın gücüne gider maazallah daha beterini yaşatır sana. Şimdilik taze diye böyle hissettiğini inan. Ben geceleri kendi koluma sariliyodum bazı acılarını öyle atlatmistim. Önce ilacı kendinde bul sonra da yeni biri için kendini hazirla

Evlat acısı okumaya girdim, nasıl teselli edeceğimi bilmeden. Dayanılmaz tek acı o çünkü.

Önce bi hayatınızın merkezinden çıkarın şu adamı. Kurtulmuşsunuz, evlenmeniz gereken son adamla hayaller kurmuşsunuz elinizde patlamış. Bi daha aynı hatayı yaparsanız, tekrar aldatılır, tekrar hayal kırıklığı yaşarsınız.

Suan belki yeni diye böyle hissediyorum bilemiyorum. Bunca yıl ayrılacak gücü kendimde bulamamıştım. Ama artık ayrılmam lazım dedim. Dayanamadım slaak yerine konmaya. Seviyorum deyip her haltı yemesini kaldıramadım. Yalan dolan icinde yasayan bir insan o. Hakkımı allah ona bırakmıcak Eminim ki. Allah büyük. O hep kapılar açtı bana ben kapattım ama artık şansımı kaybetmicem

Ben bu zamana kadar her tartısmamızda ona döndüm. Yalvardım kısacası. Cok ezdirdim kendimi. Tartıstık arkadaşlarına bile ulaştım . En son tartısmamızda arkadaşlarıma ulaşma dedi. Yok beni bulamazsın Yok söyle Yok böyle. Bekliyor ki yediği o kadar halta ragmen yazayım. Ama artık değil. Ben ona ne yazarım ne de ederim. O da artık yazmaz bana zaten. Sadece tüm bu olanları unutmak istiyorum cok darbe yedim ondan

Yazacak o sıze.. Fakat sakın dönmeyın..
Aynı şeyleri tekrar yasamayı goze alıyorsanız barışın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…