Haklısınız ama iste bırakmak gitmek cok zor geldi.Taviz tavizi doğuruyor acı ama ilkinde hadi şans verdin ikinci oluyor tekmeyi basman lazımdı
Evet ben seni çok cektim bırak bu Sefer de benim hatam olsun dedi beni bir daha asla bulamazsın dedi bana . Bi iyiyim bir kötü bilmiyorumAllahini seversen neden yapıyorsun bunu kendine güzel kardeşim sen bu kadar değersiz misin?
Dönme
Dönme
Dönme
Dönersen gözyaşı dönersen pişmanlık dönersen aşağılanma
Adamın kendine hayrı yok sen delirdin mi ?
Memurum diyorsun seni hak eden biri çıkar karşına seni aptal yerine koyuyor görmüyor musun ucuz vicdan yaptırma hareketleri vesaire
Kendine acı çektirmek aşağılattırmak hoşuna mı gidiyor?
Dahası Yok zaten bittiAldatilmissin ustune bide iliskiyi devam ettirmissin daha ne? Ayril ya bosver kurtulmus olursun emin ol. Bi kadinlik gururun var seninde. Sevgide bi yere kadar bi yerden sonra saygi gerek bence.
Hiçbişey zor değil aslında. Herkes yaşıyor bunu geçiyor ve mutlu oluyor dimi. Olmasa onlarda yapamaz öyle düşün. Oluyor yani devam ediyor hayat. Sadece ilk 2 ay sıkıntı sonra insan acılı seylerden sıkılıyor zaten.Haklısınız ama iste bırakmak gitmek cok zor geldi.
En iyisi cok iyi etmissin.Dahası Yok zaten bitti
Öyle yapacam aynenİyi olmuş.Neden? Kendine dönmen, değişmen için al sana ultimatom. Değiştir kendini. Saç baş makyaj giyim tarz vs.
Dönsün baksın o üzülsün sen değil.
Ona cok değer verdim. Cok hayal kurdum. O yüzden üzülüyorum. Kendime acıyorum .Arkadaşım yasamadigin sey kalmamis , kac kere aldatilmissin .
Hala onunla olacam diyerek üste cikan biri var karsinda sende bu adami unuturmuyum diye mi düşünüyorsun ?
Bende aldatildim zamaninda ,öğrenir öğrenmez bitirdim.
Sadece aldatildigima üzüldüm ayrildigimiza uzulemedim.
Yani ne yapacağız bunları yapanlara birde madalya mi takacagiz
Gercekten sevmistim. Bana arkadaşlarımdan bana ulaşmaya çalışma dedi. Daha önce yapıştım ayrılan benim sanki pesine düşecekmişim gibi. Aptal herif.Hemen planlar yap.
Yaz mevsimi
Turlar var.
Yaknuz da olsan katıl.
Arkadaşlarınla vakit geçir.
Yalnız kalma.
Hatırlatacak seyleri topla kaldır.
Acılı şarkı dinleme kahve falı vb baktırma
Köz gibi yanar ama geçer
Lütfen kendine değer ver
4 senen gitmiş 40 senen gitmesin.
Daha iyisine layıksın
İyi ki bitmiş diyeceksin.
Her yerden onu da arkadaşlatını da engelle
Ne yapmış diye bakma
Profiline vb girme
Çünkü nispet yapacak
Herkes kendine yakışanı yapar
Aşkın büyükse acın da büyük olmalı ana gececek, geçiyor.
İnsallah onlayken de pek mutlu değildim ya başkasıyla konusuyorsa diye içim içimi yerdi. O yüzden bitrdim daha fazlasına dayanamadımHiçbişey zor değil aslında. Herkes yaşıyor bunu geçiyor ve mutlu oluyor dimi. Olmasa onlarda yapamaz öyle düşün. Oluyor yani devam ediyor hayat. Sadece ilk 2 ay sıkıntı sonra insan acılı seylerden sıkılıyor zaten.
O beni aldattğında ailemin karşısına çıkaramaZdım ancak değişmesini bekledim olmadı. En son beni bi daha aldatırsan biter dedim ve yaptı . O yüzden tamamen bitti dönüşü YokUnutulmayacak ask acisi yoktur bana gore kim ne derse desin.. kaldi ki aldatilmissin. aldatmanin oldugu yerde ask,sevgi gibi seylerin lafi da olmaz zaten. evlenmek gibi bir hataya dusmedigin icin sukret bence.
Ayrıldım ondan. Bir daha dönüsü yok benim icinEninde sonunda ayrılacaksın bu adamdan. Dilerim bu evlenmeden olur.
annem ilk öğrendiğinde cok agladı evlenirsen unut beni dedi. Allah hep bi kapı açtı bana ama akıllanmadım. Bu sansı cok iyi degerlendiricem. Beni kaybetme korkusu olmayan bir insanla birlikteydim. Ve sonunda kaybettiNeden kendinizi göz göre göre ateşe atıyorsunuz? Sizi geçtim ailenize üzüldüm açıkcası. Okut, büyüt bu yaşa getir, hiç olmayacak birine kızın aşık olsun. Ailenizede kendinizede bunu yapmayın.
Aşk geçici, sevgi ise sadakat ve saygı varsa kalıcı. Sizin ilişkinizde hiçbir şey yok maalesef. Çalışan eli ekmek tutan kadınsın, kendi dengin biriyle birlikte olmalısın. Karşındaki insan seninle maddi yönden birlikte, bu ilişkide seven taraf sadece sensin.
Gözünü aç, dışarıda eli ayağı düzgün, ne kadar efendi saygılı adamlar var ne işin var bu adamlık yoksunu insanla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?