Çok kötüyüm... Nasıl basa çıkacağım bu acıyla bilmiyorum..

Ben ortada acıdan çok kurtuluş kutlaması gördüm. Kalkıp kendine gel ve git arkadaşlarında kop eğlen seni defalarca aldatan birisine ilke şansı verip affettiğin için sende suçlusun ama inanki ben ortada üzülecek bir şey göremedim
Yaşattıklarına sevgime emeğime çok yanıyorum

İnanın kime anlatsam kime söylesem içim rahatlamıyor. Hala konu açıp içimi dökmeye çalışıyorum. 4 yıllık iliskimde 2 defa aldatıldım hep hakaret yedim ama sevdiğim icin kaldım. Evlenmeyi istiyordum kendim memurum onun daha düzgün işi olmadığı için olmadı. Ailem de istemiyordu işi Yok diye. Geziye gittim bunu bahane ederek beni aldattığı kızı aramış kıza yazdım bunh öğrendim bana onla konuşmadım dedi konusmus beni çekiştirmiş istesem o kızla çıkardım dedı bak konusmuyorum bile dedi. Meğerse kızla konusmus ve konustuklarımızı kimseye söyleme demis. Öğrendim ağzıma geleni söyleyip bi daha arama beni dedim. O üstüne üstlük kalkıp sen beni bulamıcaksın bitti Artık diyor. Bana ulaşamayacaksın diye yazmıs. Sonra arkadaşından aradı beni bana hic inanmadın ona inandın sen evlenirsin iki güne dedi ben o kızla cıkacam dedı umrumda değil ne yaparsan yap dedim. Biliyorum arkadaşlarınla gez diye böyle diyorsun dedi. Sonra arkadası aradı beni o seni seviyor 4 yıllık iliskinize yapmayın bunu dedi dedim beni aldattı defalarca hep affettim bu sondu ddim hatrıma son kez konusun dedi hayır dedim. Bi de o üste cıkıyor. Canım yanıyor hem de cok. Yediremiyorum kendime bunları. Unutmıcam gibi geliyor. Cok sevmiştim. Bana neler yaşattı ama unutamam diye cok korkuyorum:KK43:
Evli olup her gün ağlamayı mı tercih edersiniz?

Lütfen denginizi bulun...
Siz memurunuz, onun işi yok...
Tabi sizi aşağılar hakaret eder, çünkü aşağılanmışlik sendromu var ilişkinizde..

Sen basa cikilmaz aci gormemissin de seni aldatan sevgilinden ayrildin diye dunyanin sonu geldi saniyorsun.
Allah baska dert vermesin ne diyim
Unutmaya calis
Ya da affet .

Onu tanrilastirmaya bı son ver artık. Aldattığı halde işi gücu olmadigi halde evlenmek için cabalamissin. Seni çok daha güzel seven çok daha aşık olabilicegin bı erkekle tanışmak varken kismetini bunla kapama allasen bacim

Onu tanrilastirmaya bı son ver artık. Aldattığı halde işi gücu olmadigi halde evlenmek için cabalamissin. Seni çok daha güzel seven çok daha aşık olabilicegin bı erkekle tanışmak varken kismetini bunla kapama allasen bacim
Haklısın . Belki de daha cok asık olacağım biri çıkar karşıma . Ama onu unutamamktan cok korkuyorum

Ya karşıma çıkmazsa. Ya bir daha sevemezsem :KK43:
Yaa sen bile inanmıyorsundur bu dediğine. Kim ölene dek aşk acısı çekmiş kim aşkından ölmüş. Böyle şeyler için kendini harap etme Allah'ın gücüne gider maazallah daha beterini yaşatır sana. Şimdilik taze diye böyle hissettiğini inan. Ben geceleri kendi koluma sariliyodum bazı acılarını öyle atlatmistim. Önce ilacı kendinde bul sonra da yeni biri için kendini hazirla

Evlat acısı okumaya girdim, nasıl teselli edeceğimi bilmeden. Dayanılmaz tek acı o çünkü.

Önce bi hayatınızın merkezinden çıkarın şu adamı. Kurtulmuşsunuz, evlenmeniz gereken son adamla hayaller kurmuşsunuz elinizde patlamış. Bi daha aynı hatayı yaparsanız, tekrar aldatılır, tekrar hayal kırıklığı yaşarsınız.

Yaa sen bile inanmıyorsundur bu dediğine. Kim ölene dek aşk acısı çekmiş kim aşkından ölmüş. Böyle şeyler için kendini harap etme Allah'ın gücüne gider maazallah daha beterini yaşatır sana. Şimdilik taze diye böyle hissettiğini inan. Ben geceleri kendi koluma sariliyodum bazı acılarını öyle atlatmistim. Önce ilacı kendinde bul sonra da yeni biri için kendini hazirla
Suan belki yeni diye böyle hissediyorum bilemiyorum. Bunca yıl ayrılacak gücü kendimde bulamamıştım. Ama artık ayrılmam lazım dedim. Dayanamadım slaak yerine konmaya. Seviyorum deyip her haltı yemesini kaldıramadım. Yalan dolan icinde yasayan bir insan o. Hakkımı allah ona bırakmıcak Eminim ki. Allah büyük. O hep kapılar açtı bana ben kapattım ama artık şansımı kaybetmicem

Evlat acısı okumaya girdim, nasıl teselli edeceğimi bilmeden. Dayanılmaz tek acı o çünkü.

Önce bi hayatınızın merkezinden çıkarın şu adamı. Kurtulmuşsunuz, evlenmeniz gereken son adamla hayaller kurmuşsunuz elinizde patlamış. Bi daha aynı hatayı yaparsanız, tekrar aldatılır, tekrar hayal kırıklığı yaşarsınız.
Ben bu zamana kadar her tartısmamızda ona döndüm. Yalvardım kısacası. Cok ezdirdim kendimi. Tartıstık arkadaşlarına bile ulaştım . En son tartısmamızda arkadaşlarıma ulaşma dedi. Yok beni bulamazsın Yok söyle Yok böyle. Bekliyor ki yediği o kadar halta ragmen yazayım. Ama artık değil. Ben ona ne yazarım ne de ederim. O da artık yazmaz bana zaten. Sadece tüm bu olanları unutmak istiyorum cok darbe yedim ondan

Yazacak o sıze.. Fakat sakın dönmeyın..
Aynı şeyleri tekrar yasamayı goze alıyorsanız barışın..

Back
X