Çok kötüyüm... Nasıl basa çıkacağım bu acıyla bilmiyorum..

Mezdeke aç iki göbek at. Yağların erisin. Kurtulmuşsun kız ne acısı. Adam kaç kere aldatmış seni, sektirsin gitsin. Elini sallasan ellisi.

Evet bu kızla aldattı. Öğrendim Kızla iletişime geçip. Yazışmaları gördüm attı bana. 8 ay aldattı sonrasında 3ay daha. En son da konuşmadım o bana yazıyor cevap vermiyorum dedi halbuki aramıs beni çekiştirmiş arkamdan saydırmış bir sürü
Kac yasindaydi sevdigin.cocukca hareketler yapmis.seni sevse onla ne isi olur.onu sevse senle ne isi olur.ikinizi birden idare etmek istemis.peki ailenden seni gelip isteme fikri varmiydi.evlilik teklifi falan oldu mu

Kac yasindaydi sevdigin.cocukca hareketler yapmis.seni sevse onla ne isi olur.onu sevse senle ne isi olur.ikinizi birden idare etmek istemis.peki ailenden seni gelip isteme fikri varmiydi.evlilik teklifi falan oldu mu
26 yasnda. İsteme olmadı.isi olursa gelip isticekti olmadı ,

İnanın kime anlatsam kime söylesem içim rahatlamıyor. Hala konu açıp içimi dökmeye çalışıyorum. 4 yıllık iliskimde 2 defa aldatıldım hep hakaret yedim ama sevdiğim icin kaldım. Evlenmeyi istiyordum kendim memurum onun daha düzgün işi olmadığı için olmadı. Ailem de istemiyordu işi Yok diye. Geziye gittim bunu bahane ederek beni aldattığı kızı aramış kıza yazdım bunh öğrendim bana onla konuşmadım dedi konusmus beni çekiştirmiş istesem o kızla çıkardım dedı bak konusmuyorum bile dedi. Meğerse kızla konusmus ve konustuklarımızı kimseye söyleme demis. Öğrendim ağzıma geleni söyleyip bi daha arama beni dedim. O üstüne üstlük kalkıp sen beni bulamıcaksın bitti Artık diyor. Bana ulaşamayacaksın diye yazmıs. Sonra arkadaşından aradı beni bana hic inanmadın ona inandın sen evlenirsin iki güne dedi ben o kızla cıkacam dedı umrumda değil ne yaparsan yap dedim. Biliyorum arkadaşlarınla gez diye böyle diyorsun dedi. Sonra arkadası aradı beni o seni seviyor 4 yıllık iliskinize yapmayın bunu dedi dedim beni aldattı defalarca hep affettim bu sondu ddim hatrıma son kez konusun dedi hayır dedim. Bi de o üste cıkıyor. Canım yanıyor hem de cok. Yediremiyorum kendime bunları. Unutmıcam gibi geliyor. Cok sevmiştim. Bana neler yaşattı ama unutamam diye cok korkuyorum:KK43:

Yaşın kac??? Unutursunnn merak etme. Dünyadaki tek ask acısı ceken sen degilsinn. Kimler kimleri unuttu. Ne büyük asklar asla ondan baskasini sevememler unutuldu daa yerine ben daha önc3 hic sevmemisim seni tanıyınca anladim dedigimiz adam geldi. Uzak dur o pislikten. Yoksa bir ömür aci cekersin. Ama simdi tüm bagini koparirsann en fazla 2 yil sonra gecerr. O da birini bulursan gecer. Bulamazsan can sıkıntısından takıntı yaparsın

Yaşın kac??? Unutursunnn merak etme. Dünyadaki tek ask acısı ceken sen degilsinn. Kimler kimleri unuttu. Ne büyük asklar asla ondan baskasini sevememler unutuldu daa yerine ben daha önc3 hic sevmemisim seni tanıyınca anladim dedigimiz adam geldi. Uzak dur o pislikten. Yoksa bir ömür aci cekersin. Ama simdi tüm bagini koparirsann en fazla 2 yil sonra gecerr. O da birini bulursan gecer. Bulamazsan can sıkıntısından takıntı yaparsın
26 yaşındayım insallah artık mutlu olmak istiyorum :(

Ben bu yasima kadar şunu ogrendim.seni seven seni kaybetmemek icin hersey yapar.gelir ister nisan takar evlilik teklif ederdi.o yuzden sadece senin verdigin yillarina emegine yazik olmus
O istedi ailesiyle tanıstırdı. Ama ondan sonrA aldattı

Defalarca aldatildiniz ve affettiniz demek. Hem de yalnizca sevgilisiniz. Neden? Gercekten soruyorum neden?
Ben inanmiyorum cok asigim,onsuz ölüyorum falan.
Insanoglu bir nebze nankordur, bir nebze bencil. Yeri geliyor sevdiklerimizi topraga veriyoruz ve yasamimiza devam ediyoruz. Ben anlayamiyorum bu durumu ya.Gururu her seyden onemli olan bir insan degilim acikcasi. Ama biraz da gurur olmali.
5 yillik sevgilim var seviyorum da ama aldatma namina suphem olsa biter o iliski. Zedelenen bir seyler olmus demektir.
Bence sizin dusunmeye ihtiyaciniz var. Tabiki caniniz da aciyacak uzuleceksiniz de ama bence boyle bir insanla 4 yil gecirdiginiz icin uzulun ayrildiginiz icin degil. Sevinin de. Omrunuzun geri kalanini kurtardiginiz icin.
Umarim size cok cok deger veren biri cikar karsiniza. Guzel gunler dilerim.

Arkana sakın bakmadan kaç aman ha! Sakın bakma. Gözünde yaş kalbinde sızı varsa da yazık değmeyecek bi adam için kendini yıpratma. Benzer durumu yaşamış biri olarak yazıyorum, çok güzel unutuluyor. Hayat güzel ve devam ediyor...

Defalarca aldatildiniz ve affettiniz demek. Hem de yalnizca sevgilisiniz. Neden? Gercekten soruyorum neden?
Ben inanmiyorum cok asigim,onsuz ölüyorum falan.
Insanoglu bir nebze nankordur, bir nebze bencil. Yeri geliyor sevdiklerimizi topraga veriyoruz ve yasamimiza devam ediyoruz. Ben anlayamiyorum bu durumu ya.Gururu her seyden onemli olan bir insan degilim acikcasi. Ama biraz da gurur olmali.
5 yillik sevgilim var seviyorum da ama aldatma namina suphem olsa biter o iliski. Zedelenen bir seyler olmus demektir.
Bence sizin dusunmeye ihtiyaciniz var. Tabiki caniniz da aciyacak uzuleceksiniz de ama bence boyle bir insanla 4 yil gecirdiginiz icin uzulun ayrildiginiz icin degil. Sevinin de. Omrunuzun geri kalanini kurtardiginiz icin.
Umarim size cok cok deger veren biri cikar karsiniza. Guzel gunler dilerim.
Allah razı olsun. İnsallah öyle olur cok dua ediyorum

Arkana sakın bakmadan kaç aman ha! Sakın bakma. Gözünde yaş kalbinde sızı varsa da yazık değmeyecek bi adam için kendini yıpratma. Benzer durumu yaşamış biri olarak yazıyorum, çok güzel unutuluyor. Hayat güzel ve devam ediyor...
İnsallah. Tek dileğim unutup önüme bakmak

26 yaşındayım insallah artık mutlu olmak istiyorum :KK43:

Gecer yaaa bu kadar abartmayin. Millet nisanlisindan ayriliyo kocasindan ayrılıyo. Kıçı kırık sevgili ne. Allah baska dert vermesin. Millet anasini babasini evlafini kaybediyo yine yasiyo korkma ölmezsin

Gecer yaaa bu kadar abartmayin. Millet nisanlisindan ayriliyo kocasindan ayrılıyo. Kıçı kırık sevgili ne. Allah baska dert vermesin. Millet anasini babasini evlafini kaybediyo yine yasiyo korkma ölmezsin
Haklısınız

Bence de unutmayın. Sizi aldatan adama 2 kez nasil döndünüz hayret. İnsan da biraz gurur olur! 3. kez aldatmaya da niyetliymiş zaten siz ayrılmasanız. Yazık gerçekten.

Hem işsiz güçsüz hem de aldatiyor. Gitbir yetim sevindir kurtuldum diye. Sakın barısıyım deme. Sonra buraya konu açarsın boşaniyorum diye.

Kendinize bunu nasıl yaparsınız anlam veremiyorum.Kendi anne babanız size laf etse çıldırırsınız elin adamı neler der aşığım diyorsunuz kendinize yediriyorsunuz lafları.Lütfen kimseye bu kadar taviz vermeyin.Bitmesi iyi olmuş sadaka verin.Başlığı okuyunca bende ölümle ilgili falan sandım.4 ay arayla 2 sevdiğim insanı kaybedince diğer acıların önemsizliğini kavradım.Allah size başka dert vermesin.

Back
X