Çok kötüyüm... Nasıl basa çıkacağım bu acıyla bilmiyorum..

İnanın kime anlatsam kime söylesem içim rahatlamıyor. Hala konu açıp içimi dökmeye çalışıyorum. 4 yıllık iliskimde 2 defa aldatıldım hep hakaret yedim ama sevdiğim icin kaldım. Evlenmeyi istiyordum kendim memurum onun daha düzgün işi olmadığı için olmadı. Ailem de istemiyordu işi Yok diye. Geziye gittim bunu bahane ederek beni aldattığı kızı aramış kıza yazdım bunh öğrendim bana onla konuşmadım dedi konusmus beni çekiştirmiş istesem o kızla çıkardım dedı bak konusmuyorum bile dedi. Meğerse kızla konusmus ve konustuklarımızı kimseye söyleme demis. Öğrendim ağzıma geleni söyleyip bi daha arama beni dedim. O üstüne üstlük kalkıp sen beni bulamıcaksın bitti Artık diyor. Bana ulaşamayacaksın diye yazmıs. Sonra arkadaşından aradı beni bana hic inanmadın ona inandın sen evlenirsin iki güne dedi ben o kızla cıkacam dedı umrumda değil ne yaparsan yap dedim. Biliyorum arkadaşlarınla gez diye böyle diyorsun dedi. Sonra arkadası aradı beni o seni seviyor 4 yıllık iliskinize yapmayın bunu dedi dedim beni aldattı defalarca hep affettim bu sondu ddim hatrıma son kez konusun dedi hayır dedim. Bi de o üste cıkıyor. Canım yanıyor hem de cok. Yediremiyorum kendime bunları. Unutmıcam gibi geliyor. Cok sevmiştim. Bana neler yaşattı ama unutamam diye cok korkuyorum:KK43:
Aldatma ,yalan,aile istemiyo . Merakımdan soruyorum kendinize neden bunu yapıyorsunuz??? Sanırım mazoşist bir ruh yapısına sahipsiniz

Bunları yapan adamın neresi unutulmayacak? Evet unutmayın zaten ama size yapılanları unutmayın.Ne o bulunmaz hint kumaşı ne de siz bu kadar değersizsiniz...Aldatmış 2 kere affetmişsiniz hala yok onla çıkıcam çıkmıcam mevzusu...seviyesizlik...Korkarsanız hiç başlayamazsanız. Tabiri caizse elinizi masaya vurun, bütün bağlarımı kestim,ben çok değerliyim diyin. Sürekli tekrarlayın bunu.Çok daha iyi birini hakettiğinizi bilin. İlişki bu değil. Şimdiden yıpranmışsınız. Bir de evlenseniz mahvolursunuz. Bırakın giden 4 sene olsun,ömür gitmesin asıl. Düzelir düzelecek demek umut değil çaresizliktir. Oysa çareniz var. Teşekkür edin içinizden ona, seviyesini gösterdi şimdiden size, siz de potansiyelinizin farkına varıp bambaşka bir hayata başlarsınız biraz zamanla, ettiğiniz teşekküre değecek bir hayata sahip olursunuz ilerde.Korkarsanız korkularınızı yaşarsınız, enerjinizi yüksek tutun.Şimdiden olmuş gibi telkin edin kendinizi. ;)

Bak haspama sen ... öyle bi unutucaksin ki :) suan cok taze oldugu icin düsünemiyorsun ama unu ta cak sin! Insanoglu nelere katlaniyor, unutuyor, atlatiyor. Viy o kimmis‘de? :halay:

Bunları yapan adamın neresi unutulmayacak? Evet unutmayın zaten ama size yapılanları unutmayın.Ne o bulunmaz hint kumaşı ne de siz bu kadar değersizsiniz...Aldatmış 2 kere affetmişsiniz hala yok onla çıkıcam çıkmıcam mevzusu...seviyesizlik...Korkarsanız hiç başlayamazsanız. Tabiri caizse elinizi masaya vurun, bütün bağlarımı kestim,ben çok değerliyim diyin. Sürekli tekrarlayın bunu.Çok daha iyi birini hakettiğinizi bilin. İlişki bu değil. Şimdiden yıpranmışsınız. Bir de evlenseniz mahvolursunuz. Bırakın giden 4 sene olsun,ömür gitmesin asıl. Düzelir düzelecek demek umut değil çaresizliktir. Oysa çareniz var. Teşekkür edin içinizden ona, seviyesini gösterdi şimdiden size, siz de potansiyelinizin farkına varıp bambaşka bir hayata başlarsınız biraz zamanla, ettiğiniz teşekküre değecek bir hayata sahip olursunuz ilerde.Korkarsanız korkularınızı yaşarsınız, enerjinizi yüksek tutun.Şimdiden olmuş gibi telkin edin kendinizi. :KK66:
Cok sagolun. Cok iyi geldi yazdıklarınız İnan’ın kendimle cebelleşiyorum

Bak haspama sen ... öyle bi unutucaksin ki :) suan cok taze oldugu icin düsünemiyorsun ama unu ta cak sin! Insanoglu nelere katlaniyor, unutuyor, atlatiyor. Viy o kimmis‘de? :halay:
Bana sen pişman olacaksın diyor bana bir de :D hay allahım

Aldatma ,yalan,aile istemiyo . Merakımdan soruyorum kendinize neden bunu yapıyorsunuz??? Sanırım mazoşist bir ruh yapısına sahipsiniz
Ben de öyle düşünüyorum. Sanırım yaşadığım hayal kırıklığı bı

Evet. Bu sefer de ben suçlu olayım dedi. Sanki digerleirnde ben suçluydum. Benim hatam su ki hep yalvardım ona

Neden yalvariyorsun? Kimsenin arkasindan kosma. Degmez ya ... iyi oldu bosver ileride nisanlianinca yada evlenince ayrilik daha zor oluyor. Sükret bence :)

Neden yalvariyorsun? Kimsenin arkasindan kosma. Degmez ya ... iyi oldu bosver ileride nisanlianinca yada evlenince ayrilik daha zor oluyor. Sükret bence :)
Sevdiğim icin çünkü bana kendimi hep suçlu hissettirdi. Suan ne yapsa da boş

İnanın kime anlatsam kime söylesem içim rahatlamıyor. Hala konu açıp içimi dökmeye çalışıyorum. 4 yıllık iliskimde 2 defa aldatıldım hep hakaret yedim ama sevdiğim icin kaldım. Evlenmeyi istiyordum kendim memurum onun daha düzgün işi olmadığı için olmadı. Ailem de istemiyordu işi Yok diye. Geziye gittim bunu bahane ederek beni aldattığı kızı aramış kıza yazdım bunh öğrendim bana onla konuşmadım dedi konusmus beni çekiştirmiş istesem o kızla çıkardım dedı bak konusmuyorum bile dedi. Meğerse kızla konusmus ve konustuklarımızı kimseye söyleme demis. Öğrendim ağzıma geleni söyleyip bi daha arama beni dedim. O üstüne üstlük kalkıp sen beni bulamıcaksın bitti Artık diyor. Bana ulaşamayacaksın diye yazmıs. Sonra arkadaşından aradı beni bana hic inanmadın ona inandın sen evlenirsin iki güne dedi ben o kızla cıkacam dedı umrumda değil ne yaparsan yap dedim. Biliyorum arkadaşlarınla gez diye böyle diyorsun dedi. Sonra arkadası aradı beni o seni seviyor 4 yıllık iliskinize yapmayın bunu dedi dedim beni aldattı defalarca hep affettim bu sondu ddim hatrıma son kez konusun dedi hayır dedim. Bi de o üste cıkıyor. Canım yanıyor hem de cok. Yediremiyorum kendime bunları. Unutmıcam gibi geliyor. Cok sevmiştim. Bana neler yaşattı ama unutamam diye cok korkuyorum:KK43:

Böyle birinden kurtulduğun için sevineceğine üzülüyor Musun bi yetim Sevindir bi sadaka ver mis gibi işin var ye iç gez toz kısaca keyfine bak illaki kısmetin seni bulacaktır sana değer vermeyen insandan koşarak uzaklaşman en doğrusu

Benmi anlamadim niye seni aldatmis oldu.o kizin dogru soyledigini nereden biliyorsun

Böyle birinden kurtulduğun için sevineceğine üzülüyor Musun bi yetim Sevindir bi sadaka ver mis gibi işin var ye iç gez toz kısaca keyfine bak illaki kısmetin seni bulacaktır sana değer vermeyen insandan koşarak uzaklaşman en doğrusu
Haklısın 4 yılımı verdim ben ona ve cok zoruma gidiyor suan yine ağladım . Hayır vardır mutlaka ama canım yanıyor

Hayır falan dağıt kurtuldum diye. Zaman geçince nasıl böyle hata yapmışım dersin. Kurtulmuşsun oh beeee tadını çıkar

Seni 2 kere bu kizla mi aldatti.sen nasil ogrendin
Evet bu kızla aldattı. Öğrendim Kızla iletişime geçip. Yazışmaları gördüm attı bana. 8 ay aldattı sonrasında 3ay daha. En son da konuşmadım o bana yazıyor cevap vermiyorum dedi halbuki aramıs beni çekiştirmiş arkamdan saydırmış bir sürü

Back
X