• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok kotuyum sizlerle paylasmak izledim

reyyannnnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2010
408
1
66
Ankara
Onsekizimde severek evlendim az once bebegimi emzirmek icin odaya gittim yatirdim salona donerken bi muzik sesi geliyordu tvden esim tv izliyordu bi baktim bn girer girmez kanali degistirdi hizla. Degistirmeye devam ederken ne izliyordun sen dedim hic bisey dedi aldim kumandayi elinden degistirmemi istemedi ama bn hangi kanalda oldugunu menuden gordum ve orayi actim tabi beyendi actirmamaya calisti ama bn actim .bide ne goreyim hani su muzik kanallarinda ciplak dans eden kadinlar varya altda numaralari olan orayi seyrediyordu . inkar ediyo bn actigimda oyle bisey yoktu diyo ama kim inanir ayni muzik sesi cunki. Bagirdim bna cenemi kapamamii soyledi . simdi ne yapcam bilmiyorum cok kotu oldum kimsem yok buralarda ailem memleketde kapiyi cekip gidebilecegim bir yerim olsa keske bebegim zatwn kucuk ve hasta cok sasirdim ne yaparim bilmiyorum ailem evlenme dedide dinlemedim onlari simdi cok pismanim ama yapabilecegimde bisey yok paylasmak is tedim

Onsekizimde severek evlendim az once bebegimi emzirmek icin odaya gittim yatirdim salona donerken bi muzik sesi geliyordu tvden esim tv izliyordu bi baktim bn girer girmez kanali degistirdi hizla. Degistirmeye devam ederken ne izliyordun sen dedim hic bisey dedi aldim kumandayi elinden degistirmemi istemedi ama bn hangi kanalda oldugunu menuden gordum ve orayi actim tabi beyendi actirmamaya calisti ama bn actim .bide ne goreyim hani su muzik kanallarinda ciplak dans eden kadinlar varya altda numaralari olan orayi seyrediyordu . inkar ediyo bn actigimda oyle bisey yoktu diyo ama kim inanir ayni muzik sesi cunki. Bagirdim bna cenemi kapamamii soyledi . simdi ne yapcam bilmiyorum cok kotu oldum kimsem yok buralarda ailem memleketde kapiyi cekip gidebilecegim bir yerim olsa keske bebegim zatwn kucuk ve hasta cok sasirdim ne yaparim bilmiyorum ailem evlenme dedide dinlemedim onlari simdi cok pismanim ama yapabilecegimde bisey yok paylasmak is tedim
canım benim belkide tesadufen kanal geçerken durmuştur ama çeneni kapat demesi nedenki bence bıraz sakin kal ve takip et o izlediği kanaldan numara alıp birilerini arıyor olmasın

canım ne var bundaki kendine bu kadar dert edip üzülmüşsün evi terk etmelerden bahsediyorsun insan meraktan bile bakar inan bana göre hiç bu kadar takılacak bir mesele değilki bende öyle large bir insan değilimdir

canım sakin ol gecerken denk gelmiştir belki ara ara takip et bi daha yakalarsan o zamn daha güzel bi konuşma yaparsın

Bayagi bildigin izliyordu numarayi alip aramaz ama izliyordu bn koridorda muzigin sesini duyuyordum taki salonA gelene kadar

canım ne var bundaki kendine bu kadar dert edip üzülmüşsün evi terk etmelerden bahsediyorsun insan meraktan bile bakar inan bana göre hiç bu kadar takılacak bir mesele değilki bende öyle large bir insan değilimdir

valla çok haklısınız bende merak edip bakıyorum alttan geçen saçma yazıları okuyup gülüüyorum filan üzülcek bir şey yok bence

insanin kimsesiz olmasi canini çok yakarn o çene ni kapa lafindan daha çok yakar
neyse olan olmu$

buyk bi kavga çikaracak bi $ey yok gibi sanki
yani ben olsam bende hesap sorarimda kavga çikarirmiyim bileemdim
haa o numarayi ararsa o zaman buyuk problem olur ..

evet bende simlaya katılıyorum
evet seyretmese iyiydi tabiki
ama evi terkettirecek,yada evlenmeye pişman ettirecek bir şey değil gibi
hani sürekli yapıyorsa başka tabiki

Canim oyle evi terkedip gidecek kaar bi olay degilki bu..abartmissin biraz..erkeklerin cogu bunu yapar ne var baktiysa..tabi kapa ceneni demesi hos olmamis ama neyse..olayi buyutme bence bi abla tavsiyesi :)

E ne yapacagim simdi abartmayin diyorsunuz bnce olay o kadarda basit degil bnm evmde baska kadinlari aklindan gecirmesi ne demek aklima geldikce deliriyorum kadinlik gururuma yediremiyorum

E ne yapacagim simdi abartmayin diyorsunuz bnce olay o kadarda basit degil bnm evmde baska kadinlari aklindan gecirmesi ne demek aklima geldikce deliriyorum kadinlik gururuma yediremiyorum

takip et bakalım devam edecekmi canım

Olay bukadar basit değilse vur kapıyı çek git o zaman , tövbe tövbe kocanı sanki yatakta kadınla yakaladın..

malesef erkekler bazen Boyle seyler yapiyolar sizin uzuntunuzu cok iyi anliyorum
biraz once bizdede benzerbi konu oldu asla Kabul etmedigimi bildigi halde loto oynamis bazi kisilere bu normal gelebilir ama benim icin asla Kabul etmedigim bi konu ve neden diye sorgulamaya basladigimda ayni size gelen tepki geldi cok uzuldum
ben sana kosulsuz inaniyordum simdi nasil inanicam dedim
ne yapabilirizki sadece yaptiklarinin bizi incilttigini soylemeli bidaha yapmamalarini saglamayiz
Allah yardimcimiz olsun

Keske olsaydi gidecek yerim simdi boyle oturup kalakalmazdim

güzel kardeşim boşu boşuna kendine sıkıntı veriyorsun inan bana olayı büyütecek bir durum yok,bak bir tane bebeğin var ALLAH bağışlasın dert edip yavrunun rızkını kesme

Son düzenleme:

Canim yaaa stres yapma sütün kesilebilir, bebegini dusun.

Bunami taktin bosveeer bakmak isteyene tv mi lazim, disardada gorur yapar.

Belkide dogru soyluyordurilk actiginda yoktur, kliplerde aninda goruntu degisiyor.

Bu kadar seyle pisman olma ne sorunlarla bogusanlar var.

Bence boyle seyleri gormezden gelmek en dogrusu tabi ciddi boyutta degilse, nedeni ise gidecek yerim yok diyorsun, fark edince tepki gostermen gerek e gidecek yer yok bebek var, fark ettigiini bilirse tepki goster gsterme daha buyuk olaylara davetiye cikarirsin cunku evdesin gitmedin.

O yuzden bence farketmemezlikten gel, emzirdigin icin duygusalsindirda. Yaptigi dogru demiyorum tabiki saygisizlik ama senin simdiki sosyal durumuna gore konusuyorum.

canım aynı durum benim başıma gelse bende aynı tepkiyi verirdim belki ama bu kadar üzülmene değecek bişey deil emin ol.sonuçta o yazılara veya o kadınlara gözü takılmış olabilir ki bu sık sık başımıza gelmiyormu yolda,orada,burada..göze yasak yok malesef ister istemez kayıyo..biz bile televizyonda dolaşırken rastgelsek bakarız belki..
beni rahatsız eden sana kes sesini demesi.bence bunuda ancak konuşarak aşabilirsiniz.
rabbim daha büyük sorunlar vermesin bunlar gelir geçer..

Canim yaaa stres yapma sütün kesilebilir, bebegini dusun.

Bunami taktin bosveeer bakmak isteyene tv mi lazim, disardada gorur yapar.

Belkide dogru soyluyordurilk actiginda yoktur, kliplerde aninda goruntu degisiyor.

Bu kadar seyle pisman olma ne sorunlarla bogusanlar var.

Bence boyle seyleri gormezden gelmek en dogrusu tabi ciddi boyutta degilse, nedeni ise gidecek yerim yok diyorsun, fark edince tepki gostermen gerek e gidecek yer yok bebek var, fark ettigiini bilirse tepki goster gsterme edaha buyuk olaylara davetiye cikarirsin cunku evdesin gitmedin.

O yuzden bence farketmemezlikten gel, emzirdigin icin duygusalsindirda. Yaptigi dogru demiyorum tabiki saygisizlik ama senin simdiki sosyal durumuna gore konusuyorum.
Evet dogru soyluyorsun

Back
X