Ama sen daha gerçekçi yazardın, bunlar gerçek düşüncen mi?Sema kendini doğru düzgün ifade edebileceğine inanıyorum, biraz daha çabala.
Bak burda yazarken kendini ifade edemiyorsun, gerçek hayatta ifade edebilmen mümkün değil. Ne gibi bir sorunun var bilmiyorum ancak tedavi edilebilir bir durumsa lütfen tedavi olmak için ailenden yardım iste. Birilerinin senden hoşlanmamasının sebebi muhtemelen kendini ifade edemiyor olman.
Evet gerçek düşüncem. Üzülüyorum ben bu kızcağıza. Yani gülüyoruz dalga geçiyoruz falan ama gerçek bir karakterse, fake değilse çok ciddi sorunları var. Ailesi nasıl farketmiyor anlamıyorum.Ama sen daha gerçekçi yazardın, bunlar gerçek düşüncen mi?
Bu açıdan bakmamıştım, haklısınEvet gerçek düşüncem. Üzülüyorum ben bu kızcağıza. Yani gülüyoruz dalga geçiyoruz falan ama gerçek bir karakterse, fake değilse çok ciddi sorunları var. Ailesi nasıl farketmiyor anlamıyorum.
Çok üzüldüm bu durumu okuyunca.Sema kendini doğru düzgün ifade edebileceğine inanıyorum, biraz daha çabala.
Bak burda yazarken kendini ifade edemiyorsun, gerçek hayatta ifade edebilmen mümkün değil. Ne gibi bir sorunun var bilmiyorum ancak tedavi edilebilir bir durumsa lütfen tedavi olmak için ailenden yardım iste. Birilerinin senden hoşlanmamasının sebebi muhtemelen kendini ifade edemiyor olman.
Tabi sana yardımcı olabilir. Napalim bağlama duası falan mı. Kaç kişiden hoslaniyorsun. Sevgi aşk denen şey karşılıklı olursa anlamı var.Hoslandigim etkilendigim kişiler benden hoşlanmıyor ağlıyorum
Ağlama. Neden ağlıyorsun?Hoslandigim etkilendigim kişiler benden hoşlanmıyor ağlıyorum
Semaa hoşlanma o zaman . Dalga mı geçiyorsun bizle kaçıncı saçma konun buHoslandigim etkilendigim kişiler benden hoşlanmıyor ağlıyorum
hakaret etmek için yazmıyorum kesinlikle ama eğer fake değilse ailesinden gizli eline telefonu almış takılan zeka geriliğine sahip kandırılmaya açık birey gibi de duruyor artık banaEvet gerçek düşüncem. Üzülüyorum ben bu kızcağıza. Yani gülüyoruz dalga geçiyoruz falan ama gerçek bir karakterse, fake değilse çok ciddi sorunları var. Ailesi nasıl farketmiyor anlamıyorum.
Yaş 12 galibaHoslandigim etkilendigim kişiler benden hoşlanmıyor ağlıyorum
Sonunda insanlarla dalga geçtiğinizi kabul ettiniz. Sürekli buraya yazılıyor. Siz ve sizin ekiple ilgili. Yazanlarla da dalga geçiyorsunuz. Cesaretinizi kutluyorumEvet gerçek düşüncem. Üzülüyorum ben bu kızcağıza. Yani gülüyoruz dalga geçiyoruz falan ama gerçek bir karakterse, fake değilse çok ciddi sorunları var. Ailesi nasıl farketmiyor anlamıyorum.
Ne diyorsunuz anlamadım, benim ekibim kimmiş?Sonunda insanlarla dalga geçtiğinizi kabul ettiniz. Sürekli buraya yazılıyor. Siz ve sizin ekiple ilgili. Yazanlarla da dalga geçiyorsunuz. Cesaretinizi kutluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?