Çok kötüyüm :( yardım edebilir misiniz?

Sema kendini doğru düzgün ifade edebileceğine inanıyorum, biraz daha çabala.

Bak burda yazarken kendini ifade edemiyorsun, gerçek hayatta ifade edebilmen mümkün değil. Ne gibi bir sorunun var bilmiyorum ancak tedavi edilebilir bir durumsa lütfen tedavi olmak için ailenden yardım iste. Birilerinin senden hoşlanmamasının sebebi muhtemelen kendini ifade edemiyor olman.

Ama sen daha gerçekçi yazardın, bunlar gerçek düşüncen mi?

Senin Hoşlandığın kişiler senden hoşlanmayabilir bu doğal bir şey neden ağlıyorsun ki? Beni begenen benden hoslananla yoluma bakarım diyeceksin.

Ama sen daha gerçekçi yazardın, bunlar gerçek düşüncen mi?
Evet gerçek düşüncem. Üzülüyorum ben bu kızcağıza. Yani gülüyoruz dalga geçiyoruz falan ama gerçek bir karakterse, fake değilse çok ciddi sorunları var. Ailesi nasıl farketmiyor anlamıyorum.

Çok üzüldüm bu durumu okuyunca.
Belki Sema kendi bile farkında değil.
İnşallah bu mesajınla bir oturup düşünür.

Eski gönderilerinizi ve durumlarınızı okudum da dalga geçmek amacıyla yazmıyorsanız bunlari gerçekten tedavi almanız lazım. Neden kendinize düşmansınız bu kadar?

Evet gerçek düşüncem. Üzülüyorum ben bu kızcağıza. Yani gülüyoruz dalga geçiyoruz falan ama gerçek bir karakterse, fake değilse çok ciddi sorunları var. Ailesi nasıl farketmiyor anlamıyorum.
hakaret etmek için yazmıyorum kesinlikle ama eğer fake değilse ailesinden gizli eline telefonu almış takılan zeka geriliğine sahip kandırılmaya açık birey gibi de duruyor artık bana

Sonunda insanlarla dalga geçtiğinizi kabul ettiniz. Sürekli buraya yazılıyor. Siz ve sizin ekiple ilgili. Yazanlarla da dalga geçiyorsunuz. Cesaretinizi kutluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…