- 11 Aralık 2018
- 41.493
- 257.902
- 598
Eee?? Amacınızı anlamıyorum şu an gerçekten. Ben ciddiyetsiz bir insanım, dalga geçiyorum ciddi konularla, bir de ekibim var onlar da dalga geçiyor. Adıma konular (konu değil iyi takip edememişsiniz birkaç tane var) falan açılıyor da eeee???Benimle zaten dalga geçemezsinizÇok şükür gazabınıza hiç uğramadım. Şahsınıza açılmış konu bile var. Hatırlarsınız belki. Konu Sema değil zaten. Hiç okumadım konularını. Ama çok ciddi sorunları olan (bu sorunlarda konu açan kişi hatalı da olsa) insanlarla da dalga geçip konularını sabote ettiğinizi (sadece siz değil) çok gördüm.
Ohee link verEee?? Amacınızı anlamıyorum şu an gerçekten. Ben ciddiyetsiz bir insanım, dalga geçiyorum ciddi konularla, bir de ekibim var onlar da dalga geçiyor. Adıma konular (konu değil iyi takip edememişsiniz birkaç tane var) falan açılıyor da eeee???
Bulamam ki şimdi. Bileydim arşivlerdimOhee link verbenim de adıma konu açın beaaaa ! Bende popi olacam !
Ekibim deyip durmayın. Kendinizi fazla önemsiyorsunuz. İnsanların acılarıyla, yaşadıkları sıkıntılarıyla dalga geçmek hoş bir davranış değil. Eee eee diyorsunuz da gayet de iyi anlıyorsunuz ne demek istediğimi. Burası kadınların yaşadığı sıkıntılarla dalga geçme platformu değil. Kadınlar Buraya yardım alabilmek, fikir danışmak için konu açıyor. Hoşunuza gitmeyen konuları sabote edip duruyorsunuz. Açılan konulara fikrinizi insanları kırmadan, alay etmeden, dalga geçmeden söyleyebilirsiniz. Eleştirilerinizi de daha insancıl yapabilirsiniz. Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.Eee?? Amacınızı anlamıyorum şu an gerçekten. Ben ciddiyetsiz bir insanım, dalga geçiyorum ciddi konularla, bir de ekibim var onlar da dalga geçiyor. Adıma konular (konu değil iyi takip edememişsiniz birkaç tane var) falan açılıyor da eeee???
Yapabilirim ama yapmıyorum. Sorun ne? Siz burada bahsettiğiniz gibi davranın ben de istediğim gibi. Siz insancıl eleştirin ben sert eleştireyim. Size kendimi beğendirmek gibi bir amacım yok ki benim sizin istediğiniz gibi davranayım. Sizin fikirlerinizi önemseyip davranışlarımı değiştireceğim fikrine nereden kapıldınız ki? Çok saçma yahu yani şunları yazıyor olmanız başlı başına saçmaEkibim deyip durmayın. Kendinizi fazla önemsiyorsunuz. İnsanların acılarıyla, yaşadıkları sıkıntılarıyla dalga geçmek hoş bir davranış değil. Eee eee diyorsunuz da gayet de iyi anlıyorsunuz ne demek istediğimi. Burası kadınların yaşadığı sıkıntılarla dalga geçme platformu değil. Kadınlar Buraya yardım alabilmek, fikir danışmak için konu açıyor. Hoşunuza gitmeyen konuları sabote edip duruyorsunuz. Açılan konulara söyleyecek bir fikriniz yoksa, fikrinizi insanları kırmadan, alay etmeden, dalga geçmeden söyleyebilirsiniz. Eleştirilerinizi de daha insancıl yapabilirsiniz. Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.
Sizi değiştirebileceğim fikrine asla kapılmadım. Haddim değil. Sadece yaptığınız yorumlardan hoşlanmıyorum. Bunu da belirtmek istedim. Bana kötü kalplilik olarak geldi. Fazla hassas düşünüyorum sanırım. Sizin dediklerimi çarpıtarak yazmanıza da daha fazla katlanamayacağım.Yapabilirim ama yapmıyorum. Sorun ne? Siz burada bahsettiğiniz gibi davranın ben de istediğim gibi. Siz insancıl eleştirin ben sert eleştireyim. Size kendimi beğendirmek gibi bir amacım yok ki benim sizin istediğiniz gibi davranayım. Sizin fikirlerinizi önemseyip davranışlarımı değiştireceğim fikrine nereden kapıldınız ki? Çok saçma yahu yani şunları yazıyor olmanız başlı başına saçma
Ve evet kendimi önemsiyorum, size de tavsiye ederim önemseyin kendinizi
Hoşlanmak zorunda değilsiniz zaten, o yüzden gözardı et butonu koymuşlar siteye. Bunları bana söyleyip gereksiz polemik yaratmak yerine gözardı eder görmezsiniz olur biter. Ya da çok içinizde kaldıysa profilime yazar, özel mesaj atar kusarsınız kininizi sonra göz ardı edersiniz ama bdv’nin göbeğinde bir konuda bunu yaparsanız bunun adı show olur, nemalanmak olur.Sizi değiştirebileceğim fikrine asla kapılmadım. Haddim değil. Sadece yaptığınız yorumlardan hoşlanmıyorum. Bunu da belirtmek istedim. Bana kötü kalplilik olarak geldi. Fazla hassas düşünüyorum sanırım. Sizin dediklerimi çarpıtarak yazmanıza da daha fazla katlanamayacağım.
Neyse kolay gelsin size o zaman.
Show yapmayı, nasıl yapılacağını, nerde yapılacağını Kendinizden biliyorsunuz tabi.Anladım. Hoşçakalın.Hoşlanmak zorunda değilsiniz zaten, o yüzden gözardı et butonu koymuşlar siteye. Bunları bana söyleyip gereksiz polemik yaratmak yerine gözardı eder görmezsiniz olur biter. Ya da çok içinizde kaldıysa profilime yazar, özel mesaj atar kusarsınız kininizi sonra göz ardı edersiniz ama bdv’nin göbeğinde bir konuda bunu yaparsanız bunun adı show olur, nemalanmak olur.
Umarım rahatlamışsınızdır ne diyeyim.
burada herkesin bir üslubu var konulara yorum yaparken.kimi fazla naif kimi konuyu hiç anlamadan yorum yapıyor kiminin yorumları çok sert ama maalesef gerçek kimi hemen kendi sorunuyla özdeşleştirip konuyu saptırıyor.yani burda kaç kadın varsa bir o kadar da karakter var farklı.neden rahatsız oldunuz çözemedim.zaten kural dışıysa site yönetimi gerekeni yapıyor ayrım yapmadan hepimizeSizi değiştirebileceğim fikrine asla kapılmadım. Haddim değil. Sadece yaptığınız yorumlardan hoşlanmıyorum. Bunu da belirtmek istedim. Bana kötü kalplilik olarak geldi. Fazla hassas düşünüyorum sanırım. Sizin dediklerimi çarpıtarak yazmanıza da daha fazla katlanamayacağım.
Neyse kolay gelsin size o zaman.
Umarım anlamışsınızdır, haydi selametleShow yapmayı, nasıl yapılacağını, nerde yapılacağını Kendinizden biliyorsunuz tabi.Anladım. Hoşçakalın.
Reklamın iyisi kötüsü olmaz derler şekerimburada herkesin bir üslubu var konulara yorum yaparken.kimi fazla naif kimi konuyu hiç anlamadan yorum yapıyor kiminin yorumları çok sert ama maalesef gerçek kimi hemen kendi sorunuyla özdeşleştirip konuyu saptırıyor.yani burda kaç kadın varsa bir o kadar da karakter var farklı.neden rahatsız oldunuz çözemedim.zaten kural dışıysa site yönetimi gerekeni yapıyor ayrım yapmadan hepimize
Olay sert yorum yapılması değil ki, olay dalga geçilmesi. Yoksa tabi ki isteyen istediği şekilde fikrini söyler. Ama dalga geçilip, alay edilmesi beni haddinden fazla üzüyor. O konuyu açan insana haksızlık edilmiş gibi geliyor. Umarım anlatabilmişimdir.burada herkesin bir üslubu var konulara yorum yaparken.kimi fazla naif kimi konuyu hiç anlamadan yorum yapıyor kiminin yorumları çok sert ama maalesef gerçek kimi hemen kendi sorunuyla özdeşleştirip konuyu saptırıyor.yani burda kaç kadın varsa bir o kadar da karakter var farklı.neden rahatsız oldunuz çözemedim.zaten kural dışıysa site yönetimi gerekeni yapıyor ayrım yapmadan hepimize
ahha aranan sema bulunmuş.semaaa evine dön evladımmmKonuyu açıp fallarda takılmakta aglamana dahil mi sema?
Dalga geçmeyin, bağzı hassas kalpli üyeler çok üzülüyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?