- 10 Nisan 2014
- 42.591
- 113.982
- 798
ben de merak ettim ekibini kudra.seni çok severim ama ben ekipten olamam sık sık tartışıyoruz çünkü farklı fikirlerimizde.ekip varmış haa vay canınaaa.Ne diyorsunuz anlamadım, benim ekibim kimmiş?
Niye kıskanç. Sen gocca buldun diye bu kız cağızımızda bulmasın mı ?Semaa hoşlanma o zaman . Dalga mı geçiyorsun bizle kaçıncı saçma konun bu
Sizin ekibiniz değil. Sizinle aynı kafadan olan insanlardan bahsediyorumNe diyorsunuz anlamadım, benim ekibim kimmiş?
Valla sürekli bi ekip, grup gidiyor da bana da söyleseler ben de bilsem keşke kimler var benim ekipte. Ona göre davranırım.ben de merak ettim ekibini kudra.seni çok severim ama ben ekipten olamam sık sık tartışıyoruz çünkü farklı fikirlerimizde.ekip varmış haa vay canınaaa.
keşke bulsa da hepimiz kurtulsak.yarın sırf sema için dua edeceğimm sözzzNiye kıskanç. Sen gocca buldun diye bu kız cağızımızda bulmasın mı ?
Hala anlamıyorum maalesef.Sizin ekibiniz değil. Sizinle aynı kafadan olan insanlardan bahsediyorum
Benide alın. Ama bebemle gelirim ben. Onsuz şu ara nefes alamıyorum. İmdaaaatValla sürekli bi ekip, grup gidiyor da bana da söyleseler ben de bilsem keşke kimler var benim ekipte. Ona göre davranırım.
Ben de seni seviyorum şekerim, gel ekibime gir
Bebelileri kabul etmiyoruz. Söyleneni anlamaya, söz dinlemeye başlayınca tekrar başvurBenide alın. Ama bebemle gelirim ben. Onsuz şu ara nefes alamıyorum. İmdaaaat
Biri emzik getirsin şunaHoslandigim etkilendigim kişiler benden hoşlanmıyor ağlıyorum
dün tüm konularına baktım vallahi hepsi aynen yazdığınız gibi.akıllara zarar yazımları var.fake değilse eğer gerçekten ciddi sorunları var bu üyeninBak bu mevzuyu daha önce açmıştın millet birbirine girmişti çünkü herkes başka tarafını anlıyor haklı olarak resmen anlatım bozukluğunda bir numarasın. Senin cümlelerini anlatım bozukluklarında çıkmış soru yapsalar herkes elenir net. O yüzden az biraz açıklayıcı ol be madem derdini yazıyon
Peki Sema'yı anlayabilenler hangi teşkilata dahil olabiliyorBebelileri kabul etmiyoruz. Söyleneni anlamaya, söz dinlemeye başlayınca tekrar başvur
8 kez falan okuduktan sonra anlayabildim. Gülüyoruz, dalga geçiyoruz derken sema ve konularını kastetmiştim. Evet semayla ve konularıyla dalga geçiyoruz, şu forumda bunu yapmayan 3 kişi falan vardır. Böyle konular açmazsanız ben ve ekibim(!) sizinle dalga geçmeyiz, korkmayınSonunda insanlarla dalga geçtiğinizi kabul ettiniz. Sürekli buraya yazılıyor. Siz ve sizin ekiple ilgili. Yazanlarla da dalga geçiyorsunuz. Cesaretinizi kutluyorum
PekiHala anlamıyorum maalesef.
Nasa kabul ediyor onları, uzaylılarla iletişim kurmak için yeni bir ekip kuruyorlarmış direkt eğitime alıyorlarPeki Sema'yı anlayabilenler hangi teşkilata dahil olabiliyorPardon ekibe
Benimle zaten dalga geçemezsiniz8 kez falan okuduktan sonra anlayabildim. Gülüyoruz, dalga geçiyoruz derken sema ve konularını kastetmiştim. Evet semayla ve konularıyla dalga geçiyoruz, şu forumda bunu yapmayan 3 kişi falan vardır. Böyle konular açmazsanız ben ve ekibim(!) sizinle dalga geçmeyiz, korkmayın
Üşenmedim tüm konularına gözattım zaten çok zor olmadı genelde 1-2 cümleNasa kabul ediyor onları, uzaylılarla iletişim kurmak için yeni bir ekip kuruyorlarmış direkt eğitime alıyorlar
Ağlıyor çünküüsüüSemacım neden konu açtıktan sonra ölü taklidi yapıyorsun ? yorumlara cevap versen hani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?