Çok kötüyüm :( yardım edebilir misiniz?

Hoslandigim etkilendigim kişiler benden hoşlanmıyor ağlıyorum
Her hoşlandığın senden hoşlanmak zorunda değil, tıpkı senden hoşlanan herkesten senin de hoşlanmayacağın gibi…
Birde çok özür dilerim de ağlayacak başka birşey mi bulamadınız?
Bazı şeyler istediğiniz zaman değil kısmet olduğu zaman gerçekleşir, geç gelen şeylerin güzelleştiği söylenir.

gokkusaginadusenbukalemun konuyu sabote ediyor Mune .
( siz ve ekibiniz bizi şikaye et butonuna basarak şikayet eder. Ben ve benim kafadakilerde aleni)
Gerçekten bu mu yani? Neyse bir şey demiyorum. Bdv konuları şu saatten sonra benim için bitmiştir. Size cevap vererek Kendime daha fazla saygısızlık yapmak istemiyorum. Takip etmem gereken konular olmasa hesabımı direkt kapatırdım. Mune de konuyu sabote ettiğimi düşünüyorsa hesabımı kapatabilir.

dün tüm konularına baktım vallahi hepsi aynen yazdığınız gibi.akıllara zarar yazımları var.fake değilse eğer gerçekten ciddi sorunları var bu üyenin
İyi gene sabredip bakabilmişsiniz helal olsun. Benimde şansım mı şanssızlığım mı bilemiyorum sürekli denk gelmişti konular her açıldığında o zaman bile sabretmekte zorlanıyordum. Birde aynen katılıyorum evet ya ciddi sorunları var yada bu şekilde eğlenmeyi seçiyor. Umarım bu şekilde eğlenmeyi seviyordur değilse akıl hastalıkları zor iş

Hoslandigim etkilendigim kişiler benden hoşlanmıyor ağlıyorum
Yaşın kaç bilmiyorum ama ben 22 yaşımdayım ve insanlardan uzak durmak için elimden geleni yapıyorum. Çünkü insan demek dert demek insan demek sahtekar çıkarcı demek. Gereksiz samimiyet ve pohpohlanmaktan başka bir şey değil. Keşke bunlar için ağlayıp üzülüp duracağına Türkiye'nin haline üzülüp ağlamış olsan. Bak ben ülkem de hobi edinemiyorum. İstediğimi alamıyorum. Şu hayatta canımı en çok sıkan şey bu. Sağlık sorunun olsa elinde paran olmayınca oturup ölümü bekliyorsun. Devlet hiçbir şekil de dana yardımcı olmuyor. Başlamışım arkadaşlığa sevgililiğe. En güzeli yalnızlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…