- 27 Temmuz 2017
- 607
- 716
- 33
- Konu Sahibi obenmdunym
-
evet biliyor gorur gormez disari attim kendimi ayrilmak istiyorumKocanın senin bildiğinden haberi var mı. Ayrılmak niyetinde misin yoksa burnu sürtsün mü istiyorsun. Ona göre tavsiye vermek mantıklı
o kadini taniyorum ben .beni bile bile kocamla iliski yasamis onunla nasil isim olmazÖnce bebeğinizi düşünüp sakin olun.
Nasıl öğrendiniz bilmiyorum ama ben aldatılmayı affetmem. Diğer kadınla işiniz yok. Sizin işiniz eşinizle.
Konuşun onunla ve asla affetmeyin.
Ailen sana yakın mı. Telefonla ara yanına gelsinler. Sana yardımcı olurlar mı. Barıştırmaya çalışmazlar dimievet biliyor gorur gormez disari attim kendimi ayrilmak istiyorum
evet var mesajlar bende ve kadinin bizim arabada cekilmis fotografi varBoşanarak intikam alabilirsiniz mesela, böyle bi pisliği hayatınızdan defetmekten ala intikam mı olur...
Kanıtınız var mı?
Önce boşanma davası açıyorsunuz,sonra kadına da tazminat davası açıyorsunuz.o kadini taniyorum ben .beni bile bile kocamla iliski yasamis onunla nasil isim olmaz
Çünkü sizi aldatan kocanız.o kadini taniyorum ben .beni bile bile kocamla iliski yasamis onunla nasil isim olmaz
Tamam tazminat falan alabilirsiniz öyleyse, allah bildiği gibi yapsın reziller...evet var mesajlar bende ve kadinin bizim arabada cekilmis fotografi var
belgeler var o kadina nasil acabilirim tazminat davasiÖnce boşanma davası açıyorsunuz,sonra kadına da tazminat davası açıyorsunuz.
Tüm belgeleri kanıtları toplamalısınız ama,keşke adama belli etmeden ekran görüntüsü falan alsaydınız.
Allah belalarını vermeli.
Kadına aile birliğini bozmaktan tazminat davası açabiliyorsunuz artık.belgeler var o kadina nasil acabilirim tazminat davasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?