- Konu Sahibi obenmdunym
-
Bende buna katılıyorum aldatmayı kafaya koyan bir erkek için o oros.pu olmasa öbürü olurdu zaten, genelde erkekler için tek maksat kullanmak zaten bu kadınları..Böyle kadınlar zaten muhatabın olmamalı konu sahibi tek muhatabın kocan...Diğerlerini Allah a havale et asıl orada görsünler bakalım zinanın kaçta kaçı kiminmiş....Ancak bukadar güzel söylenebilirdi
o kadini taniyorum ben .beni bile bile kocamla iliski yasamis onunla nasil isim olmaz
Çünkü sizi aldatan kocanız.
Çünkü size sadakat yemini eden kocanız.
Çünkü uçkuruna sahip olamayan kocanız.
Çünkü evliliğinizde taraf olan siz ve kocanız.
Çünkü sizi bile bile ilişki yaşayan kocanız.
Başka neden istermisiniz.
O kadı %10 kocanız %100 suçlu.
Sizin tek muhatabınız kocanız.
Yani bosanmasinmi ?Hemen git bosan .kocanda gitsin o kadinla evlensin ondanda bi cocuk yapsin mutlu mesut yasasinlar.sende elinde bir bebekle kalakal ortada mutluluklarini seyreyle.
Yani bosanmasinmi ?Hemen git bosan .kocanda gitsin o kadinla evlensin ondanda bi cocuk yapsin mutlu mesut yasasinlar.sende elinde bir bebekle kalakal ortada mutluluklarini seyreyle.
Çünkü sizi aldatan kocanız.
Çünkü size sadakat yemini eden kocanız.
Çünkü uçkuruna sahip olamayan kocanız.
Çünkü evliliğinizde taraf olan siz ve kocanız.
Çünkü sizi bile bile ilişki yaşayan kocanız.
Başka neden istermisiniz.
O kadı %10 kocanız %100 suçlu.
Sizin tek muhatabınız kocanız.
Hemen git bosan .kocanda gitsin o kadinla evlensin ondanda bi cocuk yapsin mutlu mesut yasasinlar.sende elinde bir bebekle kalakal ortada mutluluklarini seyreyle.
Yani bosanmasinmi ?
evli erkeklerle bile bile ilişki yaşayan kadınları aklamaya çalışan insanlar hangi mantıkla bunu yapıyor bende anlayamıyorum.. 4 aylık hamile bir kadın onu tanıyan belki arkadaş, akrabası olan bir kadından eşten sonraki darbeyi yiyor.. Hadi kocası şeref.siz peki diğer kadın ne kadar vicdansız hiçmi hamile kalmamış, anne olmamış? bu durumdaki bir kadının kocasıyla fingirdeşiyor.. Ben tanımazken konu sahibini içim acıdı hamile, dışarda ve aileside destek olmuyormuş şuanda ne psikolojide nasıl bir halde kimbilir.. 2 side eşit derecede namussuz, ahlaksız,vicdansız..zina suç olmalı yeter artık bu namussuzlugu yapanlar ortada cezasız dolaşmasınlar..Kocası herşeyi yaptı da,tek mı yaptı? Kadın tanıdığı üstelik? Bile bile evli olduğunu bildiği halde o kadınla nasıl işi olmaz? Hemen tazminat açarım karşı tarafa da bu adam tek başına ilişkiye girmedi aldatmadı neticede..
evli erkeklerle bile bile ilişki yaşayan kadınları aklamaya çalışan insanlar hangi mantıkla bunu yapıyor bende anlayamıyorum.. 4 aylık hamile bir kadın onu tanıyan belki arkadaş, akrabası olan bir kadından eşten sonraki darbeyi yiyor.. Hadi kocası şeref.siz peki diğer kadın ne kadar vicdansız hiçmi hamile kalmamış, anne olmamış? bu durumdaki bir kadının kocasıyla fingirdeşiyor.. Ben tanımazken konu sahibini içim acıdı hamile, dışarda ve aileside destek olmuyormuş şuanda ne psikolojide nasıl bir halde kimbilir.. 2 side eşit derecede namussuz, ahlaksız,vicdansız..zina suç olmalı yeter artık bu namussuzlugu yapanlar ortada cezasız dolaşmasınlar..
peki mesajlarda birbirlerini yikamaktan bahsediyorlarsa bu delil sayilmaz mi ?Ya ben fotoğraf delil olarak kullanılabilir mi ona takıldım sadece. Konu sahibi kendi arabalarında çekilmiş bir fotoğraf olduğunu söylüyor, kadın kendini çekmiş atmış. Yani hakime "Ben ilişki yaşadığımdan değil arkadaşımın aracına bindim" diyebilir ya da arabanın o araba olmadığını iddia edebilir, sonuç olarak o araba modelinden bir tek konu sahibinin eşinde yok. Mesajlar da delil olarak sayılmıyor, hatta konu sahibi "özel hayatın gizliliğini ihlal"den ceza bile yiyebilir.
Konu sahibi, ben avukat değilim bir avukat arkadaş konunuzu okursa benimkilerden daha doğru bilgiler verir muhakkak ama benim bildiğim kadarıyla bunlar sizin için delil olsa da bence manevi tazminat için yeterli deliller değil.
Bende anlayamıyorum bu zihniyeti. Kocası yaptı,onu masum gören yok zaten ama ne demek kadınla işin yok? Ben o kadını ilk önce süründürürüm sebebi de biliyor ve yakını! Ortada kandırılmış bir kadın yok. Bile isteye bir yuva yıkmaya çalışan bir kadın var. Şu erkek suçlu meselesine de hiç katılmıyorum. Buna katılan da anca aynı şeyleri yapan bir kadın olur da katılır diye düşünüyorum!
Bana göre 2 side eşit derecede şuçlu ama aradaki fark ailesini düşünmesi gereken evli olan taraftır..metres olan kadınlar zaten karısı için iyi bir şey düşünmez adamın eşi için ölsün gebersin diye yazanı bile okudu gözlerim..zaten bu işleri yapan ve ortak olanda vicdan diye birşey yok al birini vur ötekine misali..Bende anlayamıyorum bu zihniyeti. Kocası yaptı,onu masum gören yok zaten ama ne demek kadınla işin yok? Ben o kadını ilk önce süründürürüm sebebi de biliyor ve yakını! Ortada kandırılmış bir kadın yok. Bile isteye bir yuva yıkmaya çalışan bir kadın var. Şu erkek suçlu meselesine de hiç katılmıyorum. Buna katılan da anca aynı şeyleri yapan bir kadın olur da katılır diye düşünüyorum!
peki mesajlarda birbirlerini yikamaktan bahsediyorlarsa bu delil sayilmaz mi ?
Cinsel birliktelik yasamislar mi nasil anladinizevet eminim ben suphelenmistim zaten takipteydim surekli ve bugun mesajlari yakaladim ve kadinin face hesabinda resim gordum bugun atmis bizim arabada cekilmis
Gerçekten mi böyle düşünüyor sunuz , boşanır boşanmaz konu sahibinin tercihi ama ortada bir kandırılan yok bence, özellikle kocada kandırılma durumu hiç yok..Kocanı bu durumda terketme, şeytana uymuş. Belki de pişman. Evladını düşün, boşanmak sınıfta kalmaktır. Durumu kurtar. O kadına bırakma. Kadın onu kandırmış belli. Beşer şaşar demişler. Herşey düzelecek. Sakin ol önce.
Mutlaka öyle ikisi de eşit derecede suçlu.Bana göre 2 side eşit derecede şuçlu ama aradaki fark ailesini düşünmesi gereken evli olan taraftır..metres olan kadınlar zaten karısı için iyi bir şey düşünmez adamın eşi için ölsün gebersin diye yazanı bile okudu gözlerim..zaten bu işleri yapan ve ortak olanda vicdan diye birşey yok al birini vur ötekine misali..
peki mesajlarda birbirlerini yikamaktan bahsediyorlarsa bu delil sayilmaz mi ?
Kocanı bu durumda terketme, şeytana uymuş. Belki de pişman. Evladını düşün, boşanmak sınıfta kalmaktır. Durumu kurtar. O kadına bırakma. Kadın onu kandırmış belli. Beşer şaşar demişler. Herşey düzelecek. Sakin ol önce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?