Ben 9 ay kustum .Dışardan yedim başkalarına yemek yaptırdım.Eşim artık çocuk ağzından çıķıcak diyodu.Kızlar 8 haftalık hamileyim ve hiç birşey yiyemiyorum ayağa bile kalkamıyorum doktorun verdiği bulantı hapını atıyorum ama etki bile etmiyor bulantısı bu derece kotu olanlar nasıl atlattınız serumun faydası olur mu yardım nolur hiç geçmiyor sürekli aynı
canim haftada bir acile gidip serum alabilirsin. Bu serumlar hemen hemen insani bir hafta idar3 ediyor. Seni anliyorum. Benim 14. Haftamda azaldi ama 11 12 ve 13. Haftalar tavan yapmisti gecmeyecek sanmistim yine aciktim ne yiyecem diye aglardim ama kendime eziyet etmisim . ozellikle kilo kaybin varsa dr.unla konus. Sirf bunun icin serumlar var.Kızlar 8 haftalık hamileyim ve hiç birşey yiyemiyorum ayağa bile kalkamıyorum doktorun verdiği bulantı hapını atıyorum ama etki bile etmiyor bulantısı bu derece kotu olanlar nasıl atlattınız serumun faydası olur mu yardım nolur hiç geçmiyor sürekli aynı
leblebi kabız yapmazmı.normalde çekilmiyor kabızlık hamilelikte daha zor olur heralde
Benim Dr um önermisti bende hiç bişey yiyemiyordum ama ben kabiz olmadım bi deneyin isterseniz bide açık havada yürüyüş yapın ve bişeyler yemeğe çalışın ben evde su bile icemiyordumleblebi kabız yapmazmı.normalde çekilmiyor kabızlık hamilelikte daha zor olur heralde
canım ilacın adı dramamine ama pek Bi fayda etmiyor sankicanim haftada bir acile gidip serum alabilirsin. Bu serumlar hemen hemen insani bir hafta idar3 ediyor. Seni anliyorum. Benim 14. Haftamda azaldi ama 11 12 ve 13. Haftalar tavan yapmisti gecmeyecek sanmistim yine aciktim ne yiyecem diye aglardim ama kendime eziyet etmisim . ozellikle kilo kaybin varsa dr.unla konus. Sirf bunun icin serumlar var.
bir de su mide bulantisi icin kullandigin ilacin adini yazar misin ona gore bisey diyecem
anladim, dr bana premesis diye bisey vermisti o daha cok kusturdu. Normalde sabahlari kusarken onu alinca butun gun kustum.canım ilacın adı dramamine ama pek Bi fayda etmiyor sanki
inşallah canım ya dun serum yaptırmıştım o bugünde biraz iyiyim bakalım inşallah geçecekanladim, dr bana premesis diye bisey vermisti o daha cok kusturdu. Normalde sabahlari kusarken onu alinca butun gun kustum.
Bir de bu sitede okudum zofren ya da zofer veriyorlarmis kullanan bir iki kisi dusuk yapmis acaba o ilac mi diye dedim. Az sabir bir ay sonra azalacak cok rahatlayacaksin ben hic gecmeyecek zannediyordum
zofren seni nasil hastanelik etti. Midenden dolayi mi dusuk tehlikesi filan miydi.Benimde hamileligim cok kotu gecmisti.Hele ilk aylar hastanelik olmustum bulanti basdonmesi yuzunden .Ama 4 cu aya dogru biraz hafiflemisti,dr zofren vermisti ama oda cok tavsiye edilmiyor zaten bende o ilac yuzunden hastanelik olmustum.Bulantilarim ara ara doguma kadar devam etti .Sende druna danis belki ilacini degistirebilir bana da serum verilmisti oda gecicide olsa iyi gelmisti .Druna sormadan ilac alma derim ,gecmis olsun bebegini kucagina alirsan bugunleri hatirlamazsin bile.
zofren bende asiri derecede kabizlik yapti ve kanama basladi ,bu yuzden hastanelik oldumzofren seni nasil hastanelik etti. Midenden dolayi mi dusuk tehlikesi filan miydi.
anladim canim cok gecmis olsun sen ucuz kurtulmussun. Demekki dogruluk payi var. Burada bir konu vardi zofren yuzunden bebegimi dusurdum. Resmi yollara basvuracam diye. Tam konuyu okudugumdan bir gun once de bana zofran ya da zofer kullan demisti dr.um. cok sukur eczanede bulamamistim. Bundan dolayi ilgilendim. Cok gecmis olsun tekrarzofren bende asiri derecede kabizlik yapti ve kanama basladi ,bu yuzden hastanelik oldum
Ayrica bu ilacin cok guclu oldugu ve pek kullanilmasinin tavsiye edilmedigini duymustum genelde kanser hastalarina veriliyormus diye duydum ama ne kadar dogru bilemem .bulantima iyi geldi ama diger yandan cok kabizlik yapiyor ,bazi bunyelere agir geliyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?