çok kötüyüm yardım nolur :(

iismihann

Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2014
69
12
13
31
Kızlar 8 haftalık hamileyim ve hiç birşey yiyemiyorum ayağa bile kalkamıyorum doktorun verdiği bulantı hapını atıyorum ama etki bile etmiyor bulantısı bu derece kotu olanlar nasıl atlattınız serumun faydası olur mu yardım nolur hiç geçmiyor sürekli aynı

Cok tor maalesef baska ilac kullanamazsiniz... Cibik kiraker yeyin... Hafif yagsiz seyleri deneyin, corba mesela... Vallah ben 5 ay cekmistim insallah sizin cabuk biter... Serum iyice kötülerseniz veriyorlar... Su icmeyi deneyin sürekli...Allah kolaylik versin...

Eşimin kuzeni böyleydi geçen seneler de gebelik te inanılmaz mide bulantısı çekiyordu 5. aydan sonra bitti bulantıları o da ilaç kullanıyordu ama sanırım senin gibi faydasını görmüyordu ki 5.inci ayımda kurtuldum diyip duruyordu allah yardımcın olsun bolca dua et

Benim bulantilarim 9 ay boyunca devam etmisti.acikinca hemen baslardi,bizimki cok acti zaar
Acliktan olabilir mi ki seninde:)

çubuk kırakerden de tiksiniyorum artık beyaz leblebi yiyorum ama dayanamıyorum bide şükrediyorum halime bu bulantıyı yıllarca bekleyenler var

Allah yardımcın olsun. Benim hiç bir zaman dayanılmayacak seviyede değildi. Hatta doğru düzgün olmadı bile diyebilirim.
Tuzlu bir şeyler yemek de fayda etmez tabi.
Olips okaliptusluyu deneyebilirsin. benim mide bulantımdan çok yanma olurdu. Yanımda olips olmazsa ölecek gibi olurdum. Bir dene istersen.

iki çocuğumda da yaklaşık 5 ay çok kötü bulantı oldu.Hastanelik oldum.Patlamış mısır 1-2 iyi geldi ama sonuçta hiç geçmedi.
Sen deneyerek bulacaksın sana neyin iyi geldiğini mide suyunu alacak birşeyler yemelisin ama ne olursa olsun sonradan kusacak bile olsan su, ayran gibi şeyler içmeye çalış.Anlatırken kolay ama yaşarken zor fakat sonu çok tatlı :)

Bende aynı sıkntıyı yaşıyorum, aralıksız mide bulantısı var. Henüz kusma yok 6 haftalık benim ama sanki oda başlar :/
Birde şu var eğer çalışmıyorsan evdeysen buda etken, işe gitmiş olsan bir şekilde unutuyorsun falan..

Mide bulantısı çeken gebelerin düşük oranı diğerlerine göre çok daha azmış, yani bu bizim sağlıklı olduğumuzu gösteriyor.
Bebek vücutta ki kan ve oksijeni aldığı için bu durumdayız..

Ne yapılabilir hiç bir fikrim yok ama önemli olan sağlıklı olmak sanırım

Oncelikle bulantı hapini hiç tavsiye etmem zaten bulantiyi geçirmiyor bide bebekte killanma yapıyor ayrıca dışarı çık temiz havada yemeğe çalış leblebi kraker bu tür şeyler ye mide bulantım bende de çok oluyordu 4 ayımda geçmişti

şu an aynı durumdayız benim de 9. hafta ama resmen aç geziyorum yesemde bulantı var yemesemde
Serum çok iyi geliyor doktora çık o zaten söyler serum takalım diye. Serumdan sonra 2-3 gün iyi oluyorsun doktor bana sen bilirsin istersen gel hergün serum takalım yada kendin yemeğe çalışacaksın dedi. Bulantı olsa da yemeye çalış bebek bu aylarda senden alıyor vitaminini, Allah yardımcımız olsun.

Bu arada ben açken kesinlikle daha kötü oluyorum, doğru dzgün yemek yiyemiyorum ama çorba içiyorum, sevdiğin çorbaları iç genelde..
Mesela ayva iyi geliyor bana bir kaç kere kesildiğini farkettim bulantımın..
Çubuk krakerden nefret ettim, ekmek en güzeli

ben de böyleydim, abartısız 9 ay kustum. bulantı hapını içemedim, fitili kullanamadım. doğuma giderken bile evde kustum öyle gittim.
portakal bir nebze bastırıyordu.

leblebi kabız yapmazmı.normalde çekilmiyor kabızlık hamilelikte daha zor olur heralde

Malesef canim ne yaparsan yap olacaksa oluyor durdursmiyorsun bende 10 haftalik hamileyim yaklasik 4 haftadir surekli yatıyorum yeme icme yok surekli bulanti 3 ayda gecer diyorlar 3 ayin dolmasini bekliyorum.bende bulantin ilacini kullaniyordum ama biraktim Allah sabir versin yasayan herkese

4 hafta sonra bulantilariniz gececek genellikle geciyor.. Kokulardan baharatkardan uzak.durun.. Haslanmis.patetes, simit , yogurt yiyebikirsiniz belki.. Sabahlari yataktan kalkmadan cubuk kraker yiyin.. Suyu az ve sIk tuketin.. Hayirli olsun.. Saglikli dogumlar....

Serum şarttt direk doktoraaa gidin

Ben o dönemde 4 kilo vermiştim. 15. Haftada bitmiş olur. Zeytin,ekmek yiyn. Seviyorsanız Balığı ızgarada sıfır Yağlı yiyin. Elma,havuç iyidir. Kuruyemis ve Yağlı yiyecekler yeme ama. Onlar baya bulandırıyo

Bende de çok şükür bulantı vs olmadı sadece halsizlik var sürekli yatıyorum,tuzlu çubuk iyi geliyor ama belki de ondan olmuyor bilmiyorum sürekli tuzlu şeyler yiyorum

Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim sanırım aynı şeyleri yapmaya devam edicem napalım miniğim için katlancam bugun birde serum deneyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…